pan vip eszu Napisano 16 Września 2021 Udostępnij Napisano 16 Września 2021 [P] Jak masz na imię? Waclaw [P] Ile masz lat? W październiku 22. [P] Skąd pochodzisz? Małopolska, 120 km pod Krakowem, Metropolia Moszczeńska. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Żyć. [P] Ulubiony kolor? Neonowy zielony. [P] Twoje ulubione piwo ? Tyskie [P] Co cię uszczęśliwia w życiu ? Tyskie [P] Czy jest coś, o czym marzysz ? Tyskie [P] Jakim zwierzęciem chciałbyś być najbardziej ? Jeżozwierzem. [P] Jaki jest twój ulubiony film ? Zachowam dla siebie bo to romansidło ? [P] Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? Imo hiszpański, ponoć prosty. [P] Podążasz za modą czy masz swój własny styl? Nie. [P] Jakich użyłbyś słów gdyby były one ostatnimi wypowiedzianymi? Nie patrz na zdanie innych. [P] Cytat, który zapadł Ci w pamięć to? "Ostatni człowiek na ziemi usłyszał pukanie do drzwi". [P] W co najczęściej grasz? Counter, Metin czasem xD. [P] Najlepsza gra z dzieciństwa to? CS, Metin, Gta sa, Night Race, DSJ, jakieś tam f1 czy coś xD. [P] Gdybyś miał wybierać między szczęściem i biedą, a zostaniem samotnym milionerem co byś wybrał? W pierwszej sytuacji jestem od zawsze xD. [P] Skąd pomysł na nick? Pseudonim. [P] Co sprawia, że Twój dzień staje się lepszym? Tyskie [P] Gdybyś dostał propozycje wyjazdu z kraju na zawsze, odcięcia się od znajomych za zostanie bogatym, przyjąłbyś ją? Nie. [P] Ulubiona książka to? Nie czytam ksiązek, ale Aslan mnie urzekł ;d [P] Jaki jest Twój ulubiony film? Romansidło, które zachowam dla siebei xd [P] Jaki jest Twój ulubiony serial? Nie oglądam seriali, obejrzałem raptem z 3, ale aktualnie wciągnąłem się w Lucyfera. [P] Czym się interesujesz? Sport, budownictwo, troche psychologia, troche wszystko. [P] Chciałbyś zostać sławną postacią? Nie. [P] czemu jesteś takim botem na ffa? a ty [P] czy uważasz że ninja kawasaki 250r to najlepsza maszyna jaka istnieje? panie, gdzie takim szrotem? Trochę przykre, że nikt się nie wypowiedział oprócz osób, które zostaly o to poproszone xD Nominuje @ Fartowny. 1 "Nie będę wędrować na klęczkach przez świat" Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/71450-90-odpowiedzi-eszu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi