Skocz do zawartości

Zablokowane [#5 Ja&Ty] Angel Eyes&snuffy

Luvvka

Rekomendowane odpowiedzi

ja&ty.png

W owej wersji nie będziemy brać pod uwagę tylko i wyłącznie płci męskiej i żeńskiej, będziemy również zestawiać ze sobą tę samą płeć! 

Rozszerzona wersja Ona&On, więcej pytań, szybkie strzały, połączenia nie tylko pod względem miłości, ale też i przyjaźni, bądź nienawiści. 
Na koniec dostaniecie podsumowanie - Czasami może być podkoloryzowane. 

Chcesz się zmierzyć/sprawdzić z kimś? Napisz prywatnie, a my Cię nie wydamy!
Tylko pamiętaj, napisz w jakiej kwestii, czy to będzie przyjaźń, miłość czy też nienawiść i rywalizacja!

zYQfQH7.png.f455c81f117c75fb2ef5027d6bf99990.png

W tym wydaniu sprawdzimy @ Angel Eyes i @ snuffy.
Czy to przyjaźń, czy to miłość, a może nienawiść?

Pytania: @ Luvvka

Odpowiedź: @ Angel Eyes

Odpowiedź: @ snuffy

1. Owoce czy warzywa?

Owoce ❤

Owoce uwielbiam, ale warzywa też wcinam. Polecam bób i brokuł. Z owoców to zazwyczaj jabłko, banan, a w sezonie czereśnie. Uwielbiam też owoc liczi. Tak naprawdę nie mam zdecydowanego faworyta, ale częściej jem owoce.

2. Królik czy chomik?

Chomiczek

Dziwne pytanie, ponieważ nie miałem do czynienia z tymi wspaniałymi futrzakami. Mój wybór to królik, chyba też z sentymentu do czapki jaką latami nosiłem na serwerze JailBreak xD

3. Jaki gatunek muzyki lubisz najbardziej?

Slucham każdego po trochu, po za metalem. 

Najbardziej lubię mało popularny w Polsce gatunek House i wszelkie jego podgatunki (Tech House, Deep House, Progressive House itp.) Uwielbiam muzykę klubową w głównej mierze, czyli też Trance, czy Techno i ich podgatunki. Oczywiście nie pogardzę też rapem od Słonia, Pezeta, Sokoła. Jednak na mojej playliście przeważa muzyka House. Mógłbym sporo pisać na ten temat, kiedy byłem młodszy wychowywałem się też na innej muzyce. Ogólnie kocham muzykę.

4. Masz prawo jazdy?

Nie ?

Posiadam prawo jazdy od niedawna, jednak rzadko jestem kierowcą. 

5. Uczysz się czy pracujesz?

Pracuję

Pracuję, naukę mam już za sobą.

6. Co najbardziej lubisz robić?

Spędzać czas z rodziną i przyjaciółką.

Najbardziej lubię grać w piłkę nożną i też ją oglądać. Ostatnio częściej przychodzi mi oglądanie, niż uprawianie tego sportu. 

7. Jaki serwer na sieci najbardziej lubisz?

DD2

Od początku mojej przygody z CS 1.6 najbardziej jestem związany z modem JailBreak, więc też ten serwer wybieram.

8. Jedzenie w domu czy na mieście?

W domku, chodź zdarza się zjeść na mieście. 

Zdecydowanie w domu. Często zamawiam coś z przeróżnych restauracji w mojej okolicy, ale zdecydowanie wolę sobie coś sam upichcić jak najdzie mnie wena twórcza.

9. Jaka roślina najbardziej ci się podoba?

Nie mam ulubionej, każda ma swój urok. 

Dziwne pytanie. xD Nie mam jakiejś ulubionej rośliny, nie przykuwam jakiejś uwagi co do tego. Mam styczność ze storczykami i są ładne. 

10. Z jakiej broni najbardziej lubisz strzelać w csie?

M4 ?

M4A1

11. Palisz papierosy?

Niestety tak ?

Nie palę.

12. Jesteś nocnym markiem czy porannym ptaszkiem?

Porannym ptaszkiem ?

Nocnym markiem.

13. Masz jakiegoś zwierzaka domowego? Jeśli tak to jakiego?

Mam Pieska ❤

Mam pieska, rasy Shih tzu. Ma już prawie 14 lat i wabi się Rusty. 

14. Jaki kraj najbardziej ci się podoba?

Albania, ale szczerze mówiąc nie mam ulubionego kraju, gdyż każdy jest piękny ❤

Norwegia i moim marzeniem jest zamieszkać tam w domku niedaleko jeziora i podziwiać piękne widoki.

15. Wolisz komunikację miejską czy własny pojazd?

Miejska

Nie ma to dla mnie znaczenia na chwilę obecną. Jednak może się to zmienić, jeżeli będę musiał dziennie przejechać większy dystans do pracy.  Wtedy wygodniej zdecydowanie własny pojazd. 

16. Wolałabyś zostać blogerką czy youtuberką?

Blogerką

Zdecydowanie youtuberem.

PODSUMOWANIE: 

Czy to będzie duet idealny? Kto wie.. Obecnie ta relacja na pewno potrzebuje dużo czasu na rozwinięcie.
Na 16 zadanych pytań odpowiedzieli zgodnie aż na 6 pytań.

Spotkali się w parku.. @ snuffy , gdy sobie spacerował z pełną siatką jabłek, zobaczył piękną dziewczynę o anielskich oczach. Okazało się, że już ją kiedyś z nią rozmawiał na imprezie, ale od tamtego czasu bardzo się zmieniła. Dziewczyna rozpoznała go po jego pięknym, wyróżniającym się uśmiechu. Snuffy zaproponował jej przejazd swoim autkiem,  oczywiście Angel z przyjemnością się zgodziła. Zabrał ją do swojego domu, by ugotować jej przepyszny obiad, bo dziewczyna nie za bardzo przepada za jedzeniem na mieście. Gdy dziewczyna usiadła, przybiegł pies Snuffiego,wskoczył Angel na kolana i zaczął lizać ją po twarzy. Jednak dziewczyna w ogóle się obrzydziła, gdyż sama ma psa, który zachowuje się tak samo. Gdy Angel spróbowała spaghetti, które przygotował Snuffy była zaskoczona, że ten chłopak tak dobrze gotuje.. Kto wie, może jeszcze będą okazję do jedzenia wspólnie obiadków..

https://csowicze.pl/topic/79194-5-jaty-angel-eyessnuffy/

Gość Devil Eyes
Teraz, snuffy napisał:

@ Angel Eyes,a spaghetti to Ty lubisz? xD

Akurat jedno z łatwiejszych dań do zrobienia, które uwielbiam, także dobrze z tym trafiłaś @ Luvvka. :D 

A Lubię lubię spaghetti ? także kiedy na obiad mam wbić ??

https://csowicze.pl/topic/79194-5-jaty-angel-eyessnuffy/#findComment-371274

• Sponsor
5 godzin temu, scofiield napisał:

@ snuffy jak się ładnie porozwijał w tych odpowiedziach :D 

:plusjeden:

ringo.png
xd.jpg.0bb1eabc3eaf7fded24fb10f1ed1584a.

https://csowicze.pl/topic/79194-5-jaty-angel-eyessnuffy/#findComment-371351

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie