Gość P00F Napisano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Nick*: Null IP / Steam ID*: STEAM_1:0:455688366 Admin banujący: @ SuperDziadek Data i godzina otrzymania bana*: 08-19-21 01:40 Runda: idk Serwer*: Only Mirage Powód: zastraszanie, nie masz tu uprawnien Link do demka*: Jeszcze nie ma, ale update dam jak się pojawi update: https://611.gotv.pro/srv56779/auto0-20210819-011458-1835526950-de_mirage-____________________PL______CSowicze.pl______MIRAGE_________TR128___1s1k.pl.dem.zip Wycinek z konsoli*: Wiadomo zostałeś zbanowany bla bla bla Krótki opis sytuacji*: Pierwsza blokadę dostał mu kumpel z Holandii za dźwięki głosowe w csgo typu: playerradio Guardian.Victory,playerradio deathcry gdzie nie ma nic wspólnego z nadużywaniem mikrofonu, teraz drugi ban ciekawy 7 days ogółem aleee uwaga poprosiłem o dowody @ SuperDziadek, no a ten do mnie napisał m.in: (Counter-Terrorist) Global » Dziadek : a kolega udaje niemego + to co tam pisał po angielsku to też powinien wylecieć wiesz o tym? Ja odpowiedziałem: Counter-Terrorist) Silver II » NULL | Datdrop.net : A wiesz, ze to holender jest? on Global » Dziadek : płynnie po polsku piszący? ja (Counter-Terrorist) Silver II » NULL | Datdrop.net : Kiedy Ci pisał po polsku *DEAD*(Counter-Terrorist) Global » Dziadek : sprzeczasz się z adminem? Potem ban za prawdę miałem dostać zapytałem, to on mi mówi, że ja z nim się sprzeczam i dostaje ban za zastraszanie Wiem, że to ban na 30 minut, ale to już drugi bezpodstawny ban, gdzie za chwilę piszę skargę na admina serwera wcześniej konsultując z @ Rutkowski *pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70638-odwo%C5%82anie-si%C4%99-od-bana-null/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP takko Napisano 19 Sierpnia 2021 VIP Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) @ SuperDziadek zapraszam do wyjaśnienia Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez takko Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70638-odwo%C5%82anie-si%C4%99-od-bana-null/#findComment-334995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MufmentPakistan Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 playerradio Guardian.Victory,playerradio deathcry - to jest dowód, sam napisałeś, odnośnie tego to powiem tyle, przy takim spamie jaki robił ciężko było coś usłyszeć , utrudniał przez to grę, spamowanie tym jest uciążliwe chyba że uważasz inaczej ''teraz drugi ban ciekawy 7 days''- odnośnie tego, to nikomu jeszcze nie wystawiłem takiego bana Odnośnie tego: '' (Counter-Terrorist) Global » Dziadek : a kolega udaje niemego + to co tam pisał po angielsku to też powinien wylecieć wiesz o tym? Ja odpowiedziałem: Counter-Terrorist) Silver II » NULL | Datdrop.net : A wiesz, ze to holender jest? on Global » Dziadek : płynnie po polsku piszący? ja (Counter-Terrorist) Silver II » NULL | Datdrop.net : Kiedy Ci pisał po polsku *DEAD*(Counter-Terrorist) Global » Dziadek : sprzeczasz się z adminem? Potem ban za prawdę miałem dostać zapytałem, to on mi mówi, że ja z nim się sprzeczam i dostaje ban za zastraszanie'' - podważasz słuszność bana Twojego kolegi. Później się logujesz na jego konto i wchodzisz na serwer w roli jego adwokata gdzie tak naprawdę od tego jest forum a nie serwer, ja Ci miałem dowody na serwerze przedstawiać? No pomyśl weź, mogłeś wejść tutaj napisać nawet w jego imieniu. Ten dialog up jest stąd właśnie, że najpierw wchodzi i rozmawia czy pisze po angielsku ktoś, a później słyszę Polaka na tym samym koncie, no byłem zdziwiony powiem Ci. Skąd miałem wiedzieć, że to Polski prawnik przyszedł o dowody się domagać. Tam na dole jest jeszcze jakiś kontent do tej sprawy odnośnie discorda i, że o to poszło a teraz już, że to jednak spam playerradio i jeszcze parę rzeczy dopisałeś np, że zastraszam ludzi itp... To co ja za ducha się tam przebieram i latam po serwerze? Zwracanie uwagi na to, że nie można czitować a jak takiego widzisz masz zgłosić to nie jest straszenie, czy nwm zwrócenie uwagi na mikro czy cokolwiek innego. Twój post pisany w nocy.bmp Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70638-odwo%C5%82anie-si%C4%99-od-bana-null/#findComment-335058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 22 minuty temu, SuperDziadek napisał: przy takim spamie jaki robił ciężko było coś usłyszeć Co Ci tak ciężko usłyszeć? Wczoraj większość rund gadałeś, na demku poprzednim ze skargi. 22 minuty temu, SuperDziadek napisał: Później się logujesz na jego konto i wchodzisz na serwer w roli jego adwokata gdzie tak naprawdę od tego jest forum a nie serwer, ja Ci miałem dowody na serwerze przedstawiać? Po 1 primo to konto Null jest moją własnością. Po drugie skoro nie rozumie cie on ani Twoich słów, a ty mówisz do niego słowa " Ty rozumiesz Polski? " To według mnie to z tobą coś nie tak. Jakie dowody? Że pisał mój kumpel po Polsku, bo na demko ani jednego słowa nie zobaczyłem, ani nie usłyszałem. 22 minuty temu, SuperDziadek napisał: Tam na dole jest jeszcze jakiś kontent do tej sprawy odnośnie discorda i, że o to poszło a teraz już, że to jednak spam playerradio i jeszcze parę rzeczy dopisałeś np, że zastraszam ludzi itp... Błagam Cię. Teraz próbujesz się wykręcić się z oskarżeń, ale spoczko dla Ciebie rozpiszę demko o sytuacji z Discord, którą nagrywałeś i miałeś rzekomo wysłać do oceny w@ serwera bądź opiekunowi @ Oktaawian-owi. 22 minuty temu, SuperDziadek napisał: Zwracanie uwagi na to, że nie można czitować a jak takiego widzisz masz zgłosić to nie jest straszenie, czy nwm zwrócenie uwagi na mikro czy cokolwiek innego. Zwracanie uwagi w sposób kulturalny, a nie straszenie ludzi banami bądź fałszywymi oskarżeniami. PS: To nie jest rozpiska demka admina tylko plotkowanie. @ takko Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70638-odwo%C5%82anie-si%C4%99-od-bana-null/#findComment-335062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoneG Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Twój Ban wygasł, napisz skargę na owego administratora. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70638-odwo%C5%82anie-si%C4%99-od-bana-null/#findComment-335100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi