Skocz do zawartości

Zablokowane Podanie

Teen Kasia

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Teen Kasia

Doświadczenie (w byciu adminem): Na 2 serwerach byłem adminem (nie tuta)
      Znajomość AMXX (W skali 1-10):  

Staż w CS-sie: 6 lat

Steam / NonSteam: NonSteam, hasełko na nick można

Dlaczego Ty:  Tak jak mówiłem w pierwszym podaniu, ponieważ to moje drugie, 
                                                                       Grają odpały, Są toxic ludzie wyzywają się,  nie wykonują celów na złość

a Adminów nie ma, przez co ten serwer w niektórych

momentach jest nie grywalny.                                      

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h zależy od dni 

Kontakt: Forum, discord albo messenger
                                                                                                     Akceptujesz regulamin: Oczywiście
                                                   Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Teen Kasia/91.224.117.91:27450/

Składka (Obowiązkowa): przelew

A co do GT staram się być jak najczęściej

ale często serwer jest pusty, lub latają chłopy na spinbocie

Edytowane przez Teen Kasia
Znowu kolumy XD
https://csowicze.pl/topic/69371-podanie/

Nie będę się długo rozpisywał. Steam to dla mnie podstawa, i od kiedy pamiętam na większości serwerów ( a pamiętam dawne czasy ) admini mieli zawsze tego steama, zwłaszcza teraz gdzie można wydać 10 15 zł i zakupić sobie klucz.

Jako kontakt podajesz również forum, na którym jesteś niecałe 2 godziny, bardzo średnio to wygląda ( lepiej było sobie to odpuścić ), co za tym idzie konto tylko do padania prawie :(

Nie wiem czy odczekanie tylko 11 dni z poprzedniego podania to wystarczający okres

Co zrobi administracja to ich wybór, ja życzę powodzenia :)

ORNreJm.png
https://csowicze.pl/topic/69371-podanie/#findComment-329316

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie