Skocz do zawartości

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zamknięte</span> Odwołanie Się Od Bana Zawansowanego Gracza: No Elo

no elo

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: no elo

Nick admina:

Serwer:

Data i Godzina: przed chwila

Mapa:dd2

Opis sytuacji: Ja jako zawansowany gracz jak to zwykle pokazywałem mój wysoki poziom gry, który osiągnąłem grając w tę grę od 2k3. Uczęszczałem na liczne zawodowy gamingowe przez co mój poziom wzrósł jeszcze bardziej i opanowałem tajną technike tej gry, która pozwala zabić przeciwników w ułamek sekundy(uczyłem się od samego Jana Pawła Drugiego) Mimo tego, admin stwierdził, że czituje i zrobił mi ss.

Screeny spakowane w .rar: http://speedy.sh/EeZ34/ss-no-elo.rar

Link do bana w AmxBans: s

Wycinek z consoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: DoRadCa F!naNsowy ;3

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Csowicze.pl

[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Csowicze.pl'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:513459959'

[AMXBans] Twoje IP: '86.111.105.148'

[AMXBans] =======================================

https://csowicze.pl/topic/7078-zamkni%C4%99te-odwo%C5%82anie-si%C4%99-od-bana-zawansowanego-gracza-no-elo/

Hahh.W 1 sek przybiegłeś na resp do TT i zabiłeś all z Scouta ? W Tym same buły.To jest żałosne UB się nie należy.Każdy potwierdzi to co widział.

Przepraszam bardzo ale chyba nigdy nie widziałeś zawanoswanej gry. Powinniście mieć mokro w gacaich, że taki ZAWANSOWANY GRACZ JAK JA wszedł na wasz serwer i pokazał prawdziwy poziom tej gry. Proszę o szybkie odbanowanie.
A jeżeli twierdzisz, że w 1 sekunde przybieglem na wasz resp to masz chyba jakieś lagi albo wasz serwer jest postawiony na słabej maszynie.

Coś ci powiem kolego.Nawet ,,NEO" mój znajomy nie przybiegłby na resp TT w 1 sek. to jest nie możliwe :).Ban się należy.Proste.

Ty naprawde jesteś niedoświadczony w tej grze, na pewno nie przegrałeś nawet w niej 100 godzin, a się tak udzielasz.
Do tego mój kolega pashaBiceps także robił takie tricki za czasów kiedy grał jeszcze w 1.6. I jeżeli uważasz, że to czeaty to się grubo mylisz ponieważ są to bugi gry, o których Valve wspomniało pashy, dlatego oni byli tacy dobrzi za czasów Golden Five, jak również dlatego ja jestem teraz takim ZAWANSOWANYM GRACZEM COUNTER STRIKE 1.6.

W Counter Strike Gram Prawie 7 lat.Więc nie wiem po co te teksty do mnie.Taką ścieme każdy może napisać. :)

JAK TO MOŻLIWE, ZE GRASZ W TĘ GRE 7 LAT JAK MASZ JAKIES 12-14 LAT? POWIEDŹ MI TO? FAJNIE DZIECIŃSTWO.
Do tego możesz się spytać mojego mistrzas, który mnie nauczał gry w tę grę JANA PAWŁA DRUGIEGO to dzięki niemu osiągnąłem taki wysoki poziom. szanuje go bardzo. A ty nadal wykłócaj się mały gówniarzu o to, że znasz lepiej tę grę.

aaa Właśnie Właśnie dzięki Izcon.No elo ty jesteś NSem więc jakim cudem będziesz ESl grał?Kolejny dowód na twoje kłamstwo. :)

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat został zamknięty.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami.

Administracja CSowicze.pl

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie