Gość Mrs.Fuksiara Napisano 19 Maja 2021 Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Dziś dowiemy się, co sądzą użytkownicy forum o naszej pani sponsor @ Natalciaa:*** Serdecznie dziękuję osobom, które odpowiedziały na pytania! Odpowiedzi podane są losowo i oczywiście są anonimowe. Daj się poznać, bo mało osób Cię zna ;c 1. Jak dobrze znasz @ Natalciaa:*** ? Jakie łączą Cię z nią relacje? - Żonka a tak na poważnie to milusia osoba i jesteśmy na relacjach koleżenskich - Znamy się z serwera DD2 i bardzo dobrze się dogadujemy - Znamy się tylko i wyącznie przez SB - Nie mam żadnych Relacji bo nie znam tej Kobiety ale widać że jest Sympatyczna i miła 2. Jak oceniasz jej wygląd zewnętrzny? - Mi się większość dziewczyn podoba, a do nich zalicza się również i ona - Jest niczego sobie ;D - bardzo ładna - na Pozytywnie ale nie znam jej że by oceniać ją po wyglądzie bo ja nie oceniam tak 3. Co ogólnie o niej myślisz? - Jest miłą osobą z pazurem - jest bardzo otwarta i to jest dobre - Jest w porządku osobą, można z nią pożartować i ma spory dystans do siebie ;] - Super kobietka 4. Do jakiego zwierzęcia byś go porównał? Dlaczego? - Gepard, bo szybko biega w csie. Szczególnie kiedy ucieka przede mną. - Lis, przebiegła - Do sowy bo jest mądra - Papuga 5. Masz możliwość podarowania jej dowolnego prezentu urodzinowego, co by to było? - Kwiaty róż - Misia - Lepszy internet, żeby już nie miała problemu z lagami. - Pewnie jakąś książkę, żeby się zrelaksowała przy czytaniu jej 6. Na jakie stanowisko awansowałbyś Natalie, gdybyś miał możliwość? - Moderator - Moderator - Na Moderatora - Na moderatora Podsumowanie Waszych wypowiedzi: @ Natalciaa:*** to kobietka mało znana użytkownikom forum, raczej cicha i spokojna, ale ma swoje pazurki. Jest bardzo ładna. Ma wiele różnych cech dlatego jednoznacznie nie można utożsamić jej z danym zwierzęciem. Gra bardzo dobrze, lecz z Internetem ma problem. Stanowisko moderatora to idealna posada dla niej! Myślę, że w przyszłości powinnaś spróbować! Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/68861-opinia-natalciaa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Natalciaa:*** Napisano 19 Maja 2021 Sponsor Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 Oj dziękuję internet już ogarnęłam wkoncu! :d Nie spodziewałam się takich pozytywów.. Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/68861-opinia-natalciaa/#findComment-327243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi