Skocz do zawartości

Zablokowane skarga na gracza Wtykson

Nitr0x

Rekomendowane odpowiedzi

Nick gracza składającego skargę: Nitr0x

Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli) :Wtykson STEAM_0:0:121414553

Powód skargi:free kill

Dowód(świadkowie/Demo/Screen):demo z mapy jail_beach_v3 z godziny 18:49 

Czas zdarzenia: około 19

podczas podawania poleceń prowadzący powiedział że trzeba bezruch do odwołania na łóżkach celi w pozycji kucnij i przyrzymaj kręcąc się w prawo   lecz nie płynnie potem strażnik się zapytał czy muszą się kręcić płynnie na co prowadzący Nabu odpowiedział że tak i potem jeszcze raz powtórzył polecenia i było to samo co wcześniej czyli bezruch do odwołania na łóżkach celi w pozycji kucnij i przyrzymaj kręcąc się w prawo ale znowu nie powiedział płynnie i po chwili podchodzi do mnie strażnik Wtykson i mnie zabija za to że nie kręciłem się płynnie co próbowałem przekazać adminowi na u@ że nie powiedział na poleceniu że trzeba się kręcić płynnie i mimo tego nie zostałem ożywiony potem mementomori próbował przekonać że nie było płynnego kręcenia się w prawo tylko zwyczajne lecz Wtykson tylko odpowiedział że "denerwuje go że większość nie potrafi słuchać poleceń"

wszystkie polecenia można zobaczyć na demku w minucie około 16:30

https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/

Okej, a więc:

Uwazam, ze nie masz racji, dlatego ze w ogole sie nawet nie kręciłeś. 

Polecenie było takie, aby się kręcić a nie obracać w daną stronę i się zatrzymywać na chwile.

Dla wyjaśnienia, jak podaje słownik języka polskiego: 

kręcić -  1. «być wprawionym w ruch obrotowy, obracać się w koło»

obracać się -  1. «zrobić obrót wokół własnej osi lub po kole»

2. «zwrócić się w jakąś stronę»

Ty zdecydowanie robiłeś drugi podpunkt ze znaczenia słowa "obracać się", odwracałeś kamerkę w prawo o kawałek, zatrzymując przy tym ruch obrotowy, czyli stałego kręcenia się (czytaj być wprawionym w ruch obrotowy) u ciebie nie było tak czy siak.

Mało tego NaBu:) dał Ci potem ducha.

Reasumując: Wykonywałeś pojedyncze obroty, nie wykonywałeś polecenia "kręcić się"

Edytowane przez Wtykson
https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335037

33 minuty temu, Wtykson napisał:

Okej, a więc:

Uwazam, ze nie masz racji, dlatego ze w ogole sie nawet nie kręciłeś. 

Polecenie było takie, aby się kręcić a nie obracać w daną stronę i się zatrzymywać na chwile.

Dla wyjaśnienia, jak podaje słownik języka polskiego: 

kręcić -  1. «być wprawionym w ruch obrotowy, obracać się w koło»

obracać się -  1. «zrobić obrót wokół własnej osi lub po kole»

2. «zwrócić się w jakąś stronę»

Ty zdecydowanie robiłeś drugi podpunkt ze znaczenia słowa "obracać się", odwracałeś kamerkę w prawo o kawałek, zatrzymując przy tym ruch obrotowy, czyli stałego kręcenia się (czytaj być wprawionym w ruch obrotowy) u ciebie nie było tak czy siak.

Mało tego NaBu:) dał Ci potem ducha.

Reasumując: Wykonywałeś pojedyncze obroty, nie wykonywałeś polecenia "kręcić się"

po 1. nie miałem ducha, duszka otrzymali gracze Shock oraz shaian shooter chyba mnie z kimś pomyliłeś po 2. obracić się to znaczy że się zwróciłem tylko raz w jednym kierunku albo wokół własnej osi lecz ja robiłem to co chwile czyli oznacza to że nie zrobiłem obrotu tylko się kręciłem

https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335048

Po przeanalizowaniu nagrania z HLTV.

Stwierdzam, że gracz Wtykson został wprowadzony w błąd przez prowadzącego strażnika, który powiedział, że mówił "płynnie", mimo tego, że tak nie powiedział.

Co do teorii gracza Wtykson , też po części ma rację, ponieważ istnieje różnica między obracaniem się a kręceniem, kręcenie to czynność ciągła i może być wykonywana w różnym tempie, lecz musi być wykonana płynnie, więc sam zwrot np. kręcić się w prawo jest tak na prawdę oczywisty, że trzeba to wykonywać płynnie.

3 minuty temu, Nitr0x napisał:

oznacza to że nie zrobiłem obrotu tylko się kręciłem

nie kręciłeś tylko obracałeś się.

https://csowicze.pl/topic/70659-skarga-na-gracza-wtykson/#findComment-335053

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie