Klusia Napisano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 ?????????????????????????? HARMONOGRAM REDAKCYJNY ?????????????????????????? CZERWIEC 01.06 (środa) Pytanie dnia - @ Sonka 02.06 (czwartek) Pytanie dnia - @ Luvvka Utwór tygodnia - @ Sonka 03.06 (piątek) Pytanie dnia - @ Klusia Csowicze Pod Ostrzałem - @ Luvvka 04.06 (sobota) Pytanie dnia - @ Sonka Ciekawostki - @ Klusia Kim jestem? - @ Sonka 05.06 (niedziela) Pytanie dnia - @ Luvvka Pytania i odpowiedzi (zamknąć) - @ Luvvka Cytat + Dowcip - @ Klusia 06.06 (poniedziałek) Pytanie dnia - @ Klusia Ona&On - @ Sonka 07.06 (wtorek) Pytanie dnia - @ Luvvka Pytania i odpowiedzi (kolejna osoba) - @ Klusia 08.06 (środa) Pytanie dnia - @ Klusia 09.06 (czwartek) Pytanie dnia - @ Luvvka Utwór tygodnia - @ Klusia Artykuł - @ Luvvka 10.06 (piątek) Pytanie dnia - @ Klusia Csowicze Pod Ostrzałem - @ Luvvka 11.06 (sobota) Pytanie dnia - @ Luvvka Ciekawostki - @ Luvvka 12.06 (niedziela) Pytanie dnia - @ Klusia Pytania i odpowiedzi (zamknąć) - @ Klusia Cytat + Dowcip - @ Luvvka 13.06 (poniedziałek) Pytanie dnia - @ Luvvka 14.06 (wtorek) Pytanie dnia - @ Klusia Pytania i odpowiedzi (kolejna osoba) - @ Luvvka 15.06 (środa) Pytanie dnia - @ Luvvka Wywiad - @ Klusia 16.06 (czwartek) Pytanie dnia - @ Klusia Utwór tygodnia - @ Luvvka 17.06 (piątek) Pytanie dnia - @ Luvvka Csowicze Pod Ostrzałem - @ Klusia 18.06 (sobota) Pytanie dnia - @ Klusia Ciekawostki - @ Klusia Kim jestem? - @ Klusia 19.06 (niedziela) Pytanie dnia - @ Luvvka Pytania i odpowiedzi (zamknąć) - @ Klusia Cytat + Dowcip - @ Luvvka 20.06 (poniedziałek) Pytanie dnia - @ Klusia 21.06 (wtorek) Pytanie dnia - @ Luvvka Pytania i odpowiedzi (kolejna osoba) - @ Luvvka 22.06 (środa) Pytanie dnia - @ Klusia 23.06 (czwartek) Pytanie dnia - @ Luvvka Utwór tygodnia - @ Klusia Artykuł - @ Luvvka 24.06 (piątek) Pytanie dnia - @ Klusia Csowicze Pod Ostrzałem - @ Luvvka 25.06 (sobota) Pytanie dnia - @ Luvvka Ciekawostki - @ Klusia W międzyczasie powinna pojawiać się gazetka - raz w miesiącu - nie będę narzucać konkretnie terminu, ale napiszcie na grupie redakcyjnej, że jesteście w trakcie robienia gazetki, może je również robić wspólnie. Reszta serii takich jak np. moja seria "Co wybierasz?" jest ruchoma, nie ma określonego dnia, więc nie wpisuje jej w harmonogram. @ Redaktor 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77094-harmonogram-redaktorzy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi