Gość ferstel Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 @C est la vie [P] Czy masz swoją ulubioną parę skarpetek? [O] Mam, ale nie tylko jedną [P] Ile miałeś lat, gdy zainteresowałeś się Sieciami Serwerów? [O] Ojj, chyba około 15? No coś chyba tyle wtedy się posiadało lat [P] Jaki kolor ubrań nosisz najczęściej? [O] Czarny, fioletowy, biały [P] Czy prowadzisz zdrowy styl życia? [O] Oczywiście, mój zawód i zainteresowania stanowią głównie zdrowy styl życia [P] Jaki masz stosunek do osób transpłciowych? [O] Nie mam żadnego zdania na ich temat. Są to niech będą... [P] Gdzie byłeś w ostatnie wakacje? [O] W górach Świętokrzyskich [P] Czy masz swój azyl, o którym nikt nie wie? [O] Nie [P] Jaką zabawę z dzieciństwa wspominasz najmilej i dlaczego? [O] Zbijak, to było coś haha [P] Czy zgadzasz się ze stereotypem "Miejsce kobiety jest w kuchni"? [O] Nie, nie, nie... Nigdy w życiu tak nie można uważać... Mężczyzna też powinien pomagać kobiecie lub za nią coś robić w kuchni. Powinno być to rozdzielone pomiędzy nich [P] Ile miałeś lat, gdy pierwszy raz wypiłeś alkohol? [O] 18 XD Tak, było... I nie kłamię [P] Jakie warzywo nie lubisz od dzieciństwa? [O] Brukselka... [P] Czy czujesz świąteczny klimat? [O] Jak nigdy wcześniej! Jak już można zauważyć że na forum też wniosłem ten klimacik [P] Jaka firma odzieżowa jest Twoją ulubioną i dlaczego? [O] Jest tego dużoooo... Nike, Adidas, La Coste, Champion itp A dlaczego? Ponieważ mają kozackie rzeczy haha [P] Ile jesteś w stanie chodzić po galerii handlowej? [O] Szczerze to nie chce mi się wcale xd Ale jeżeli trzeba to chodzę ile muszę hahah [P] Czy masz lęk wysokości? [O] Tak, posiadam [P] Co byś zrobił, gdybyś dostał wezwanie do wojska? [O] A co mógłbym innego zrobić, muszę się zgodzić bo innego wyjścia nie ma [P] Czym według Ciebie jest przyjaźń? Uzasadnij proszę. [O] Jest to pomaganie sobie nawzajem w każdej sytuacji. Bycie ze sobą szczerym i pod każdym względem wiedzieć jak pomóc... [P] Kiedy odkryłeś swoją pasję? Z czym jest ona związana? [O] Około 3 lata temu... Była i jest do tej pory Kalistenika oraz Street Workout. Jest to aktywność fizyczna polegająca na wykonywaniu ćwiczeń tylko z masą własnego ciała... [P] Czy wolałbyś być biedny i zdrowy, czy bogaty i nieuleczalnie chory? [O] Biedny i zdrowy... Zawsze może się coś przytrafić i możemy stać się powoli coraz bardziej bogatsi.... Ale nigdy nie wyjdziemy z nieuleczalnej choroby... To po co nam wtedy pieniądze? [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? Dlaczego akurat ten? [O] Nie mam swojego ulubionego. Ale chyba ostatnio oglądany i fajny według mnie to Venom 2. [P] Ile książek przeczytałeś w całym swoim życiu? [O] Całe? Zero XDDD.... Ale powiem że aktualnie jestem w trakcie czytania książki o kalistenice, napisanej przez osobę która zapoczątkowała to podczas pobytu w więzieniu. " Skazany na trening ". [P] Czy masz ulubioną platformę do oglądania filmów/seriali? [O] Nie mam, oglądam wszystko w TV co leci [P] Jaka śmierć według Ciebie jest najgorsza, a jaka najlepsza? [O] Nie mam w tym swojego zdania. Nie warto myśleć o śmierci, tylko o życiu jakie mamy teraz [P] Co byś zmienił w swoim życiu? [O] Aktualnie nic [P] Gdybyś miał do wyboru nieśmiertelność lub kontrolowana niewidzialność, to co byś wybrał? [O] Kontrolowana niewidzialność [P] Czy jesteś na coś uczulony? [O] Nie [P] Jakie cechy charakteru musi mieć Twoja druga połówka? [O] Szczerość, lojalność, komunikatywność i po prostu być tą jedyną Ale to już mam taką od prawie 4 lat i posiada wszystkie te cechy [P] Gdybyś do końca życia miał pić tylko jeden napój, co byś wybrał? [O] Woda [P] Czy masz rękę do roślin (np. doniczkowych)? [O] Nie [P] Kiedy według Ciebie kończy się młodość? [O] Nie kiedy kończymy 18 lat, tylko wtedy gdy jesteśmy świadomi tego że musimy teraz sami na siebie pracować i sami mamy teraz wpływ na swoje życie i na swoje działania. [P] W jakim miejscu nienawidzisz przebywać? [O] Nie mam takiego miejsca [P] Czy masz swojego ulubionego aktora? Uzasadnij wybór. [O] Nie mam [P] Ile czasu musi minąć, by wzbudzić Twoje pełne zaufanie? [O] Czasami bardzo dużo, czasami krótko [P] Czy potrafisz dotknąć czubek nosa językiem? [O] Nie potrafię [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? Czy kojarzy Ci się z przeszłością? [O] Nie mam ulubionej, każda jest w jakimś stopniu fajna [P] Gdybyś do końca życia miał jeść jedną i tę samą potrawę, to co byś wybrał? [O] Coś na pewno zdrowego, kurczak ryż / ziemniaki i warzywa [P] Z czym/kim kojarzy Ci się kolor czerwony? [O] Krew, miłość [P] Czy zwracasz szczególną uwagę na zapach perfum rozmówcy? [O] Oczywiście [P] Jeśli miałbyś do wyboru wille z basenem w centrum miasta lub domek z bel drewnianych w górach, to co byś wolał? [O] Domek z bel drewnianych... Dlaczego? Ponieważ byłby tam spokój, cisza i miałbym czas dla siebie i miejsce do odpoczynku [P] Jak reagujesz na „czarny humor” u Twoich rozmówców? [O] Różnie XD Zależy o czym jest kawał [P] Co byś zmienił w swoim wyglądzie? [O] Nic [P] Czy masz swój ulubiony kubek? [O] Tak, mam. Dostałem go od swojej dziewczyny [P] Kiedy przeważnie kładziesz się spać? [O] Gdzieś między 24 a 1/2 [P] Jakim typem jesteś – introwertykiem, ekstrawertykiem, a może ambiwertykiem? [O] Ekstrawertyk [P] Czy wierzysz w horoskopy? [O] Nie [P] Z kim chciałbyś się spotkać, a nie możesz? [O] Nie mam na razie takiej osoby, bo mogę się spotkać z tym kim chce haha [P] Jaką markę obuwniczą poleciłbyś rozmówcy i dlaczego? [O] Adidas, spoczko firma, dobre wykonanie buta i ogólnie godna polecenia [P] Co Cię uspokaja, a co potrafi w momencie zdenerwować? [O] Uspokaja? Dobra muzyka, trening.. A zdenerwować? W dużym stopniu niektóre gry [P] Jak się czujesz? [O] Bardzo dobrze! [P] Czy jesteś zły za taką ilość pytań? [O] Nigdy! Dziękuję za tyle pytań @ Mikołaj.DC [P] Dlaczego akurat nick ferstel? [O] Kiedyś w grze miałem mieć fersteel, ale jednak usunąłem jedno " e " i tak zostało [P] Ile masz wiosen? [O] Aktualnie 21 [P] Mcdonald's czy KFC? [O] Jedno i drugie [P] Masz swoje wymarzone auto które chciałbyś mieć w swoim garażu? [O] Nissan GTR R34 [P] Najlepsze chipsy? [O] Ovenbaked [P] Jakie jest twoje największe osiągnięcie? [O] Bycie trenerem w lokalnej siłowni [P] Wolisz otrzymywać paczkę przez kuriera czy może przez paczkomat? [O] Obojętnie @ Nyguss [P] To kiedy mam tam wbić do ciebie? [O] A kiedy chcesz haha [P] Jaką masz klawiaturę ? [O] Kozacka, nie podam bo mi zabierzesz ją XD [P] Kupić ci lepszy mikrofon czy ci sobie kupisz ? Bo ten pierdzi [O] A kupuj, chętnie wezmę [P] Jakiego procka masz ? [O] A ciul wi xd Jakiś dobry [P] Kiedy 1v1 ? [O] Zawsze i wszędzie! [P] Idziemy na drwala ? [O] Pewnie! [P] Co ćwiczysz ? [O] Kalistenika, Street Workout, Siłownia [P] Ile masz w bicu ? [O] Od 38 do 40 xd Zależy czy na pompie czy nie [P] Jak ci dzień mija ? [O] Fenomenalnie! [P] Fajnie się odpowiada na pytania ? [O] Bardzo fajnie [P] Czego słuchasz ? [O] Wszystkiego po troszku [P] Twój ulubiony zespół ? [O] Nie mam takiego [P] Masz prawko ? [O] Tak, już od 2 lat @ mooiste [P] Jak masz na imię? [O] Jakub [P] Jakiej jesteś orientacji? [O] Hetero, tylko kobitki [P] Jakiej muzyki lubisz słuchać? [O] Wszystkiego po troszku [P] Co najbardziej Cię porusza? [O] A zależy kiedy i gdzie [P] Czego nigdy nie wybaczysz drugiemu człowiekowi? [O] Zabójstwa kogoś lub bardzo mocnego kłamstwa [P] Lubisz pomagać? [O] Tak jest! [P] Jak tu się znalazłeś? [O] Szukałem dobrej sieci serwerów i tak zostało [P] Jaka była Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? [O] Zbijak! [P] Jak się czujesz na swojej posadzie H@? [O] Idealnie, wiem że to jest miejsce dla mnie @ Klusia [P] Jak masz na drugie imię? [O] Artur [P] Wolisz kobiety czy facetów? [O] Kobiety [P] Jakie miejsce chciałbyś odwiedzić najbardziej? [O] A znalazło by się parę [P] Ulubiona książka? [O] " Skazany na trening " [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Smerfy! Hahaha [P] Lubisz się uczyć? [O] Można tak powiedzieć [P] Jesteś nieśmiały? [O] Tak, zależy od sytuacji [P] Dobrze wspominasz przeszłość? [O] Zależy który okres [P] Gdybyś miał możliwość przeprowadzenia się do dowolnego miasta w Polsce, to gdzie by to było? [O] Jest mi dobrze w tym miejscu gdzie jestem [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [O] Charakter [P] Często używasz wulgaryzmów? [O] Zdarza się czasami [P] Co chciałbyś w sobie zmienić? [O] Nic nie muszę [P] Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu, co by to było? [O] Obecnie nie chciałbym się cofać w czasie, ponieważ nie byłbym w tym miejscu gdzie jestem [P] Jeżeli mógłbyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był? [O] Moja ukochana [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Być szczęśliwy ze swoją ukochaną [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [O] @ RumcajsJumper Ciebie za to że pomimo wszystko dalej jesteś z nami i rozwijasz tą sieć Zawsze wiesz że jesteśmy z Tobą i stworzymy największą społeczność CS'a w internecie! [P] Jakie są Twoje pasje? [O] Sport, czytanie, jedzenie XD [P] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie? [O] Nie mam takowego [P] Jaka jest jedna rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? [O] Nie mam takowego [P] Jaką jedną postać z przeszłości chciałbyś poznać osobiście i móc z nią porozmawiać? [O] Nie mam takiej XDDD [P] Jaki jest Twój ulubiony moment w ciągu Twojego standardowego tygodnia? [O] Trening, to jest moment gdy mogę zapomnieć o wszystkim i skupić się tylko na tym [P] Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? [O] To jest moja tajemnica [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co byś zrobił z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [O] Pracował, trenował, czytał [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [O] Sport, tak jest! [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałeś? [O] Wszystkie prezenty są w jakimś stopniu idealne [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [O] Sam nie wiem [P] Jakie zwierzę chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [O] Mam kota i tyle mi starczy [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [O] Każdego jeżeli była by możliwość xd Można by było pogadać itp [P] Gdybyś miał przywrócić do życia jednego zmarłego muzyka, kto by to był? [O] Michael Jackson [P] Opiszesz siebie w 5 słowach? [O] Spokojny, wytrwały, szczery, pewny siebie oraz silny xd [P] W jakim fikcyjnym miejscu najbardziej chciałbyś się znaleźć? [O] Ojjj kurde, niech będzie kraina Smerfów haha Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73448-96-odpowiedzi-ferstel/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Nyguss Napisano 6 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Jak fajna to lepiej ja chowaj, bo ci ukradnę ?? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73448-96-odpowiedzi-ferstel/#findComment-345856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator FishU Napisano 6 Grudnia 2021 Donator Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Fajnie się czyta. Oby więcej takich dialogów ZNAJDZIESZ MNIE O TUTAJ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73448-96-odpowiedzi-ferstel/#findComment-345860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dixie Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Jakubie zrób mi louda ? Ciekawe odpowiedzi! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73448-96-odpowiedzi-ferstel/#findComment-345862 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi