ZielonaMaricha Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam. Na serwerze gram na nicku "ZielonyMarichuanen" . Postanowiłem kupić sobie vipa . No wiec zalozyłem konto na forum na tym nicku , a w sklepie założyłem konto na nazwe "Marichuana" poniwaz nick z serwera nie pasował pisało "Nick musi sie skladac z 3-chyba 10 liter , nie mozna uzywac znakow..." No wiec nie mogłem załozyc na nawe taką na jakiej gram na serwrze. No i doładowałem konto , zapłaciłem za vipa na 7 dni no i wchodze na serwer na "ZielonyMarichuanen" a tam vipa nie ma. Wchodze na sklep a tam "Vip aktywny na konto "Marichuana" No i gdy chce wejsc na serwer pod nickiem Marichuana to wyrzuca mnie i pisze ze nie moge wejsc na serwer. Prosiłybm o jak najszybsza pomoc. Albo dajcie mi zezwolenie na wejscie pod nickiem Marichuana i prerzucicie mi statystki z ZielonyMarichuanen na Marichuana albo przerzucicie mi vipa na ZielonyMarichuanen Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/6868-problem-z-vipem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi