aDk Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 MAFIA Event Mafia na okres próbny będzie przeprowadzany w każdą środę oraz niedzielę o godzinie 20:00. Event może prowadzić tylko i wyłącznie Admin/Strażnik serwera. Przed każdym Eventem Admin/Strażnik ma obowiązek wykonania głosowania czy gracze na pewno chcą uczestniczyć w evencie. >>> LINK DO TERMINARZA<<< W Terminarzu będą pojawiały się informację o Evencie, m.in. kto będzie go prowadził. Podgląd terminarza jest możliwy bezpośrednio z serwera po wpisaniu /event na say'u! Podczas Eventu będą przewidziane Nagrody dla graczy. Jakie nagrody zostaną rozdane, gracze będą informowani podczas Eventu. Każdy Admin/Strażnik, który chciałby poprowadzić Event musi zgłosić się w tym temacie stosując się do poniższego wzoru: Cytat Nick: Data: Doświadczenie w Evencie: Co to jest Mafia ?( PLUGIN UNIKAT ) Kilku przebiegłych przestępców, którzy za wszelka cenę chcą zapanować nad miastem. Ich celem jest uśmiercenie wszystkich członków miasta w nocnym glosowaniu mafii, tak żeby nie zostać zdemaskowanym! Członkowie Mafii maja własny czat pod komenda /chat text. KSIADZ - osoba, która modli się każdej nocy za jedna osobę. Wybrana przez księdza osoba nie ginie następnego dnia, jeżeli zostanie wybrana przez mafiosów do zabicia. AGENT - osoba, która co noc sprawdza jedna osobę i jej status przynależności do Mafii. Na początku następnego dnia otrzymuje ona potwierdzenie o statusie wybranej osoby, a miasto dowie się o trafności wyboru. To agent decyduje, czy ma na tyle odwagi, żeby się ujawnić i skierować na siebie wzrok członków Mafii! BARMAN - osoba, która upija jedna osobę każdej nocy. Jeżeli upita osoba należy do grona Mafiosów, wynik ich nocnego glosowania zostanie zamieszany i ostatecznie zmieni się osoba do zabicia. Osoba jest losowa i może nią być każdy członek miasta (nawet mafiosa). Ostatecznie nikt nie wie o wyniku upicia barmana, nawet on sam. No chyba ze jesteście na tyle mądrzy, żeby ocenić ze Mafia nie wybrała swojego członka do zabicia, jeżeli on zginie. LOWCA - osoba, która raz na grę może zmienić wynik glosowania miasta. Jeżeli w dziennym glosowaniu został wybrany na ofiarę to może wybrać osobę do zabicia zamiast siebie. Umiejętność jednorazowa i dostępna tylko podczas glosowania miasta. SĘDZIA - osoba, która co noc skazuje decydującym wyrokiem jednego mieszkańca. Jeżeli podczas glosowania miasta wskazana osoba zostanie wybrana do dogrywki i w tej dogrywce będą maksymalnie 2 osoby (w tym wybrana osoba), to wyrok skazuje ja na śmierć bez dodatkowego glosowania. SAMOBÓJCA - osoba, która może popełnić tzw. kamikadze, dodatkowo zabierając ze sobą innego mieszkańca. Umiejętność dostępna tylko podczas dnia i na komendę /zabij. Podczas Eventu Mafia zabrania się: -Wchodzenia do CT -Używania Ruletki ( /los) -Używania lotto ( /lotto) Dokładny Opis Eventu >>Tutaj<< Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/72085-kalendarz-eventu-mafia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruOff Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Nick: ViruOff Data: 17-10-2021 Doświadczenie w Evencie: Uczestniczyłem w potwornych rzeczach i mam straszne doświadczenia. Ponoszę odpowiedzialność za około 40 morderstw. Zostałem skazany na dożywocie między innymi za zabójstwo walczącego z mafią księdza, wyeliminowanie Agenta sił specjalnych oraz barmana który podał mi niecodzienny trunek przez którego zabiłem innego mafioze. Proszę o przebaczenie miasto, ofiary i ich rodziny. Teraz, kiedy kładę się spać, czuję się uczciwie i spokojnie, bo robię wszystko co mogę dla dobra prawa i oddaję się w ręce Boga 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/72085-kalendarz-eventu-mafia/#findComment-340209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP snuffy Napisano 16 Października 2021 VIP Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Ja też ja też ja też Nick: @ snuffy Data: 17-10-2021 Doświadczenie w Evencie: Tak. Chyba, że tylko jedna będzie to smutek. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/72085-kalendarz-eventu-mafia/#findComment-340320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi