Skocz do zawartości

Zablokowane nie słuszny perm ban

FilipeQQQ77

Rekomendowane odpowiedzi

Nick*: FilipeQQQ
IP / Steam ID*: STEAM_1:1:102628402
Admin banujący: Jay
Data i godzina otrzymania bana*: 25-02-22 20:33:22
Runda:
Serwer*:  ★ CSowicze.pl ★ | ONLY MIRAGE #3 [128TR]
Powód: Podawanie infa będąc w przeciwnej drużynie
Link do demka*:
Wycinek z konsoli*:
Krótki opis sytuacji*: generalnie grałem dobrze mi szło i jakiś gracz zobaczył że mam w znajomych kolegów którzy też grają na only mirage 3 i graliśmy w dwóch rożnych drużynach. i teraz tak raz że czasami chce se z nimi porywalizować dlatego gramy czasami w różnych a dwa nie zawsze da się zrobić tak żebyśmy byli w jednym teamie. kontynuując to grałem i nagle dostałem bana za to że kolega mi dawał info  bo ten gracz napisał do admina . i teraz tak napisał do admina na bana na mnie a jego powodami na powód bana było to że miałem mojego kolegę w znajomych i twierdził że zawsze zostaje ostatni i on mi daje info a prawda taka że bardzo rzadko zostaje ostatni bo raczej ginę i gdyby admin przeanalizował demko z tamtego meczu albo z innych meczy to by  to doskonale wiedział bo jestem pewien że na 90% admin  nie przeanalizował demka ale mogę się mylic

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

https://csowicze.pl/topic/76097-nie-s%C5%82uszny-perm-ban/

7 minut temu, P00F napisał:

@ ムJay 3 podejrzane akcje, czas 24h

Razem z adminem snorlax graliśmy na serwerze i powodem za który dostał bana to że grał tak jakbym miał wh ponieważ pikował  w dobrych momentach i zostawał zawsze na koniec i wszystko wiedział gdzie kto jest i tak z snorlaksem stwierdziliśmy że zobaczymy czy mam kogoś w znajomych i miał znajomego który grał w przeciwnym teamie  i stwierdziliśmy że damy mu i jego koledze bana za to że sobie podają informacje kto gdzie jest

https://csowicze.pl/topic/76097-nie-s%C5%82uszny-perm-ban/#findComment-357512

6 minut temu, ムJay napisał:

Razem z adminem snorlax graliśmy na serwerze i powodem za który dostał bana to że grał tak jakbym miał wh ponieważ pikował  w dobrych momentach i zostawał zawsze na koniec i wszystko wiedział gdzie kto jest i tak z snorlaksem stwierdziliśmy że zobaczymy czy mam kogoś w znajomych i miał znajomego który grał w przeciwnym teamie  i stwierdziliśmy że damy mu i jego koledze bana za to że sobie podają informacje kto gdzie jest

w sensie no okej ale wiesz też nie zawsze takie akcje to musi być oszukiwanie nie mowie że jestem jakiś super dobry ale nie gram fatalnie i rozumiem jak wyglądało to z waszej perspektywy

czyli mam 24h tak ?

Przez Gość,

Ostrzeżenie za 0 punktów

Ostrzeżenie słowne: Post o niskiej wartości, nic nie wnoszący do tematu lub publikacja dwóch postów pod rząd przed upływem 24h.

https://csowicze.pl/topic/76097-nie-s%C5%82uszny-perm-ban/#findComment-357517

Jako Właściciel Serwera wypowiem się na temat bana.
Sytuacja wyglądała tak:
@ Snorlax oraz @ ムJay byli na serwerze w tamtym momencie oraz patrzyli na jednego z graczy gdzie podejrzewali u niego korzystanie z wh (którego zbanowali link do demka <klik>). Jako że sprawdzili profil podejrzanego i zobaczyli że w liście znajomych znajduje się gracz @ FilipeQQQ77 pomyśleli że mogą oni sobie dawać info. Tak na prawdę kolega który odwołuje się od bana dostał go rykoszetem czyli w skrócie jest on pomyłką od strony Admina @ ムJay.
Proszę UB Team o odbanowanie niesłusznego bana.

Edytowane przez MrVarnaz

Kontakt: STEAM , FORUM 

sygnatura od kubusia eh.gif

https://csowicze.pl/topic/76097-nie-s%C5%82uszny-perm-ban/#findComment-357531

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie