LopeZ Napisano 9 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Kim była pierwsza osoba, którą poznałaś na sieci? @ RumcajsJumper Wymień 3 osoby, które zabrałabyś na bezludną wyspę? @ vivor@Szprotu@Anggie Najbardziej irytująca osoba z forum? @ Kostinio Miss i mister forum? @ Banned ;)@Semper Invicta Najbardziej pozytywna osoba? @ Saandra :) Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @Anggie Największy osioł na forum? @ Kostinio Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @Semper Invicta Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrała? @ vivor na ryby Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? @ Kostinio bo nie ma dnia, żeby nie zarywał na forum. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ Luvvka Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ RumcajsJumper Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum? @ misiek997 Najlepszy serwer na sieci? Only dd2 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nie, raczej nikt. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Może jakiś deathrun. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Wydaje mi się, że wszystko gra. Czy chciałabyś posiadać inną rangę niż obecna? Nie. Dobrze jest jak jest. Masz motto życiowe? Nie mam. Jak oceniasz atmosferę na sieci? Jest ciekawie. Czasem za dużo wyzwisk, ale generalnie jest przyjemnie. Z kim: Zagrałabyś 1vs1 w cska? @ Banned ;) żeby raz na zawsze wyjaśnić kto lepszy Chciałabyś zawalczyć na Fame MMa? Z nikim, bo to zdecydowanie nie dla mnie Wybrałabyś się na piwko? Ze wszystkimi. Najczęściej rozmawiasz? @Rapcore@Szprotu Wybrałabyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Nie mam pojęcia. Kogo wysłałabyś do: Rolnik szuka żony? @ Kostinio MasterChef? Siebie Top model? @Semper Invicta Dlaczego ja? @Rapcore Postaw na milion @Szprotu Nominuje: @Szprotu 5 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78370-128-laurencja-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Banned ;) Napisano 9 Lipca 2022 VIP Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Mister heh, 1v1 jak Ty nie chcesz;( 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/78370-128-laurencja-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-367501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi