Maryjan Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 @ Anka. [P] Jakie masz hobby? [O] Wędkarstwo [P] Skąd jesteś? [O] Stolica [P] pracujesz? [O] tak Ale obecnie jestem na zwolnieniu [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Podróż dookoła świata [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [O] To co wpada w ucho to słucham [P] Ulubiony film? [O] Karbala [P] Miejsce, które chciałbyś odwiedzic? [O] Zanzibar [P] masz rodzeństwo? [O] Tak siostrę [P] Imię przyjaciela? [O] Paweł [P] gdybyś miał możliwość zamienić się w dzikie zwierze, które byś wybrał? [0] Szakala [P] jak oceniasz pracę administracji FFA? [O] 10/10 [P] Ulubiony danie? [O] danie ... Jestem fanem makaronów [P] jak długo grasz w csa? [O] ciezko stwierdzic kiedys gralem dlugo potem przerwy baaardzo dlugo i teraz od jakiegos czasu gram znowu [P] Ulubiony mod? [P] fetysz sikania na mężczyzn? [O] Tylko w Csie Sikam na kogo popadnie hahaha @SonkaViceMiss [P] Czym się zajmujesz? [O] Jestem Kierowca Karetki [P] Twój największy cel w życiu? [O] Cel jest prosty paka hosty [P] Z czym czas już się pogodzić? [O] z Data urodzin [P] Jaką radę dałbyś sobie sprzed 10 lat? [O] Akurat 10 ostatnich lat a raczej 12 mojego zycia to najpieknieszy okres [P] Co cię najbardziej irytuje? [0} 60 !!!!! [P] W jaki sposób uwielbiasz spędzać czas? [O] po 1 rodzina !! potem csik znajomi rybki [P] Czego żałujesz? [O] w sumie to troche by sie nazbieralo [P] Twoja największa zaleta? [O] chęć niesienia pomocy [P] Czego byś w życiu nie wybaczył? [O] zdrady [P] Jakich cech u ludzi wolisz unikać? [O] Dwulicowosci [P] Kiedy ostatnio piłeś? ? [O] Piątek Piątek Piątunio [P] Palisz? [O] Tak [P] W czym jesteś dobry? [O] Nie mi to oceniac [P] Co jest twoja pasja? [O] wędkarstwo [P] Co cię stresuje? [P] Czy jesteś zdyscyplinowany? [O] staram się jak moge [P] Problemy wolisz rozwiązywać sam czy się komuś wygadać? [O] Wygadać [P] Czy jesteś szczęśliwym człowiekiem? [O] Tak [P] Kolczyki na ciele u kobiety? Co o nich sądzisz? [O] Sa pewne miejsca ktore musza zostac takie jakie są [P] Posiadasz jakieś tatuaże albo może chcesz mieć ?? [o] mam jeden w planie [P] Najskrytsze marzenie z dzieciństwa? [O] Zostac Strażakiem [P] Ulubiona gra planszowa? [O] Gram w Monopoly z dzieciakami [P] Chcesz mieć znowu 5 lat i wiedzieć że świat nie ma wad? [O] każdy by chciał @ DejotMc [P] Najzabawniejsza sytuacja jakiej doświadczyłeś? [O] mysle ze ksiazke by napisal o tym [P] Jaka jest najbardziej denerwująca osoba, z jaką miałeś doczynienia? [O] jest tutaj na forum taki osobnik nie bede oznaczac [P] Ulubiony trunek alkoholowy? [O] zimny [P] Gdzie na najbliższe wakajki? [o] Bede Obok Ciebie Setunia boza ?? [P] Czy warto było szaleć tak? ? [O] Az do bólu !! @ Mrs.Fuksiara [P] Jakie plany na przyszłość? [P] Masz ulubioną markę ubrań? [o] zdecydowanie TH i Guess [P] Czego oczekujesz od żony? [O] szczerosci [P] Jak Ci się podoba forum? [o] malo czytelne moim zdaniem za duzo tego wszystkiego [P] Jesteś z typów "agresywnych"? [o] Raczej nie Dziekuje I Pozdrawiam Nominuje moze hmmmm @ Argos 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/70310-84-odpowiedzi-maryjan/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi