Gość achtung1337 Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 ●OOC ● Nick discord: ! achtung_1337#5759 Wiek: 15 Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9 Doświadczenie w serwerze RolePlay: ponad 700h na serwerach rp Doświadczenie w pracy w grupie: byłem dwa razy w jednostce lspd, potrafię pracować w grupię jak i dostosowywać się do poleceń rang wyższych Doświadczenie na służbie LSPD: byłem oficerem II stopnia, oraz jeszcze później na innym serwie byłem kadetem. jakieś 200h na służbie przegrane mam Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? dziennie w tygodniu jakoś myślę z 5 godzin ● IC ● Imię i nazwisko: Georgio Bushing Wiek: 27 Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ jestem osobą opanowaną, fanatykiem broni palnej oraz pościgów Czy będziesz przestrzegał regulamin? jak najbardziej Czym się wyróżnisz w LSPD?: Historia postaci(min. 100 słów): rok 1994 w małym domku u podnóży liberty city urodził się mały Bryan McWilson kiedy miał 8 lat jego ojciec popadł w alkoholizm oraz w uzależnienie od hazardu przez automaty. kiedy bryan miał 13 lat jego ojciec zmarł przez przedawkowanie alkoholu oraz przez 4 krotną padaczkę alkoholową, jego matka Sophia za wszelką cenę chciała wszystkiego co najlepsze dla swojego syna. jednak poprzez złe dowarzystwo w szkole średniej Brayan się stoczył a do jego życia wkroczyły wszelkiego rodzaju używki i hazardy. po kilkunastu latach ciągłęgo picia i niszczenia sobie życia w końcu postanowił wziąść się za siebie i przyleciał do los santos w celu ułożenia sobię życia na nowo. przeszedł szkołe policyjną i zamierza przejść na dobrą strone mocy. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67499-podanie-do-lspd/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi