Skocz do zawartości

Zablokowane [UBTeam] Un4given. Podejście Drugie

`hex1e -_-

Rekomendowane odpowiedzi

• Kuleczka

Nick: Un4given.

Imię: Kamil

Steam ID:  STEAM_0:1:515242448

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Przynajmniej postaram się szybko ogarniać dział dla

UBT 1.6  myślę, że dziennie mogę posiadywać tak nie oszukując 2-3 h postaram się więcej.

Opisz siebie: Jestem Kamil, Przeżyłem 17 wiosen prawie, moim ulubionym sportem to Siatka. Jestem osobą szczerą, czasem wybuchową chodzi o kłótnie

jak każdy tak myślę ale mogę się mylić. Lubię umilać czas rozmawiając z Wami na Ts lub na innym chociaż się nie nudzę. Jestem raczej koleżeński i próbuje w miare naprawić kontakt, gdzie podpadłem u nie których Osób. :D 

Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ, zdążyliście za obserwować jak miałem wcześniej więcej czasu, bo teraz trochę słabo z aktywnościąw dziale, żeby pokazać, że posiadam doświadczenie w rozpisywaniu Demka. Aktualnie trochę zachorowałem więc przepraszam, że nie mogę pokazać na co mnie stać. Teraz tylko łóżeczko, tabletki i tam jak dobrze się poczuję to na godzinkę dwie wejdę na PC.

Czy miałeś styczność z Amxbans?: Owszem, byłem raz UBT i praca na takiej posadzie nie jest aż tak trudna do ogarnięcia, więc

myślę, że dam rade i pokaże, że jednak można mi zaufać i dać mi tą rangę.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Powiem, tak przez ostatnie kilka tygodni oglądałem sobie demka tak dla siebie nie rozpisując,

przeglądałem czyste spalone i trudne do oceniania. Więc myślę, że średnie to jest dobra ocena jak dla mnie. Podczas pracy jako UBT nauczę się dużo więcej.

I będę sumiennie wykonywał pracę i mam nadzieje, że moje rozpiski będą bez błędne.

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?:  [Leis, Multihack xD] Owszem, jak każde dziecko w wieku 12 lub 13 lat próbowało grać na Cheatach, i dla nich to czysta zabawa.

Teraz jak trochę wydoroślałem [Tak myślę] to nie tykam tego i próbuję grać czysto nie ważne czy przegrywam czy wygrywam, nie chce innym psuć zabawy oraz atmosfery, bo właśnie atmosfera jest najważniejsza na serwerze. W poprzednim podanie, przyznam się skłamałem trochę bo  nie ma niewiniątka ,który by nie grał na odpale.

Kontakt:

<Forum>

<Steam>

Edit1. Mam nadzieję, że akurat to podanie zrobi większy szum i osoby większość będą na Tak. Jeżeli znowu się nie uda będę próbował dalej.

Bo zależy mi w sumie na tą rangę chociaż pomogę graczom, którzy czekają nie Cierpliwie. A ja lubię POMAGAĆ !

Edit2. @ misiek223Mister ja jestem na zerowym poziomie Rozpisywania demek xD? Dałbym Tobie link gdzie byłem UBT i jak rozpisywałem na innym forum ale nie podam bo dostane +1. Gów*o wiesz, Gów*o widzisz . Toksyczne Dziecko Hm? Sam w wieku 13- 14 lat byłeś więc nie toczmy tego tematu. Piszesz, że ludzie się nie zmieniają ? Nie mówię że się zmieniłem na dobre czy na gorzej nie mnie to oceniać. Myślisz, że jak masz kolorki to czujesz się pewnie i takie farmazony mówisz? Przemyśl bo widać, z twojej argumentacji, że te - minusy z du*y wzięte za przeproszeniem. Szukasz najmniejszego szczegółu, żeby tylko napisać "Nie" To są żarty jakieś XD. Więc jak mówisz o mojej osobie, że znasz moje zachowanie itd.. To chyba powinniśmy spotkać się, obgadać moje zachowanie bo jestem w szoku, że osoba która przesiaduje na forum mówi jakie mam zachowanie i się nie zmieniłem XD WTF Człowieku skończ już Teatrzyk daj ludziom żyć na forum, jeżeli masz pisać swoje odpowiedzi co chwila te minusy z argumentacji z du*y wzięte to weź idź sobie z kolegami jak oczywiście posiadasz ich i napij się. To że ty nie startujesz na takie Rangi większe to co zazdrość zżera ? Mówisz o moim poziomie rozpisywania demka, zapraszam tak to, żeby Sam Takowy Misiek pokazał co on potrafi? Może zaskoczysz osoby na forum i sam napiszesz podanko :D. Skończyłem z Tobą tą śmieszną konwersacje. Pozdrawiam :kekw:

Edytowane przez Un4given.
https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/

Jestem skłonny dać okres próbny. Widzę, że próbujesz trzeci raz się dostać do UBT - w moim mniemaniu osoba, która tyle razy próbuje, stara się dostać owe stanowisko jest po prostu osobą wartościową, której zależy. Ostatnio chwilę czasu siedzieliśmy na jednym kanale na TS, wydajesz się w porządku gościem z gadki. Całkiem ładne podanie, doświadczenie jakieś jest, chęci są.

Powodzenia :yolo:

sk1.png

https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/#findComment-328904

Gdybym mógł, odrzuciłbym te podanie od razu po napisaniu. Oczywiście, że na nie. 

Nie wierze w kit, że 'ludzie się zmieniają' - gó**o prawda. Ludzie się nie zmieniają, zmieniają się tylko okoliczności i poglądy a nie charakter.

w dodatku ta rozpiska - 

XD

no sorry, ale wedlug mnie to jestes niedojrzałym toksycznym dzieckiem. Admina bym Ci nie dał a startujesz na ubt :japier: 

W degradacji z opiekuna od @ Kaczorekk  macie jasno opisane jaki to jest typ gimbusa xd 

do tego ta rozpiska, jestes na zerowym poziomie jeżeli chodzi o demka.

@edit

@ Un4given.  ojejku, ojejku nie zesraj się xd

dopiero przeczytałem ten bełkot :kappa: nie możesz skończyć konwersacji którą sam zacząłeś inaczej nie byla by ona konwersacją :kekw: 

a co do podania, przez ostatnie dni lezalo dosyc ciekawe demko - 

jakos nie widac checi xd 

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/#findComment-329123

Jestem za miesiecznym okresem próbnym.

+ Doświadczenie 

+ widać że zależy mu na tej posadzie

+ podanie zgrabnie napisane

@ misiek223Mister

Jestem zdania że ludzie się zmieniają, a na pewno wyciągają wnioski ze swoich uczynków.

Czy on to zrobił ? Nie wiem ale nie można skreślać osoby która ewidetnie się stara poprawić za uczynek sprzed półroku. 

Jestesmy ludzmi i popelniamy błędy. 

Edit. 

Jak juz przygladacie się co zjebal to zerknijcie też na to :

Oddaj głosik na serwerek JB TUTAJ +

spacer.png

https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/#findComment-329206

• Pomocnik Mikołaja

-  Twoje rozpiski, nie zawsze są prawidłowe. Tu też myślę, że Twoje umiejętności dot. rozpisywania demek nie są na tyle wysokie by móc zostać ubt.

- Prześwietlając Twoją przeszłość na forum w dość dużym skrócie i patrząc na argumentacje misiek223 muszę stwierdzić, że jeśli chodzi o zachowanie to nie zmieniłeś się. Wyśmiewasz powody, dla których dał głos na nie. Nie wykazujesz się profesjonalizmem, jesteś niekulturalny w stosunku do osoby, która ma odmienne zdanie.

- aktywność

Zbliżając się do końca, uważam że nie jesteś osobą odpowiednią do reprezentowania tejże sieci na posadzie ubt. Jestem na nie.

https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/#findComment-329248

Ciężko ocenić, bo nie poznałem Cie ale

- na Twój steam ID idzie znaleźć kilka banów za używanie wspomagaczy, i to jak miałeś 12/13 lat tylko sprzed roku czy dwóch

-/+ podanie jest kolorowe ładnie czytelne

-/+ doświadczenie, niektóre demka wymagają większej wiedzy niż WH / AIM

ORNreJm.png
https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/#findComment-329260

Nie udzielasz się aktywnie w dziale, a to priorytet. Twoje rozpiski demka zauważyłem, że są często błędne, wdajesz się w zbędne dyskusje co widać w tym temacie. Odrzucam podanie. 

podanie_odrzcuone.png

Edytowane przez .:TR@kToR:.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

https://csowicze.pl/topic/69279-ubteam-un4given-podej%C5%9Bcie-drugie/#findComment-329465

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie