Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:

cs_747

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa cs_747
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:

de_mirage

• Właściciel:

• Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:

world

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

• Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 34 / 34 graczy
    • Właściciel:

• 9 Wszystkich serwerów
  • 55 / 270 Wszystkich graczy
  • 20% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx

Zablokowane Odwołanie się od bana Null

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*: Null 
IP / Steam ID*: STEAM_1:0:455688366
Admin banujący: @ SuperDziadek
Data i godzina otrzymania bana*: 08-19-21 01:40
Runda: idk
Serwer*: Only Mirage
Powód: zastraszanie, nie masz tu uprawnien
Link do demka*: Jeszcze nie ma, ale update dam jak się pojawi   update: https://611.gotv.pro/srv56779/auto0-20210819-011458-1835526950-de_mirage-____________________PL______CSowicze.pl______MIRAGE_________TR128___1s1k.pl.dem.zip
Wycinek z konsoli*: Wiadomo zostałeś zbanowany bla bla bla
Krótki opis sytuacji*: Pierwsza blokadę dostał mu kumpel z Holandii za dźwięki głosowe w csgo typu: playerradio Guardian.Victory,playerradio deathcry gdzie nie ma nic wspólnego z nadużywaniem mikrofonu, teraz drugi ban ciekawy 7 days ogółem aleee uwaga poprosiłem o dowody @ SuperDziadek, no a ten do mnie napisał m.in:

(Counter-Terrorist)  Global » Dziadek : a kolega udaje niemego + to co tam pisał po angielsku to też powinien wylecieć wiesz o tym?

Ja odpowiedziałem: Counter-Terrorist)  Silver II » NULL | Datdrop.net : A wiesz, ze to holender jest?
  on Global » Dziadek : płynnie po polsku piszący?

ja (Counter-Terrorist)  Silver II » NULL | Datdrop.net : Kiedy Ci pisał po polsku

*DEAD*(Counter-Terrorist)  Global » Dziadek : sprzeczasz się z adminem?

Potem ban za prawdę miałem dostać zapytałem, to on mi mówi, że ja z nim się sprzeczam i dostaje ban za zastraszanie

Wiem, że to ban na 30 minut, ale to już drugi bezpodstawny ban, gdzie za chwilę piszę skargę na admina serwera wcześniej konsultując z @ Rutkowski

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano

playerradio Guardian.Victory,playerradio deathcry - to jest dowód, sam napisałeś, odnośnie tego to powiem tyle, przy takim spamie jaki robił ciężko było coś usłyszeć , utrudniał przez to grę,  spamowanie tym jest uciążliwe  chyba że uważasz inaczej

''teraz drugi ban ciekawy 7 days''- odnośnie tego, to nikomu jeszcze nie wystawiłem takiego bana

Odnośnie tego:

'' (Counter-Terrorist)  Global » Dziadek : a kolega udaje niemego + to co tam pisał po angielsku to też powinien wylecieć wiesz o tym?

Ja odpowiedziałem: Counter-Terrorist)  Silver II » NULL | Datdrop.net : A wiesz, ze to holender jest?
  on Global » Dziadek : płynnie po polsku piszący?

ja (Counter-Terrorist)  Silver II » NULL | Datdrop.net : Kiedy Ci pisał po polsku

*DEAD*(Counter-Terrorist)  Global » Dziadek : sprzeczasz się z adminem?

Potem ban za prawdę miałem dostać zapytałem, to on mi mówi, że ja z nim się sprzeczam i dostaje ban za zastraszanie'' -  podważasz słuszność bana Twojego kolegi. Później się logujesz na jego konto i wchodzisz na serwer w roli jego adwokata gdzie tak naprawdę od tego jest forum a nie serwer, ja Ci miałem dowody na serwerze przedstawiać? No pomyśl weź,  mogłeś wejść tutaj napisać nawet w jego imieniu.  Ten dialog up jest stąd właśnie, że najpierw wchodzi i rozmawia czy pisze  po angielsku ktoś, a później słyszę Polaka na tym samym koncie, no byłem zdziwiony powiem Ci. Skąd miałem wiedzieć, że to Polski prawnik przyszedł o dowody się domagać.

Tam na dole jest jeszcze jakiś kontent do tej sprawy odnośnie discorda i, że o to poszło a teraz już, że to jednak spam playerradio i jeszcze parę rzeczy dopisałeś np, że zastraszam ludzi itp... To co ja za ducha się tam przebieram i latam po serwerze?  Zwracanie uwagi na to, że nie można czitować a jak takiego widzisz masz zgłosić to nie jest straszenie, czy nwm zwrócenie uwagi na mikro czy cokolwiek innego. 

Twój post pisany w nocy.bmp

Napisano
22 minuty temu, SuperDziadek napisał:

przy takim spamie jaki robił ciężko było coś usłyszeć

Co Ci tak ciężko usłyszeć? 

Wczoraj większość rund gadałeś, na demku poprzednim ze skargi.

Później się logujesz na jego konto i wchodzisz na serwer w roli jego adwokata gdzie tak naprawdę od tego jest forum a nie serwer, ja Ci miałem dowody na serwerze przedstawiać?

Po 1 primo to konto Null jest moją własnością. Po drugie skoro nie rozumie cie on ani Twoich słów, a ty mówisz do niego słowa " Ty rozumiesz Polski? " To według mnie to z tobą coś nie tak. 

Jakie dowody? Że pisał mój kumpel po Polsku, bo na demko ani jednego słowa nie zobaczyłem, ani nie usłyszałem.

Tam na dole jest jeszcze jakiś kontent do tej sprawy odnośnie discorda i, że o to poszło a teraz już, że to jednak spam playerradio i jeszcze parę rzeczy dopisałeś np, że zastraszam ludzi itp...

Błagam Cię. Teraz próbujesz się wykręcić się z oskarżeń, ale spoczko dla Ciebie rozpiszę demko o sytuacji z Discord, którą nagrywałeś i miałeś rzekomo wysłać do oceny w@ serwera bądź opiekunowi @ Oktaawian-owi.

Zwracanie uwagi na to, że nie można czitować a jak takiego widzisz masz zgłosić to nie jest straszenie, czy nwm zwrócenie uwagi na mikro czy cokolwiek innego. 

Zwracanie uwagi w sposób kulturalny, a nie straszenie ludzi banami bądź fałszywymi oskarżeniami.

PS: To nie jest rozpiska demka admina tylko plotkowanie. ;) @ takko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie