Przeklinak Napisano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 @ Wtykson [P] Dlaczego tede k*rwą jest? [O] Zielona Góra, 12 września, rok 2009. Peja gra koncert plenerowy z okazji imprezy Winobranie. W którymś momencie jeden z uczestników imprezy (16-latek) pokazuje raperowi środkowy palec i na jego nieszczęście Rychu jest akurat w dość konfliktowym nastroju. Ze sceny w kierunku fana padają tony rynsztokowych bluzgów, w tym niesławne już "wiecie co z nim zrobić? ro******ć w ch*j". Słuchacze potraktowali te słowa jako zadanie do wykonania i chłopak skończył imprezę pokiereszowany. Środowisko hip-hopowe nie garnęło się do komentowania tej sytuacji, a jako pierwszy głos zabrał właśnie Tede (który na fucki pokazywane spod sceny reagował nieco inaczej). - Gratulacje Rysiu, naprawdę jestem k.... dumny, że biorę udział w tym samym przedsięwzięciu pt. "polski hip-hop". Żenada, k.... - napisał na swoi fanpage'u. Peja w odwecie poświęcił Tedemu kilka wersów podczas koncertowego freestyle'u w warszawskim Fonobarze (pamiętne pociski za współpracę z TVN) i wtedy właśnie wszystko zaczęło się na dobre. @ Pawell^^ [P] - Czemu wchodzisz na jb, wyzywasz i dostajesz bany?? xd [O] Jedni zbierają motyle, drudzy hodują pszczoły, Ja zaś prowokuje ludzi i kolekcjonuje bany. Robię to dlatego że sprawia mi to po prostu przyjemność. @ Cry [P] To ty ten nie dobry ta? [O] Nie, nie jestem niedobry, ludzie po prostu źle mnie oceniają. [P] Czy jesteś bardziej typem osoby „pracującej, by żyć” czy „żyjącej, by pracować”? [O] Nie jestem typem osoby " pracującej, by żyć " ani " żyjącej, by pracować ". Pracuję by zbyt długo nie spędzać czasu sam na sam ze sobą w domu. [P] Czy jesteś aktywny w mediach społecznościowych, czy wolisz zachowywać prywatność? [O] Staram się zachowywać najwięcej prywatności jak tylko mogę. {P] Kebab czy pizza? [O] Pizza. [P]Cola czy fanta? [O] Fanta. [P]Gdybyś miał nazwać nowy kraj, jak zdecydowałbyś się go nazwać? [O] Grzechy. [P] Jaka piosenka ostatnio wpadła ci w ucho? [O] @EliteSpartaN. [P] Czym się interesujesz w życiu ? [O] Interesuje się informatyką techniczną oraz inżynierią materiałową. [P] Jakie są twoje największe marzenia, które jesteś w stanie zrealizować? [O] Nie jestem w stanie realizować marzeń gdyż ich nie posiadam. Nominuję @ zapka. 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77743-116-odpowiedzi-przeklinak/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi