Nitr0x Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Nick gracza składającego skargę: Nitr0x Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli) :Wtykson STEAM_0:0:121414553 Powód skargi:free kill Dowód(świadkowie/Demo/Screen):demo z mapy jail_beach_v3 z godziny 18:49 Czas zdarzenia: około 19 podczas podawania poleceń prowadzący powiedział że trzeba bezruch do odwołania na łóżkach celi w pozycji kucnij i przyrzymaj kręcąc się w prawo lecz nie płynnie potem strażnik się zapytał czy muszą się kręcić płynnie na co prowadzący Nabu odpowiedział że tak i potem jeszcze raz powtórzył polecenia i było to samo co wcześniej czyli bezruch do odwołania na łóżkach celi w pozycji kucnij i przyrzymaj kręcąc się w prawo ale znowu nie powiedział płynnie i po chwili podchodzi do mnie strażnik Wtykson i mnie zabija za to że nie kręciłem się płynnie co próbowałem przekazać adminowi na u@ że nie powiedział na poleceniu że trzeba się kręcić płynnie i mimo tego nie zostałem ożywiony potem mementomori próbował przekonać że nie było płynnego kręcenia się w prawo tylko zwyczajne lecz Wtykson tylko odpowiedział że "denerwuje go że większość nie potrafi słuchać poleceń" wszystkie polecenia można zobaczyć na demku w minucie około 16:30 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtykson Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Okej, a więc: Uwazam, ze nie masz racji, dlatego ze w ogole sie nawet nie kręciłeś. Polecenie było takie, aby się kręcić a nie obracać w daną stronę i się zatrzymywać na chwile. Dla wyjaśnienia, jak podaje słownik języka polskiego: kręcić - 1. «być wprawionym w ruch obrotowy, obracać się w koło» obracać się - 1. «zrobić obrót wokół własnej osi lub po kole» 2. «zwrócić się w jakąś stronę» Ty zdecydowanie robiłeś drugi podpunkt ze znaczenia słowa "obracać się", odwracałeś kamerkę w prawo o kawałek, zatrzymując przy tym ruch obrotowy, czyli stałego kręcenia się (czytaj być wprawionym w ruch obrotowy) u ciebie nie było tak czy siak. Mało tego NaBu:) dał Ci potem ducha. Reasumując: Wykonywałeś pojedyncze obroty, nie wykonywałeś polecenia "kręcić się" Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez Wtykson 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitr0x Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 33 minuty temu, Wtykson napisał: Okej, a więc: Uwazam, ze nie masz racji, dlatego ze w ogole sie nawet nie kręciłeś. Polecenie było takie, aby się kręcić a nie obracać w daną stronę i się zatrzymywać na chwile. Dla wyjaśnienia, jak podaje słownik języka polskiego: kręcić - 1. «być wprawionym w ruch obrotowy, obracać się w koło» obracać się - 1. «zrobić obrót wokół własnej osi lub po kole» 2. «zwrócić się w jakąś stronę» Ty zdecydowanie robiłeś drugi podpunkt ze znaczenia słowa "obracać się", odwracałeś kamerkę w prawo o kawałek, zatrzymując przy tym ruch obrotowy, czyli stałego kręcenia się (czytaj być wprawionym w ruch obrotowy) u ciebie nie było tak czy siak. Mało tego NaBu:) dał Ci potem ducha. Reasumując: Wykonywałeś pojedyncze obroty, nie wykonywałeś polecenia "kręcić się" po 1. nie miałem ducha, duszka otrzymali gracze Shock oraz shaian shooter chyba mnie z kimś pomyliłeś po 2. obracić się to znaczy że się zwróciłem tylko raz w jednym kierunku albo wokół własnej osi lecz ja robiłem to co chwile czyli oznacza to że nie zrobiłem obrotu tylko się kręciłem Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Po przeanalizowaniu nagrania z HLTV. Stwierdzam, że gracz Wtykson został wprowadzony w błąd przez prowadzącego strażnika, który powiedział, że mówił "płynnie", mimo tego, że tak nie powiedział. Co do teorii gracza Wtykson , też po części ma rację, ponieważ istnieje różnica między obracaniem się a kręceniem, kręcenie to czynność ciągła i może być wykonywana w różnym tempie, lecz musi być wykonana płynnie, więc sam zwrot np. kręcić się w prawo jest tak na prawdę oczywisty, że trzeba to wykonywać płynnie. 3 minuty temu, Nitr0x napisał: oznacza to że nie zrobiłem obrotu tylko się kręciłem nie kręciłeś tylko obracałeś się. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Pomimo odrzucenia skargi, gracz Wtykson oraz Prowadzący Nabu, zostali pouczeni o danej sytuacji, m.in. aby zapobiegać takim sytuacją i wydawać polecenia w zrozumiały przez wszystkich sposób. 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi