Skocz do zawartości

Zablokowane Propozycja nazw serwerów

Samael

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem, że to dział propozycji forum, natomiast nie widziałem miejsca gdzie indziej zlozyc taka propozycje, ktora de facto jest propozycja pod lepszy look sieci. Otóż przydaloby sie moze ustawic w miare tak samo nazwy serwerow pod katem sieci csowicze.pl, wstawiam screen jak to sie przedstawia w zakladce serwerow:

Screenshot_15.png

Zatem można skorzystać z opcji pierwszego serwera z listy, badz z 4 z listy bo najbardziej przestawiaja sieć :) A i tak samo mogloby byc w 1.6 :)

Licze na pozytywne rozpatrzenie propozycji, poniewaz uwazam, ze jest to kluczowe. 

@ Właściciel CS 1.6 [WOLNA GRUPA] @ Właściciel CS:GO [CS:GO MOD] @ Właściciel CS 1.6 [AIM HS MOD] @ Właściciel CS:GO [AWP] @ Właściciel CS 1.6 [ARENA 1 VS 1] @ Właściciel CS 1.6 [DD2 #2] @ Właściciel CS 1.6 [Deathmatch] @ Właściciel CS 1.6 [DD2] @ Właściciel CS:GO [MIRAGE #2] @ Właściciel CS:GO [4MAPS]  @ Właściciel CS:GO [MIRAGE #1] @ Właściciel CS 1.6 [JAILBREAK] @ Właściciel CS:GO [ARENA 1 VS 1] @ Właściciel CS:GO [JAILBREAK] @ Właściciel CS:GO [MIRAGE #3] @ Właściciel CS 1.6 [Paintball]  @ Właściciel CS 1.6 [FFA] @ Właściciel CS:GO [MIRAGE #4] @ Właściciel CS 1.6 [Hide & Seek] @ Właściciel CS 1.6 [Hide & Seek Ganiany] @ Właściciel CS:GO [DEATHRUN]

@ Opiekun Serwera CS:GO [CS:GO MOD] @ Opiekun Serwera CS:GO [JAILBREAK] @ Opiekun Serwera CS:GO [ONLY MIRAGE] @ Opiekun Serwera CS:GO [ONLY AWP] @ Opiekun Serwera CS:GO [ONLY MIRAGE #2] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [DEATHMATCH] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [Paintball] @ Opiekun Serwera CS:GO [4MAPS] @ Opiekun Serwera CS:GO [ARENY 1VS1] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [ONLY DD2] @ Opiekun Serwera CS:GO [ONLY MIRAGE #3] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [DD2 #2] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [JAILBREAK] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [FFA] @ Opiekun Serwera CS:GO [ONLY MIRAGE #4] @ Opiekun Serwera CS 1.6 [Hide & Seek] @ Opiekun Serwera CS:GO [DEATHRUN]

Pozdrawiam Samael!

???́?? ?????? ????????́ ??ł??̨ ???????̨ – ??????́ ?????????, ? ????????? ?????́???̨ ???????̨, ??̨?????? ???????ł ??????.

RMvI13s.png

https://csowicze.pl/topic/74446-propozycja-nazw-serwer%C3%B3w/

Ja osobiście jestem za, u mnie na każdym serwerze zostanie to zmienione.

██ ❱❱ [PL] ★ CSowicze.pl ★ [MIRAGE] ❱❱ TR128 ^ 1s1k.pl

Podaje pełną nazwę mirka :) 

Zaktualizowałem wszystkie swoje serwery CS:GO do owej propozycji (wymagany restart serwera). 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/74446-propozycja-nazw-serwer%C3%B3w/#findComment-350084

• Opiekun Serwera CS 1.6 [AIM ARENA AWP]

Jestem również za ❤️ fajna propozycja i korzystna

QW1.png

https://csowicze.pl/topic/74446-propozycja-nazw-serwer%C3%B3w/#findComment-350107

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie