q8&5r56789wą Napisano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 5 minut temu, lolpoka9 napisał: TAK JEST TO kur*a TWOJA WINA Odpiszesz wreszcie czy będziesz tak reagował boisz się czegoś czy co i tak ch**a a nie uwieerzą bo w końcu to admin to nie on nic nie mógł zrobić zajebiście odbaujcie mnie kur*a wreszcie bo nie mam czasu. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8&5r56789wą Napisano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 9 minut temu, lolpoka9 napisał: Odpiszesz wreszcie czy będziesz tak reagował boisz się czegoś czy co i tak ch**a a nie uwieerzą bo w końcu to admin to nie on nic nie mógł zrobić zajebiście odbaujcie mnie kur*a wreszcie bo nie mam czasu. NIE MA Z WAMI ROZMOWY, WYJAŚNIENIA SYTUACJI COŚ MI MÓWISZ TAKKO PRZECZYTAJ kur*a SWOJWGO POSTA PRZECZYTAJ GO kur*a I POWIEDZ MI DLACZEGO JEST ON PRAWIE CAŁY PRZEKŁAMANY PIERDOLE TAKĄ ROZMOWE GDZIE EWIDENTNIE MI WMAWIASZ RZECZY KTÓRYCH NIE JESTEM WINIEN NIE DA SIĘ Z WAMI NICZEGO WYJAŚNIĆ I DZIWISZ SIE DLACZEGO MAM Z WAS BEKE ILE kur*a RAZY MAM JESZCZE DO WAS NAPISAC 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321663 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8&5r56789wą Napisano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 41 minut temu, takko napisał: Wypowiem się bo wspomniałes o adminach tak, hmm twoja gadka jest pusta, daj ziomek dowody, gdzie JAKIKOLWIEK administrator obrażał graczy/admina, admina może dla zabawy, gdzi edrugi admin tez sie smial, wtedy jest to smieszne fajne Do tego Oktawian ewidentnie dał ci zdjęcie gdzie go obrażasz więc ban sluszny w 100% Nie spam tymi postami I co że jesteś stałym graczem? to znaczy że jesteś lepszy? nie kumam, "beke z was cisne" beka w ch*j co nie? aż sram ze śmiechu że mi gó**o do miśka do Ostrołęki poleciało co nie? Napisanie "masz kdr 0,76" to prowokacja? widac twój poziom pisania jak i wypowiadania się, ciągłe twoje ku**y na czacie już są uporczywe, poczekasz se i wracasz do gry Musze sie wypowiedziec, bo nie chce patrzec jak chlop wyzywa nas (adminów Mirage) PRZECZYTAŁEM TO JESZCZE RAZ I MAM DO CIEBIE PYTANIE CO TY kur*a pi*******z ZA GŁUPOTY NIE SPAMIE ŻADNYMI ku****i A TY JESTEŚ NA POZIOMIE PONIŻEJ ZERA SERIO GOŚCIU NIE DOŚĆ ŻE KŁAMIESZ TO JESZCZE GADASZ TAKIE je***e GŁUPOTY ŻE NIE MAM OCHOTY JUŻ kur*a NAWET ŻYĆ WIEDZĄC ŻE NA TYM ŚWIECIE SĄ TACY LUDZIE JAK TY I CO MOŻE TO TEŻ JEAT WYZYWANIE CO WEŹ SIĘ JESZCZE RAZ ZASTANÓW CO I OSTATNIA SPRAWA BO NIE ROZUMIECIE I MUSZE WYTŁUMACZYĆ 15 RAZ SLUCHAJCIE BO JUŻ TEGO NIE NAPISZE WIĘCEJ ODPOWIEDZ MI CHĘTNIE POCZYTAM ALE MNIEJSZA O TO MÓWIĘ OSTATNI RAZ BYŁEM SPOKOJNY NA POCZĄTKU ALE TERAZ JUŻ kur*a NIE MOGĘ I TAK JUŻ MAM W CHUJU TEN SERWER je*** TO 200 GODZIN ZMARNOWANE NA je***e GRANIE TAM WYZYWALI MNIW ZA TO ŻE PISZĘ SOBIE je***e !RS I UWAŻASZ ŻE. TO MOJA BYŁA WINA TAK NA POCZĄTKU OWSZEM TRAKTOWAŁEM TO JAKO ŻART ALE PÓŹNIEJ OKATWIAN JESZCZE pi*******ł ŻE TO FART OBUDŹCIE MNIE Z TEGO MATRIXA NIE ROZUMIEM WAS WMAWIASZ MI ŻE POWIEDZIAŁEM ŻE STAŁY GRACZ OZNACZA LEPSZY GDZIE NIE NAPISAŁEM NIC TAKIEGO TO W DODATKU CO TO ZA SPRAWIEDLIWOŚĆ GDZIE ZA. NIBY WYZYWANIE ADMINISTARTORA GDZIE PISAŁEM TO DO TEGO ZJEBA DWD I JEGO 2 ZJEBA KOLEGI EWIDENTIE NIE SŁUSZNY BAN WMAWIACI MI COŚ I JA MUSZE NA TYM TRACIĆ OKTAWAINKU WYSLIJ SKREENA GDZIE JEST TO EWIDENTNIE KIEROWANE DO CIEBIE A NIE NIE WYŚLESZ BO NIE BYŁO TO DO CIEBIE DOSTAŁEM NIBY 2 OSTRZEŻENIA A ILE DOSTAŁY TE ZJEBY ANI JEDNEGO PRUJECIE SIĘ O RESETOWANIE je*****h STATYSTYK OGARNIJCIE SIE kur*a BO NIW MOGE JUŻ Z WAMI 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8&5r56789wą Napisano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 2 godziny temu, Oktaawian napisał: Chyba zapomniałeś, że jestem adminem i robie sobie dowody za każdym razem :d PS. Nikt Cie nie wyzywał xD, pograsz sobie w spokoju ale za tydzień edit: Jakoś nie widzę na tym screenie żeby rajsu mówił, że jesteś cytuje ,,ch****y" Napisał zwykłą prawde. Jesteś top 3 graczem który posiada kdr 0.76, nie wiem gdzie widzisz tutaj coś obraźliwego. edit2: Pogrążasz się tylko xD, siedź grzecznie tydzień przemyśl swoje zachowanie w tym czasie, a jeżeli to nie poskutuje, to znowu Cie zbanuje jak tylko napiszesz coś obraźliwego w moją stronę, choćby najmniejsze słowo obraźliwe będzie skutkowało tygodniowym banem ode mnie dla Ciebie. Ps Gdzie ten mój degrad którego tak bardzo mi obiecałeś? Edit3: To po jaki ch.. coś tu jeszcze piszesz, siedź grzecznie a nie szczekasz I nie nie przycinam screenów tak jak mi jest to wygodne, przycinam screeny udowadniając Twoja winę i tyle. Edit4: Z kdr 0.76 jedyne co mogłeś rozjechać to wejście do jungli albo do drabinkowego xD Dzięki za poprawę humoru mordo, widzimy się za tydzień @ Junior Admin @ Moderator @ Administrator Możecie coś z nim zrobić? pi*******z coś że kdr 076 kozak w necie pi**a w świecie STANOSKI! Nie moge już czytać waszych je*****h głupot Mimo to że rozpierdlałem cie tyle razy to dalej coś pi*******z że słabe kd ale ta cała kłótnia zaczęła się bo sie PRZYPRUŁEŚ O RESET STATÓW 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321668 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Oktaawian Napisano 17 Marca 2021 Sponsor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Ale Ci psycha siadła aż się to przyjemnie czyta Jak Ci się coś nie podoba to elo xD Myślisz, że będę się przejmował jakimś niestabilnym emocjonalnie dzieciakiem? W błędzie jesteś xD tyle ode mnie elo 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321669 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8&5r56789wą Napisano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 11 minut temu, Oktaawian napisał: Ale Ci psycha siadła aż się to przyjemnie czyta Jak Ci się coś nie podoba to elo xD Myślisz, że będę się przejmował jakimś niestabilnym emocjonalnie dzieciakiem? W błędzie jesteś xD tyle ode mnie elo NIE MOGE JUŻ PIERDOLE TO 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Decyzja o statusie blokady oraz wystawienia dowodów zostanie podana w dniu dzisiejszym. Zamykam temat dla bezpieczeństwa i zbędnego spamu. Zatem pora na update. @ lolpoka9Dostawałeś ode mnie wiele ostrzeżeń, gagów gdzie skończyło się na perm gagu z mojej strony jednak dałem Ci tą ostatnią szansę. Nie mniej jednak widzę, że robisz to samo i nie nauczyłeś się kultury. Ap ropo 18 godzin temu, lolpoka9 napisał: ale przyjrzyj się tej konwersacji czy kiedy ja bym zaczął wszystko napisał bym *** się? wydaje mi sie ze tylko sprowokowany bym tak napisael ale zrobiles tez dowod ze rajsukczu mowi ze jestem ****** Dowód może zobaczyć każdy pobierając demo i przeczytaniu chatu tekstowego, a nawet usłyszeć w chacie głosowym. Święty nie byłeś, nie jesteś i nigdy nie będziesz. 17 godzin temu, lolpoka9 napisał: I nie nie jestem hipokrytą poprostu adminki sobie mogą wyzywać co nie xD a jak ja się wkurwie na kogoś to już banik ŚMIESZNI JESTEŚCIE i znajdź lepiej screeny co ty piszesz bo widzę że wycinasz sobie to na czym korzystasz szkoda że ja nie zrobiłem screenów i PROSZĘ WAS kur*a OGRANIJCIE SIĘ BO NIE SPOTKAŁEM JESZCZE TAKIEGO CZEGOŚ FAJNIE ŻE SOBIE STAŁEGO MIŁEGO GRACZA BANUJECIE BO SIE RAZ WKURWI BEKE Z WAS CISNE ELO Poproszę o rzekomy dowód w wiadomości PW, ze tak jest wtedy wyciągnę z @ Właściciel CS:GO [MIRAGE #1]konsekwencje. 17 godzin temu, lolpoka9 napisał: I nie nie jestem hipokrytą poprostu adminki sobie mogą wyzywać co nie xD a jak ja się wkurwie na kogoś to już banik ŚMIESZNI JESTEŚCIE i znajdź lepiej screeny co ty piszesz bo widzę że wycinasz sobie to na czym korzystasz szkoda że ja nie zrobiłem screenów i PROSZĘ WAS kur*a OGRANIJCIE SIĘ BO NIE SPOTKAŁEM JESZCZE TAKIEGO CZEGOŚ FAJNIE ŻE SOBIE STAŁEGO MIŁEGO GRACZA BANUJECIE BO SIE RAZ WKURWI BEKE Z WAS CISNE ELO Nie masz prawa wywyższać się i sugerować się stażem na serwerze. 17 godzin temu, takko napisał: Wypowiem się bo wspomniałes o adminach tak, hmm twoja gadka jest pusta, daj ziomek dowody, gdzie JAKIKOLWIEK administrator obrażał graczy/admina, admina może dla zabawy, gdzi edrugi admin tez sie smial, wtedy jest to smieszne fajne Do tego Oktawian ewidentnie dał ci zdjęcie gdzie go obrażasz więc ban sluszny w 100% Nie spam tymi postami I co że jesteś stałym graczem? to znaczy że jesteś lepszy? nie kumam, "beke z was cisne" beka w ch*j co nie? aż sram ze śmiechu że mi gó**o do miśka do Ostrołęki poleciało co nie? Napisanie "masz kdr 0,76" to prowokacja? widac twój poziom pisania jak i wypowiadania się, ciągłe twoje ku**y na czacie już są uporczywe, poczekasz se i wracasz do gry Musze sie wypowiedziec, bo nie chce patrzec jak chlop wyzywa nas (adminów Mirage) @ takko przyznaję Ci rację, jednak bez dowodów ten post jak napisałem w notatce był niepotrzebny ale dziękuję. 16 godzin temu, Oktaawian napisał: No jak to @ takkobanować stałych graczy nawet jak zawinią? Nieee po co, przecież to moja wina Jesteś dobry adminem, trzymasz się zasad, tylko tak jak napisałem na grupie "chill". 16 godzin temu, lolpoka9 napisał: 1Nie mówię, że stały lepszy wmówiłes mi to 2 na screenie NIC nie było napisane że to do oktawiana 3 wyzywam adminów bo dostałem 2 permy przez pomyłkę i 1 za głupote admina 4 OGARNIJ SIĘ LEPIEJ 5 owszem nie mam dowodów lecz napewno może to kotś potwierdzić 6 MOAJ GADKA JEST NIBY PUSTA A TWOJA ŻAŁOSNA 7chuj was obchodiz moje kd i to że se staty resetuje mało was razy rozjechałem jak dzieci 8 nie wypowiadaj sie tylko daltego że mówię o adminach nie znasz sprawy utkaj pizde 9 mam jesczze więcej wam kur*a napisać czy zrozumiscie wreszcie czyja jest wina a jak jesteście ułomni to ch*j już sobie poczekam Na słowo czy przez kolegów, bo im tak napiszesz Ci nie uznam dowodu. Dowód ma zostać przedstawiony w taki sposób, który ma wyjaśnić sprawę. Też mogę napisać, a napiszę do Patryka i powiem mu, żeby zamknął to odwołanie, bo mi się tak podoba. 16 godzin temu, lolpoka9 napisał: TAK JEST TO kur*a TWOJA WINA Masz świetnie wyszkoloną Polszczyznę młodzieżową, sorki dla mnie to brak szacunku czego nie trawię. 16 godzin temu, lolpoka9 napisał: Odpiszesz wreszcie czy będziesz tak reagował boisz się czegoś czy co i tak ch**a a nie uwieerzą bo w końcu to admin to nie on nic nie mógł zrobić zajebiście odbaujcie mnie kur*a wreszcie bo nie mam czasu. Nie odpisze Ci, bo zna regulamin i wie, żeby napisać nie spamić jak Ty to robisz. 16 godzin temu, lolpoka9 napisał: PRZECZYTAŁEM TO JESZCZE RAZ I MAM DO CIEBIE PYTANIE CO TY kur*a pi*******z ZA GŁUPOTY NIE SPAMIE ŻADNYMI ku****i A TY JESTEŚ NA POZIOMIE PONIŻEJ ZERA SERIO GOŚCIU NIE DOŚĆ ŻE KŁAMIESZ TO JESZCZE GADASZ TAKIE je***e GŁUPOTY ŻE NIE MAM OCHOTY JUŻ kur*a NAWET ŻYĆ WIEDZĄC ŻE NA TYM ŚWIECIE SĄ TACY LUDZIE JAK TY I CO MOŻE TO TEŻ JEAT WYZYWANIE CO WEŹ SIĘ JESZCZE RAZ ZASTANÓW CO I OSTATNIA SPRAWA BO NIE ROZUMIECIE I MUSZE WYTŁUMACZYĆ 15 RAZ SLUCHAJCIE BO JUŻ TEGO NIE NAPISZE WIĘCEJ ODPOWIEDZ MI CHĘTNIE POCZYTAM ALE MNIEJSZA O TO MÓWIĘ OSTATNI RAZ BYŁEM SPOKOJNY NA POCZĄTKU ALE TERAZ JUŻ kur*a NIE MOGĘ I TAK JUŻ MAM W CHUJU TEN SERWER je*** TO 200 GODZIN ZMARNOWANE NA je***e GRANIE TAM WYZYWALI MNIW ZA TO ŻE PISZĘ SOBIE je***e !RS I UWAŻASZ ŻE. TO MOJA BYŁA WINA TAK NA POCZĄTKU OWSZEM TRAKTOWAŁEM TO JAKO ŻART ALE PÓŹNIEJ OKATWIAN JESZCZE pi*******ł ŻE TO FART OBUDŹCIE MNIE Z TEGO MATRIXA NIE ROZUMIEM WAS WMAWIASZ MI ŻE POWIEDZIAŁEM ŻE STAŁY GRACZ OZNACZA LEPSZY GDZIE NIE NAPISAŁEM NIC TAKIEGO TO W DODATKU CO TO ZA SPRAWIEDLIWOŚĆ GDZIE ZA. NIBY WYZYWANIE ADMINISTARTORA GDZIE PISAŁEM TO DO TEGO ZJEBA DWD I JEGO 2 ZJEBA KOLEGI EWIDENTIE NIE SŁUSZNY BAN WMAWIACI MI COŚ I JA MUSZE NA TYM TRACIĆ OKTAWAINKU WYSLIJ SKREENA GDZIE JEST TO EWIDENTNIE KIEROWANE DO CIEBIE A NIE NIE WYŚLESZ BO NIE BYŁO TO DO CIEBIE DOSTAŁEM NIBY 2 OSTRZEŻENIA A ILE DOSTAŁY TE ZJEBY ANI JEDNEGO PRUJECIE SIĘ O RESETOWANIE je*****h STATYSTYK OGARNIJCIE SIE kur*a BO NIW MOGE JUŻ Z WAMI Gdy ja byłem na serwerze robiłeś to samo, non stop obrażałeś, wyzywałeś wszystkich + nie dostosowywałeś się do moich poleceń. 15 godzin temu, Oktaawian napisał: Ale Ci psycha siadła aż się to przyjemnie czyta Jak Ci się coś nie podoba to elo xD Myślisz, że będę się przejmował jakimś niestabilnym emocjonalnie dzieciakiem? W błędzie jesteś xD tyle ode mnie elo Z tym trzeba było sobie Oktawian darować i Ci wytłumaczyłem dlaczego. 15 godzin temu, lolpoka9 napisał: NIE MOGE JUŻ PIERDOLE TO Świetnie to teraz moja końcowac odpowiedź. Dokładam Ci +2 tygodnie bana i perm gag na chat zostanie ponownie dodany przeze mnie. Dziękuję za uwagę. @ Właściciel CS:GO [MIRAGE #1]@ Właściciel Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67603-odwo%C5%82anie/page/2/#findComment-321727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi