1z10 reggin Napisano 12 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Siema wszyscy. Glow up zrobił swojje. Wróciłem na forum aby napisać jedno, a wsm nawet i pochwalić się. 18 pi*********h lat czekania na tę chwilę. Poznałem typiarkę, dupa 10/10 jakbyście zobaczyli-pozazdrościli mi. Właśnie problem z tym, że mieszka odemnie z 300 km a jako, że tera mam furke to mogę pojechać. No i umówiłem się z nią na wycieczke po zakopanym. Poznaliśmy się normalnie na FB a dokładniej na grupie gdzie razem wyzywamy jakieś dzieci z niedowagą i depresją, pomimo, że mam tindera, badoo i wszystko inne do randkowania. A zaczeło się od tego że poprosiłem ją o snapa - podała mi go. Ja już taki nie napalony bo właśnie chwile temu skończyłem walić konia do anime dziefczynki dodaje ją na snapa. Ona ma z 17k punktów więc nie może to być fake. I mi pisze żebym wysłał torpede. Dobra no to ja na początku tak meh meh meh, ale potem wysłałem. Pisze że zajebisty nawet i się uumówiliśmy. Generalnie ona też jest ładna, pokazała siebie i wgl. Pozdro dla tych starych zajadaczy jb ( a głównie @ snuffy- mówiłeś mi ze sie nie uda hAHAHAHA pamiętam to do teraz) którzy do tej pory siedzą w komputer i jedyne co mają to cycki 3D w sims 4 na wickedwhims modzie. pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78413-pozna%C5%82em-si%C4%99-z-typiar%C4%85-1010/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi