waRRRRRR Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 @ radkovsky [P] Skąd jesteś? [O] Ze Śląska. [P] Jak długo grasz w CS? [O] Od 10lat. [P] Co na tej sieci podoba Ci się najbardziej? [O] Dymy [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Zajmuje sie robotami wykończeniowymi w branży budowlanej. [P] Jakie masz zainteresowania? [O] Moimi zainteresowaniami jest koszykówka, kosmos oraz jestem zainteresowany żoną kolegi z pracy. [P] Plany na przyszłość? [O] Nie posiadam, staram sie żyć chwilą. [P] Jakiej muzyki słuchasz, kto jest twoim ulubionym twórcą? [O] Wszystko co ma dobre brzmienie, przekaz jest bez znaczenia. [P] Ulubiony film? [O] Naznaczony 1,2 oraz 3 [P] Jakie jest Twoja największe marzenie? [O] Aby Szajser dostał wilczy bilet. @ olszakbdg [P] Czemu nick soprano? [O] Bo jest szefem takim samym jak ja. [P] Słuchasz aviego? [O] Nie, ale 400 koni wyjeżdża ze stajni. [P] Skad masz takiego skilla? [O] Tysiące godzin strzelania na botach xD. [P] Dlaczego jestes taki sexy flexy? [O] Prawdopodobnie taki sie urodziłem. [P] Pierwsza przygoda z csowicze? [O] Nie pamiętam. [P] Kochasz @ misiek223 ? [O] Rzecz jasna. [P] Czy zamoczyłeś kiedys palca w wodzie>>? [O] Tak, nawet całą dłoń. [P] Ulubiony klub piłki noznej? [O] Nie interesuje się piłką nożną. [P] Ile masz wiosen? [O] Ta wiosna będzie 20-stą. [P] Idziemy na piwko? [O] Idziemy. [P] sopranoooooooooooooooooo to król? [O] Soprano to Bóg. @ 666. [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? [O] Jestem dzieckiem wojny, mam taki nick od zawsze. [P] Jak długo jesteś stałym użytkownikiem csowicze? [O] Chyba od Listopada. [P] Gdybyś miał wymienić zalety tej sieci to co by nimi było? [O] Dymy, kilka fajnych osób..to chyba tyle. [P] Jaką kuchnię najbardziej preferujesz? [O] Obojętnie, byle dało sie zjeść. [P] Pizza czy kebab? [O] Kebab. [P] Czy masz jakiegoś swojego ulubionego wykonawcę bądź wykonawczyni? [O] Nie. [P] Jakie nietypowe zwierzątko chciałbyś posiadać? [O] Tygrysa. [P] Załóżmy, że wygrałeś milion złoty w lotto. Na co przeznaczyłbyś kwotę? [O] Dom, auto, inwestycje. [P] Czy jest jakiś kraj, który chciałbyś zwiedzić w szczególności? [O] Tajlandię. @*chmiel* (nie umiem cie oznaczyć xD) [P]-W jaki sposób znalazłeś się tutaj na CSowiczach? [O] Przypadkowo, gdy sprawdzałem, czy mnie odbanowali na starym forum. Jednak spotkałem tam jedynie komunikat że powstała fuzja z wami wiec wpadłem do starych kumpli, przy okazji poznając nowych. [P]-Jaką markę ubrań lubisz najbardziej? [O] Jordan. [P] -Co wolisz, napoje gazowane czy zwykłą wodę? [O] Zwykłą wodę. [P]-Jaki jest twój ulubiony kolor? i Dlaczego? [O] Biały, nie mam pojecia dlaczego. [P]-Wolisz chodzić do pracy, czy do szkoły? [O] Od zawsze wolałem prace. [P]-Cieszysz się z zadawanych pytań do ciebie od wszystkich? [O] Nie wiem, jak są to odpowiem, jakby ich nie było to bym sie nie obraźił. [P]-Jaki kraj chciałbys zwiedzić najbardziej? [O] Tajlandię. [P]-Co zamierzasz zrobić dalej ze swoim życiem? [O] Nie wiem, nie planuje nic specjalnego. [P]-Jakie jest twoje ulubione danie ? [O] Danie du*y.. Znaczyy schabowy. [P]-Lubisz zwierzęta? [O] Nie wszystkie, ale moge stwierdzić, że tak. [P]-Pijesz czasami energetyki? [O] Czasami tak. [P]-Masz jakąś wade? [O] Wszyscy je mamy, moją jest brak organizacji i zmotywowania sie do działania. [P]-Jaki jest twój ulubiony owoc lub warzywo? [O] Gruszka, pomidor. [P]-Z jakiego woj. jesteś? [O] Śląskiego. [P]-Czytasz czasami jakieś książki? jak tak, to jakie ? [O] Nie czytam. [P]-Jaką markę somochodu lubisz najbardziej? [O] Porsche. [P]-Podoba ci się ktoś? [O] Tak, Madison Beer. @ RumcajsJumper [P] Dlaczego taki nick? [O] Jestem dzieckiem wojny. [P] Jaki rocznik? [O] 2002. [P] Masz swoją połówkę? [O] Pare miesięcy temu się rozstałem. [P] Jak do nas trafiłeś? [O] Przypadkiem, wyżej to opisałem. [P] Co byś zmienił na sieci? [O] Ma swoj unikalny styl, więc w samym forum nic, lecz zrobiłbym porządek w administracji. @ Marc3l [P] Nie przeszkadzają Ci hudy i rozmiar czcionek w 1.6 przy tej rozdzielczości? [O] Gdyby mi to przeszkadzało, to bym grał na innej. [P] Próbowałeś kiedyś zmienić rozdziałke? Jak to się kończyło i co takiego wpływało na to, iż postanowiłeś wrócić do swojej pierwotnej? [O] Próbowałem na 800x600, nie było źle lecz 640x480 to moja rozdzielczość komfortu. [P] Czemu choinka akurat? [O] Spytaj sie osoby która stworzyła tę rangę, ja ją po prostu wygrałem. [P] Skąd pomysł na nick w 1.6? [O] Bo Tony Soprano to szef i niech ludzie wiedza kto na duscie jest numerem jeden. [P] Czemu nie udzielasz się w dziale Typera? Zmieniłbyś coś w nim? [O] Nie interesuję mnie ten dział, nic bym nie zmienił, działajcie jak chcecie. [P] Czemu nie lubisz gadać z nami na tsie? [O] Na ogół nie lubię rozmawiać z ludźmi z neta, są wyjątki. [P] Z kim mieszkasz? [O] Z Ojcem i młodszym bratem. [P] Co planujesz na przyszłość? [O] Nic. [P] Nie boisz się tego, że będziesz tylko szarym bezbarwnym człowiekiem, który nic nie wniósł na świat? [O] Wystarczy mi, ze umiem wnieść skrzynke piwa na 4 piętro. [P] Robisz coś, aby się rozwijać? [O] Dokształcam sie w wolnych chwilach o moim zawodzie, więc sądzę, że tak. [P] Coś trenujesz? [O] Aktualnie nie przez pandemię, lecz przed nią w weekendy chodziłem na siłownię. Dziękuje za pytania, nominuję @C est la vie 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75624-104-odpowiedzi-warrrrrr/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 29 minut temu, waRRRRRR napisał: [P] Jakie jest Twoja największe marzenie? [O] Aby Szajser dostał wilczy bilet. Wkrótce Ci je spełnię ;> Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75624-104-odpowiedzi-warrrrrr/#findComment-355264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Marc3l Napisano 13 Lutego 2022 Donator Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Jeszcze biedną i zapracowaną studentką będziesz targał po Q&A Jaka szkoda, że coś o niej wiem to nie mam tyle pytań Godzinę temu, waRRRRRR napisał: [O] Bo Tony Soprano to szef i niech ludzie wiedza kto na duscie jest numerem jeden. Aktualnie to łapacz dziewic jest top1 na dd2 i nie masz podjazdu 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75624-104-odpowiedzi-warrrrrr/#findComment-355271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi