Skocz do zawartości

Zablokowane [UBTeam] OxyMen2 v2 (może teraz się uda)?

OxyMen2

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

Znajomość ortografii ✔ 

Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu ✔ 

Posiadane 60 postów

Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✔ 

Znajomość regulaminu ✔ 

Minimum 16 lat ✔ 

Brak ostrzeżeń na forum ( Moge odrobić przelewem). ✔  

Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. ✔ 

Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. ✔ 

Obowiązki:

Moderowanie tematów ✔

Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu ✔ 

Być często aktywnym na forum ✔

Pomagać użytkownikom ✔ 

Opiekować się działem "Strefa banów" ✔

Nick: 

OxyMen2

Imię:

Mam na imię Krystian.

20 lat.

Steam ID:

STEAM_0:0:420743830 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:

Od 2-5 H dziennie. 

Opisz siebie:

Mam na imię Krystian, mam 20 lat.

Mieszkam województwie Lubelskim.

Pracuje w szpitalu na dystrybucyj dla zainteresowanych mogę wytłumaczyć (dostarczanie jedzonka na odziały szpitalne).

Może bardziej się rozpiszę o swojej przygodzie z grami, tak więc praktycznie pół swojego życia poświęciłem CS-owi, zaczynając od gry dla zabawy,poza tym uwielbiam chodzić na imprezy, spotykać się ze znajomymi, słuchać muzyki i oglądać dobre filmy i seriale.

Kocham spać, żartować.

Dlaczego akurat Ty?:

Dość dawno temu pełniłem funkcję UBT. Mam bardzo spore doświadczenie i staż w grze, potrafię bez problemów rozpisać demko i zawsze staram się podjąć słuszną decyzję (na każdej płaszczyźnie) i myślę, że to jest najważniejsze.

Staram się być jak najbardziej aktywny oraz bardzo się angażuję.

Staram się robić wszystko najlepiej, jak potrafię, pokazywać z dobrej strony oraz postępować zgodnie z zasadami.

A także pomoc UBT.

Czy miałeś styczność z Amxbans?:

Mam bardzo duże doświadczenie, z bansem.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:

Myśle , że takie 6/10.

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?:

MultiHack- Jest to program, w którym są zawarte różne wspomagacze, takie jak AIM, WH, SH oraz inne.tt

(WH)- Ten cheat służy do widzenia przez ściany.

Takie tam. 

Kontakt :

GG/STEAM/TS3/FORUM/DISCORD/MESS

@ empi^( zejdź na ziemię 

https://csowicze.pl/topic/69849-ubteam-oxymen2-v2-mo%C5%BCe-teraz-si%C4%99-uda%3F/

Ja tam jestem neutralny.

+ kolejna para rąk

+ kontakt z bansem

+/- umiejętności 

Postanowiłem napisać pod podaniem tylko dlatego żeby się odnieść do pewnych komentarzy.

W dniu 9.07.2021 o 22:39, empi^( napisał:

Wydaje Mi się, że Ty w ogóle nie próbujesz zmienić o Sobie opinii, tylko brniesz dalej w to wszystko

Wydaje mi się, że @ OxyMen2  zmienił się trochę i unika dram w większym stopniu. W sumie dlaczego miałby się zmieniać? On kandyduje na moderatora czy na UBT?  Znam/znałem wiele osób, które mają gorsze opinie niż ja czy @ OxyMen2 i jakoś pełniły różne funkcje, od redaktora po J@. 

W dniu 9.07.2021 o 22:39, empi^( napisał:

Aktywności na forum również nie masz jakieś bardzo dużej, na przykład bardzo mało widać Cię na CzatBoxie, a mianowicie prawie w ogóle nic tam nie piszesz.

@ SkeR dostał moderatora, gdzie ani nie miał wpisów na ChatBoxie ani aktywności. On dostał moderatora, a z tego co zauważyłem to administracja stosuje zasadę "aktywność można  nadrobić".

@ .:TR@kToR:. jest opiekunem UBT i nie grzeszy aktywnością na ChatBoxie i nikt do niego o to pretensji nie ma ponieważ on zajmuje się banami, a nie forum.

Powiem Ci tak @ empi^(.
Nowa sieć = czysta karta, a wszyscy atakują @ OxyMen2 głównie za to co było na poprzednich/poprzedniej sieci. 

Najlepsze jest to, że @ OxyMen2 w ogóle na Ciebie nie najeżdżał (do wczoraj), a Ty zwyzywałeś go od idiotów itd:. Trochę słabo. 

Ja jestem za tym żeby otrzymał jakiś test i wtedy można by było zweryfikować jego umiejętności, ale wszystko zależy od @ .:TR@kToR:.

Co do wyglądu podania. Ludzie, przypomnę. TO JEST PODANIE NA UBT, A NIE NA REDAKTORA CZY MODERATORA! On nie ma władać słowem, tylko ma się zajmować banami. Jeśli tego nie rozumiecie to polecam zmienić hobby z cs'a na dziennikarstwo. :D 

Pozdrawiam fanów,

Boski Z Polski

https://csowicze.pl/topic/69849-ubteam-oxymen2-v2-mo%C5%BCe-teraz-si%C4%99-uda%3F/#findComment-331398

Podtrzymuje swoje zdanie z poprzedniego podania - https://prnt.sc/1a8m4lg

Od tamtej pory nie zauważyłem u Ciebie jakichkolwiek chęci, czyli nic się nie zmieniło.

Dodatkowo sądzę, że po prostu nie nadajesz się do rozpisywania demek xd Dajcie mu z dwa dema  i sam się zdyskwalifikuje. Chyba, że da je jakiemuś koledze do rozpisania ;v

Od siebie wysłałem Ci dwa według mnie dość ciekawe dema - z czystej ciekawosci. 

Dodatkowo obiło mi się o uszy, że straszyłeś ludzi na ts za głosy na nie xD

Gdybyś chciał ja Ci swój adres podam od ręki XD 

@ps

a jak już masz wene to porozpisuj cziterow od siebie z dasta, bo robienie ssow pare razy tym samym osobom jest bez sensu.

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/69849-ubteam-oxymen2-v2-mo%C5%BCe-teraz-si%C4%99-uda%3F/#findComment-331476

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie