Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 97 / 260 Wszystkich graczy
  • 37% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*:20
IP / Steam ID*:STEAM_1:0:532841506
Admin banujący:Oktawian
Data i godzina otrzymania bana*:03-17-21 21:39
Runda:
Link do demka
Serwer*:❱❱ [PL] ★ CSowicze.pl ★ [MIRAGE] ❱❱ ...
Powód:*:Obraza admina
Wycinek z konsoli*:
Krótki opis sytuacji*:gram sobie na spokojnie az tu Pan Oktawian i jego banda xD wyzywaja mnie to jak ja to ch****o gram przypominam bylem 1 w tabeli ale mniejsza no napisalem do nich co o nich sadze i cyk nagle banik :) pisze o unbana bo mam spedzone tam 200godzin  i chce sobie dalej w spokoju grac elo miłego dnia Oktawian

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

• Sponsor
Napisano

Chyba zapomniałeś, że jestem adminem i robie sobie dowody za każdym razem :d

PS. Nikt Cie nie wyzywał xD,  pograsz sobie w spokoju  ale za tydzień :D

Bez tytułu.png

edit: Jakoś nie widzę na tym screenie żeby rajsu mówił, że jesteś cytuje ,,chujowy"

Napisał zwykłą prawde. Jesteś top 3 graczem który posiada kdr 0.76, nie wiem gdzie widzisz tutaj coś obraźliwego.

edit2: Pogrążasz się tylko xD, siedź grzecznie tydzień przemyśl swoje zachowanie w tym czasie, a jeżeli to nie poskutuje, to znowu Cie zbanuje jak tylko napiszesz coś obraźliwego w moją stronę, choćby najmniejsze słowo obraźliwe będzie skutkowało tygodniowym banem ode mnie dla Ciebie. Ps Gdzie ten mój degrad którego tak bardzo mi obiecałeś?

Edit3:

To po jaki ch.. coś tu jeszcze piszesz, siedź grzecznie a nie szczekasz 

I nie nie przycinam screenów tak jak mi jest to wygodne, przycinam screeny udowadniając Twoja winę i tyle. 

Edit4:

Z kdr 0.76 jedyne co mogłeś rozjechać to wejście do jungli albo do drabinkowego xD

Dzięki za poprawę humoru mordo, widzimy się za tydzień 

@ Junior Admin

@ Moderator

@ Administrator

Możecie coś z nim zrobić? 

Napisano
6 minut temu, Oktaawian napisał:

Bez tytułu.png

ale przyjrzyj się tej konwersacji czy kiedy ja bym zaczął  wszystko napisał bym *** się? wydaje mi sie ze tylko sprowokowany bym tak napisael ale zrobiles tez dowod ze rajsukczu mowi ze jestem ****** :)

Napisano
8 minut temu, lolpoka9 napisał:

ale przyjrzyj się tej konwersacji czy kiedy ja bym zaczął  wszystko napisał bym *** się? wydaje mi sie ze tylko sprowokowany bym tak napisael ale zrobiles tez dowod ze rajsukczu mowi ze jestem ****** :)

owszem może i nie napisał ze jestem słaby lecz po co to napisał? Żeby mnie sprowokować a 0.76 jak mam robić lepsze bez vipa oraz poświęcając tyle czasu na  to wszyscy z kd  4 3 2 1 mają vipa lub mało grają , ale nie wydaje mi się że pisał to bo tak dla prawdy  nie sądzisz i ja widze tutaj jak najbardziej coś obraźliwego i również szkoda że nie masz dowodu jak to nie jaki "dwd" napisał w prost : " 20 masz tu spędzone 200 godzin i jesteś taki ch****y powiedz jak ty to robisz wtedy jak najbardziej zareagowałem spokojnie lecz wysłuchiwanie tego od Ciebie i innych męczy nie sądzisz?

Napisano
Godzinę temu, Oktaawian napisał:

Bez tytułu.png

edit: Jakoś nie widzę na tym screenie żeby rajsu mówił, że jesteś cytuje ,,ch****y"

Napisał zwykłą prawde. Jesteś top 3 graczem który posiada kdr 0.76, nie wiem gdzie widzisz tutaj coś obraźliwego.

edit2: Pogrążasz się tylko xD, siedź grzecznie tydzień przemyśl swoje zachowanie w tym czasie, a jeżeli to nie poskutuje, to znowu Cie zbanuje jak tylko napiszesz coś obraźliwego w moją stronę, choćby najmniejsze słowo obraźliwe będzie skutkowało tygodniowym banem ode mnie dla Ciebie. Ps Gdzie ten mój degrad którego tak bardzo mi obiecałeś?

Z tego co widze to zachowujecie się jak dzieci wyzywanie obrażanie się na siebie i banowanie pogrążam się? Ciekawe widze że nikt tu nieczego nie rozumiemie już się pogodziłem z tym że sobie poczekam i szczerze wole to niż pisanie rozmawianie i cokolwiek innego z wami wszystkimi X kur*a D

Napisano
1 minutę temu, lolpoka9 napisał:

Z tego co widze to zachowujecie się jak dzieci wyzywanie obrażanie się na siebie i banowanie pogrążam się? Ciekawe widze że nikt tu nieczego nie rozumiemie już się pogodziłem z tym że sobie poczekam i szczerze wole to niż pisanie rozmawianie i cokolwiek innego z wami wszystkimi X kur*a D

I nie nie jestem hipokrytą poprostu adminki sobie mogą wyzywać co nie xD a jak ja się wkurwie na kogoś to już banik ŚMIESZNI JESTEŚCIE i znajdź lepiej screeny co ty piszesz bo widzę że wycinasz sobie to na czym korzystasz szkoda że ja nie zrobiłem screenów i PROSZĘ WAS kur*a OGRANIJCIE SIĘ BO NIE SPOTKAŁEM JESZCZE TAKIEGO CZEGOŚ FAJNIE ŻE SOBIE STAŁEGO MIŁEGO GRACZA BANUJECIE BO SIE RAZ WKURWI BEKE Z WAS CISNE ELO

• VIP
Napisano
1 minutę temu, lolpoka9 napisał:

poprostu adminki sobie mogą wyzywać co nie xD

Wypowiem się bo wspomniałes o adminach tak, hmm twoja gadka jest pusta, daj ziomek dowody, gdzie JAKIKOLWIEK administrator obrażał graczy/admina, admina może dla zabawy, gdzi edrugi admin tez sie smial, wtedy jest to smieszne fajne

Do tego Oktawian ewidentnie dał ci zdjęcie gdzie go obrażasz więc ban sluszny w 100% 

Nie spam tymi postami

3 minuty temu, lolpoka9 napisał:

PROSZĘ WAS kur*a OGRANIJCIE SIĘ BO NIE SPOTKAŁEM JESZCZE TAKIEGO CZEGOŚ FAJNIE ŻE SOBIE STAŁEGO MIŁEGO GRACZA BANUJECIE BO SIE RAZ WKURWI BEKE Z WAS CISNE ELO

I co że jesteś stałym graczem? to znaczy że jesteś lepszy? nie kumam, "beke z was cisne" beka w ch*j co nie? aż sram ze śmiechu że mi gó**o do miśka do Ostrołęki poleciało co nie?

Godzinę temu, lolpoka9 napisał:

owszem może i nie napisał ze jestem słaby lecz po co to napisał? Żeby mnie sprowokować a 0.76 jak mam robić lepsze bez vipa oraz poświęcając tyle czasu na  to wszyscy z kd  4 3 2 1 mają vipa lub mało grają

Napisanie "masz kdr 0,76" to prowokacja? widac twój poziom pisania jak i wypowiadania się, ciągłe twoje ku**y na czacie już są uporczywe, poczekasz se i wracasz do gry

Musze sie wypowiedziec, bo nie chce patrzec jak chlop wyzywa nas (adminów Mirage)

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

• Sponsor
Napisano
10 minut temu, takko napisał:

I co że jesteś stałym graczem? 

No jak to @ takkobanować stałych graczy nawet jak zawinią? Nieee po co, przecież to moja wina :lul:

Napisano
12 minut temu, takko napisał:

Wypowiem się bo wspomniałes o adminach tak, hmm twoja gadka jest pusta, daj ziomek dowody, gdzie JAKIKOLWIEK administrator obrażał graczy/admina, admina może dla zabawy, gdzi edrugi admin tez sie smial, wtedy jest to smieszne fajne

Do tego Oktawian ewidentnie dał ci zdjęcie gdzie go obrażasz więc ban sluszny w 100% 

Nie spam tymi postami

I co że jesteś stałym graczem? to znaczy że jesteś lepszy? nie kumam, "beke z was cisne" beka w ch*j co nie? aż sram ze śmiechu że mi gó**o do miśka do Ostrołęki poleciało co nie?

Napisanie "masz kdr 0,76" to prowokacja? widac twój poziom pisania jak i wypowiadania się, ciągłe twoje ku**y na czacie już są uporczywe, poczekasz se i wracasz do gry

Musze sie wypowiedziec, bo nie chce patrzec jak chlop wyzywa nas (adminów Mirage)

1Nie mówię, że stały lepszy wmówiłes mi to

2 na screenie NIC nie było napisane że to do oktawiana

3 wyzywam adminów bo dostałem 2 permy przez pomyłkę i 1 za głupote admina

4 OGARNIJ SIĘ LEPIEJ

5 owszem nie mam dowodów lecz napewno może to kotś potwierdzić 

6 MOAJ GADKA JEST NIBY PUSTA A TWOJA ŻAŁOSNA 

7chuj was obchodiz moje kd i to że se staty resetuje mało was razy rozjechałem jak dzieci 

8 nie wypowiadaj sie tylko daltego że mówię o adminach nie znasz sprawy utkaj pizde 

9 mam jesczze więcej wam kur*a napisać czy zrozumiscie wreszcie czyja jest wina a jak jesteście ułomni to ch*j już sobie poczekam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie