Klusia Napisano 27 Maja 2022 Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Cześć! Z racji tego, że osoba, która została nominowana przez @ MaTi. do kolejnej odsłony Csowicze Pod Ostrzałem, nie udzieliła mi odpowiedzi, musiałam wybrać kogoś innego, w związku z tym zapraszam Was do zapoznania się z odpowiedziami Naszego wspaniałego moderatora - @ Bazyliusz! Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? @ aDk Wymień 3 osoby, które zabrałbyś na bezludną wyspę? @ matiaczi @ .WERKA. @ madziachrypka, inny już inna sieć, ale myślę że poradzili byśmy sobie. XDD Najbardziej irytująca osoba z forum? @ Maryjan Miss i mister forum? Mister @ Bazyliusz Miss @ Sonka Najbardziej pozytywna osoba? Nie mam pojęcia. Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Maryjan po raz drugi chłop idzie jak burza. Największy osioł na forum? Nie da się wybrać jednego imo. Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ Klusia Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? Zabieram brata do monopolowego proste. Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? @ misiek223 jak tak czytam jak zapraszasz kobitki na serwer to strach pomyśleć co jest później. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Nie wiem. Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ RumcajsJumper proste Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum? @ misiek223 Najlepszy komunikator na sieci? Ts3. Najlepszy serwer na sieci? Dd2. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? @ Maryjan po raz trzeci, dajcie mu medal. Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ LewyBrzeG h@ wracaj chłopie Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Nie gram już w CSa, ale sentyment mam do JB więc widziałbym ten mod u nas. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Powiedzmy że w 80%, bo jak wiadomo zawsze może być lepiej. Czy chciałbyś posiadać inną rangę niż obecna? Myślę, że na ten moment nie mam czasu na więcej obowiązków. Masz motto życiowe? Zawsze, gdy w moim życiu stanie się coś dobrego to powtarzam sobie, że nie mogę doczekać się reszty swojego życia. Jak oceniasz atmosferę na sieci? Kiedyś dosyć napięta myślę, że teraz jest w normie i będzie przyjemnie dla wszystkich. Z kim: Wybrałbyś się na spacer po parku? Nie spaceruję po parkach, so sadge. Chciałbyś zawalczyć na Fame MMA? @ Maryjan lub @ RumcajsJumper (a w nagrodę sieć XD) Wybrałbyś się na piwko? @ Alkoholik :* Jak sam nick mówi Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Nie mam takiej osoby, gdy już się udzielam to pisze z każdym. Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Z nikim sieci, bo wstyd. XDDD Kogo wysłałbyś do: Rolnik szuka żony? @ RumcajsJumper idealny kandydat, wolny zakolak. MasterChef? To ktoś stąd potrafi gotować? XDD Top model? @ PodlaskAparycja po twoim zdjęciu w konkursie na mistera wierzę, że zajdziesz daleko. Dlaczego ja? @ Olgierd Jaka to melodia? @ adziulaa dawaj poradzisz sobie ❤ Kogo nominujesz do kolejnej odsłony CPO? @ Luvvka 5 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77633-122-bazyliusz-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 27 Maja 2022 Sponsor Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 24 minuty temu, Klusia napisał: Top model? @ PodlaskAparycja po twoim zdjęciu w konkursie na mistera wierzę, że zajdziesz daleko. Drugie miejsce w zawodach jedno-osobowych 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77633-122-bazyliusz-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-364144 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Bazyliusz Napisano 27 Maja 2022 Sponsor PRO Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Dzięki za możliwość odpowiedzi na fajne pytanka @ Użytkownik 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77633-122-bazyliusz-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-364145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Cry Napisano 31 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Fajna bardzo seria 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77633-122-bazyliusz-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-364344 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi