Skocz do zawartości

Zablokowane Mój nowy projekt - SkinFactory

Tlaze

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko,

chciałem pokazać wam projekt nad którym od czasu do czasu w wolnej chwili pracuje.

Jest to strona do otwierania skrzyń w Counter Strike Global Offensive.

preview.thumb.png.45bc314cb76355b8cb898fca7f1a3944.png

-Platforma oparta jest o framework PHP Laravel

-Drop przedmiotów i aktualizacja statystyk na żywo została zrobiona przez Socket.IO

-Automatyczna aktualizacja cen przedmiotów co kilka godzin w tle

-Zabezpieczenia przed zmianą cen na 0 przez naszych ulubionych dostawców API z cenami przedmiotów

Co już udało mi się stworzyć?

-System rejestracji, logowania, przypominanie hasła

-System ekwipunku wraz ze sprzedażą przedmiotów

-System walut (waluta i specjalne punkty)

-System otwierania skrzyń

-System kontraktów 

-Zaawansowany dynamicznie obliczany system dropu dzięki któremu można wygrać coś lepszego niż skiny za 0.1$

-Dynamicznie generowane okna modalne ze zdobytym przedmiotem i możliwością szybkiej sprzedaży

Co jeszcze mam w planach dodać?

-Upgrader (napisany w 75%,  1$ - 0.9$ - 90% szansa domyślna / 10% prowizja od każdej gry, liczona od sumy przedmiotów)

-System referencyjny

-Codzienny bonus

-Bonusy za codzienne logowanie

-Możliwość gry tanimi skinami bez konieczności wpłaty skinów / pieniędzy za pomocą specjalnych punktów

-Duża możliwość zdobycia specjalnych punktów

-Podłączanie konta steam pod swoje konto na stronie (rejestracja nie jest powiązana z valve, zakładamy osobne konto i łączymy je ze swoim kontem steam)

Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda system kontraktów to możecie odwiedzić mój kanał w serwisie youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=z2RhUI5LkQI&ab_channel=Skin-Factory

Napiszcie co sądzicie, czy podoba się wam ogólny design i czy macie jakieś pomysły co mógłbym dodać lub zmienić.

Jeśli się podoba to zostaw +, zasubskrybuj kanał i daj łapę w górę, dla motywacji do dalszej pracy.

Pozdrawiam!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapoznałem się z regulaminem oraz go zatwierdzam. Na czarnej liście nie znajduje się strona / serwer który reklamuje.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

preview.png

Edytowane przez Tlaze
https://csowicze.pl/topic/71269-m%C3%B3j-nowy-projekt-skinfactory/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie