Gość P00F Napisano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2021 Problem z tabelką serwerów nie pokazuje mi jej w ogóle. Dopiero po kilkudziesietnym odświeżeniu się pokazuje. Może zmiana custom widgety lub zmiana pozycji pomoże. Testowane na mobilnej wersji i PC na różnych przeglądarkach. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-334948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 @ LewyBrzeG Spoiler W dniu 9.08.2021 o 12:22, LewyBrzeG napisał: W aplikacji mobilnej i komputerowej avatary są troszkę przechylone @ Adrianno Naprawione @ I̶̢͓̯̅̊̃̅̅̒̽̋̈M Spoiler W dniu 9.08.2021 o 13:46, I̶̢͓̯̅̊̃̅̅̒̽̋̈M napisał: Ładny szablonik taki prosty tak jak mi pisałeś Patryk aleeeeee responsywność leży mooocno. Wiem, że dacie radę to ogarnąć. Poprawione. Wszystko powinno być już w porządku @ Mrs.Fuksiara Spoiler W dniu 10.08.2021 o 15:59, Mrs.Fuksiara napisał: Hejoo! @ Adrianno Moje propozycje: 1. W kategorii o nazwie "Forum główne" można by było ładnie kolorkami podkreślić konkursy, rekrutacje, redakcje, typera, grafike i itp. Ewentualnie zrobić na czerwono biały. Czyli Regulaminy czerwony, sprawy dot. forum biały i naprzemiennie. Myślę, że trochę estetyczniej by to wyglądało. W innych działach również można to zastosować. 2. Kolory rang - Niektóre rangi typu: - Właściciel serwera - UBT - Właściciel forum - Opiekun serwera - Games - Administrator Są za ciemne i fajnie by było je rozjaśnić trochę. Na telefonie to wygląda tak zlewająco się. 3. Na czatboxie, gdy ktoś pisze do Ciebie jest to trochę niezauważalne (jak dla mnie) - szczególnie jak jestem na telefonie. Może by to podkreślenie, że ktos do nas pisze obramować całe? Bądź dać jaśniejszym kolorem daną wypowiedź. 4. W tym: Wymienione osoby są mało widoczne (zlewa się to z tłem) Można by było to pogrubić/powiększyć. 5. Jeszcze można dodać coś takiego jak "popularny post" od ilości polubień. Oczywiście jest sam napis, ale bez obramówki Tak samo jak było, jak administracja dodawała posty, to były takie obramówki wokół postu. Można zrobić tak dla wszystkich rang, bądź jak już tam będzie chciała administracja /Przekopiowałam, bez podania emotek, bo odpowiedź dostałam. EDIT. Tutaj chodzi o te plakietki i o kolory Jak już pozmienialiście kolory rang, to i plakietki warto. (drobiazg). Tak samo jest w Gamsie i itp. EDIT 2: Oznaczanie w kolorkach - Pokazuje się dla zwykłych użytkowników jako szary tekst. Możecie zrobić aby dla wszystkich było kolorowe, bo inaczej jest to niewidoczne. Wszystko zostało wprowadzone i zmienione @Szajba Spoiler W dniu 10.08.2021 o 16:35, Szajba napisał: U mnie przy normalnej rozdzielczości 1920 x 1080 forum wygląda tak Dodam że sprawdzane było to 3 przeglądarkach.Pozdrawiam A te zasłonione avatary xD ? Jest to zrobione specjalnie, tak aby avatary " wychylały " się spoza ścianki... @ OxyMen2 Spoiler W dniu 10.08.2021 o 16:51, OxyMen2 napisał: Poprawa tabeli serwerów, bo znika i się pojawia. Poprawa klubów na forum, bo nie da się zaprosić nikogo by ktoś dołączył. Poprawa nazwy sklepu, ponieważ pisze sklep cs go, a nie lepiej go nazwać go Sklepik forumowy? Dodanie nowych bramek dotacij Przydatna rzecz dla @Użytkownik forum, bo nie każdy ma paypala. Dodać opcje Przelew Blik Psc Jak się zmienił wygląd forum, to można by też wygląd Amxbansa zmienić cs 1.6 i go. Dodać do funkij Moderacyjnych Np. : Podanie Przyjęte na zielono Podanie Odrzucone na czerwono. Taki maly błąd Nazwa sklepu zmieniona na " Sklep ". Możliwości płatności będą przemyślane, na razie wygląd amxban's nie wymaga zmiany designu ponieważ podchodzi pod obecny styl. Jeżeli będzie potrzeba to zostanie zmieniony. @Boski1 Spoiler W dniu 11.08.2021 o 13:24, Boski1 napisał: Dziś mamy środę, dlaczego w "Kto był online w ciągu 48h" pokazuje osoby, które były dostępne np. w niedziele? Proszę nie oszukiwać. https://csowicze.pl/plugins/trafficgenerator/ A ta wtyczka to do czego jest? Generuje sztuczną aktywność ludzi? Bo zauważyłem, że ostatni raz byłem dostępny 2min temu, a tak naprawdę moja ostatnia aktywność była 40 minut temu... @ RumcajsJumper Nie wiemy przez co to było spowodowane. Wszystko powinno działać jak należy @ xavjer Spoiler W dniu 13.08.2021 o 21:11, xavjer napisał: Nie trzeba mówić co jest do zmiany, widać to w każdym dziale serwerów edit. @ Adriannona prośbę pewnego osobnika xd W dniu 17.08.2021 o 12:59, xavjer napisał: Troszkę tak jakby banery uciekają z działów, psując przy tym cały układ na forum Obie rzeczy naprawione i wszystko powinno być już w porządku. Jeżeli coś będzie się działo to proszę informować @ Boski Z Polski Spoiler W dniu 18.08.2021 o 11:34, Boski Z Polski napisał: Nie pokazuje tego paska przewijanie, co w konsekwencji ucina część wypowiedzi. W jak najszybszym czasie powinno zostać to naprawione @ I̶̢͓̯̅̊̃̅̅̒̽̋̈M Spoiler W dniu 19.08.2021 o 09:38, I̶̢͓̯̅̊̃̅̅̒̽̋̈M napisał: Problem z tabelką serwerów nie pokazuje mi jej w ogóle. Dopiero po kilkudziesietnym odświeżeniu się pokazuje. Może zmiana custom widgety lub zmiana pozycji pomoże. Testowane na mobilnej wersji i PC na różnych przeglądarkach. Pracujemy nad prawidłowym funkcjonowaniem tego Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-336656 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 21 Września 2021 Udostępnij Napisano 21 Września 2021 W profilu: W tematach: 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-337904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 (edytowane) Po kliknięciu w LINK 1, wyświetla się: Trzeba link zamienić na ten: LINK 2 Po kliknięciu w LINK 3, wyświetla się strona główna gosetti.pl Trzeba link zmienić na ten: LINK 4 Brakuje rangi @ Właściciel CS 1.6 [FFA] @ misiek223 && @ snuffy && @ RumcajsJumper @ ferstel Edytowane 25 Września 2021 przez Boski Z Polski Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-338328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 @Boski Z Polski Spoiler W dniu 21.09.2021 o 17:09, Boski Z Polski napisał: W profilu: W tematach: Sprawa jest badana i szukamy najlepszej alternatywny do tego. Na ten moment zostanie wyłączona ta opcja do momentu naprawy Spoiler 59 minut temu, Boski Z Polski napisał: Po kliknięciu w LINK 1, wyświetla się: Trzeba link zamienić na ten: LINK 2 Po kliknięciu w LINK 3, wyświetla się strona główna gosetti.pl Trzeba link zmienić na ten: LINK 4 Brakuje rangi @ Właściciel CS 1.6 [FFA] @ misiek223 && @ snuffy && @ RumcajsJumper @ ferstel Wszystko zostało naprawione. Dziękujemy za spostrzegawczość i informacje Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-338332 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Skrzynka odbiorcza. Nie wiem czy u mnie jest taki sobie problem, czy ogólnie jest problem, aczkolwiek jak dostaje od kogos wiadomość to w skrzynce odbiorczej się to bardzo zlewa. Czy można dodać wyróżnienie, aby było widać lepiej, że ktoś wysłał wiadomość? Czy będzie to problem. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-339540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 @ Mrs.Fuksiara Spoiler 3 godziny temu, Mrs.Fuksiara napisał: Skrzynka odbiorcza. Nie wiem czy u mnie jest taki sobie problem, czy ogólnie jest problem, aczkolwiek jak dostaje od kogos wiadomość to w skrzynce odbiorczej się to bardzo zlewa. Czy można dodać wyróżnienie, aby było widać lepiej, że ktoś wysłał wiadomość? Czy będzie to problem. Poprawione Nieprzeczytana wiadomość będzie się wyróżniała tłem o lekkim kontraście. Przeczytane: Nieprzeczytane: Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70410-informacje-changelog-nowa-ods%C5%82ona-forum/page/2/#findComment-339557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi