Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:

de_aztec

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa de_aztec
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:

de_mirage

• Właściciel:

• Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:

world

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

• Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 136 / 136 graczy
    • Właściciel:

• 9 Wszystkich serwerów
  • 197 / 372 Wszystkich graczy
  • 53% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick gracza składającego skargę:

xvnkjn

Nick gracza oskarżonego:

Zryxen

Powód skargi:

- Pchanie się do CT gdzie inni chętni posiadają mutacje.

- Powoływanie się na regulamin, którego w ogóle nie zna.

- Wczoraj dwa razy wyszedł pod rząd na zabawie przez co obie były zbugowane (jakby totalnie rozumiem, bo mówił, że ma problemy z csem, ale to po co w takim razie tam wchodzi wiedząc o tym, że ma problemy.

- Ujrzałem nawet faworyzację z jego strony, ale no co się dziwić człowiek jest młody to i podatny na tego typu rzeczy.

- Prowokowanie oraz nie raz, nie dwa zdarzyły się wyzwiska (nieironiczne)

- Fatalny poziom wysławiania się i pisowni, a chyba wypadałoby w tym CT mieć chociażby te wiedzę na temat poprawnej polszczyzny, bo właśnie tacy ludzie tworzą fatalną opinie na temat serwera i szczerze gram tu od jakiegoś tygodnia, a jakbym wszedł po raz pierwszy i usłyszał CT, który używa sformułowań typu "Czemu ty przyszłeś" no to jako osoba dorosła nie chciałoby mi się kontynuować gry na takim serwerze biorąc pod uwagę, że taki człowiek jest w Strażnikach.

- FreeKille oczywiście też mają miejsce.

Dowód(świadkowie/Demo/Screen):

Wczorajszy dzień, mnóstwo osób na serwerze o ile się nie mylę nawet kilku adminów (nie będę rzucał nickami na wiatr, bo nie o to tutaj chodzi, a też nie jestem w stu procentach pewny czy aby na pewno byli to oni także pomijam ten fakt). 

Nie mam bladego pojęcia dlaczego tak często ludzie przymykają oko na jego zachowanie mowa tutaj o Administracji.

No dowody w sprawie akurat tego gracza wydają mi się zbędne, a jak będzie jakiś fanatyk, który będzie chciał to zweryfikować to niech pobada sobie demka wczorajsze 15+-.

Czas zdarzenia:

Wczoraj, przedwczoraj i tak w kółko.

Jakbym mógł prosić o zbanowanie tego człowieka w końcu na CT bez możliwości odwołania się w jakiegokolwiek sposób.

Psuje opinie serwera, jest najzwyklejszym kolokwialnie mówiąc dzieciakiem, które ma wybujane ego.

Napisano
W dniu 1.08.2021 o 10:32, xvnkj napisał:

- Powoływanie się na regulamin, którego w ogóle nie zna.

Gracz zryxen zostanie sprawdzony przeze mnie jeszcze dzisiaj pod względem znajomości regulaminu.

Wczoraj dwa razy wyszedł pod rząd na zabawie przez co obie były zbugowane (jakby totalnie rozumiem, bo mówił, że ma problemy z csem, ale to po co w takim razie tam wchodzi wiedząc o tym, że ma problemy.

Jeżeli chodzi o tą sytuacje przy której byłem obecny, to żadna zabawa się nie zbugowała, ponieważ ewidentnie zawiesiło gracza zryxen i rozłączyło go z serwerem, lecz admin @ aDk ( ja) przeszedłem do drużyny CT, żeby zapobiec zbugowaniu zabaw. ( gracz zryxen zgłosił problem z połączeniem na TeamSpeak, dzięki czemu mogłem szybko i sprawnie zapobiec tej sytuacji)

nawet kilku adminów

Uważam, że gdyby gracz zryxen popełnił jakiś karygodny błąd, administracja nie przeszłaby obok tego obojętnie. Wiadomo zdarzają się sytuację, gdy admin np jest AFK i czegoś nie zauważy.

No dowody w sprawie akurat tego gracza wydają mi się zbędne

Proszę podać przynajmniej jedno nagranie z HLTV do sprawdzenia, w przeciwnym razie

Skargi bez podanych dowodów, czasu zdarzenia
mogą zostać automatycznie odrzucone

Napisano
W dniu 1.08.2021 o 14:48, aDk napisał:

Jeżeli chodzi o tą sytuacje przy której byłem obecny, to żadna zabawa się nie zbugowała, ponieważ ewidentnie zawiesiło gracza zryxen i rozłączyło go z serwerem, lecz admin @ aDk ( ja) przeszedłem do drużyny CT, żeby zapobiec zbugowaniu zabaw. ( gracz zryxen zgłosił problem z połączeniem na TeamSpeak, dzięki czemu mogłem szybko i sprawnie zapobiec tej sytuacji)

Szkoda, że dwa razy była ta sama sytuacja pod rząd mowa tutaj o zabawie dla TT i zabawie dla CT i nikt nie został w CT przez wywalenie Zryxena. 

Skoro zgłosił problem z połączeniem po co wszedł drugi raz żeby znowu był ten sam problem, naprawdę to już chyba jakaś wyżej zaawansowana logika.

Uważam, że gdyby gracz zryxen popełnił jakiś karygodny błąd, administracja nie przeszłaby obok tego obojętnie. Wiadomo zdarzają się sytuację, gdy admin np jest AFK i czegoś nie zauważy.

Nie sugeruje znowu, że są to jakieś karygodne błędy, a wręcz małe lub średnio zaawansowane, natomiast już wystarczająco dużo się zbiera żeby gość miał bana na Strażników.

Proszę podać przynajmniej jedno nagranie z HLTV do sprawdzenia, w przeciwnym razie

Jak będę miał chwilę na pewno poszukam i zbiorę cały folder, natomiast wciąż zostaję przy wypowiedzi, że jest to zbędne akurat przy tym chłopaczku.

Napisano

Uważam, że gdyby gracz zryxen popełnił jakiś karygodny błąd, administracja nie przeszłaby obok tego obojętnie.

No nie wiem @ aDk bo kilka dni temu jak zryxen zabrał nas na zabawe gdzie trzeba się ustawić na podestach i musisz przeskakiwać nad taką kosą by cie nie zabiło, to wydał on polecenie bezruch do odwołania na podestach po czym odpalił pułapke i umarli wszyscy oprócz ciebie (aDk) oraz prudiego którzy sobie normalnie skakaliście na bezruchu do odwołania i nic z tym nie zrobiliście pomimo napisania wam na u@ że był bezruch do odwołania i zrobił on fk. Pozdrawiam.

Napisano

Ja popieram chłopaków @ boyo jak i @ xvnkj sytuacja sprzed 30 minut. zryxen używa wielu wulgarnych słów będąc w CT. Co drugie/trzecie jego słowo to "kur*a" "spierdalaj" czy też inne wulgaryzmy.  "Szczyl" bez szacunku który odnosi się do osób starszych w sposób wulgarny typu "zamknij morde" np do gracza xFiRescream.  1 sierpień 2021 godzina około 20:30 na mapie jail_desert wychodzi z CT bez powodu po czym po 10/15 minutach wraca.

Napisano

Z powodu braku podania dowodów skarga odrzucona.

skarga_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie