Skocz do zawartości

Zablokowane podanie do lspd

Gość achtung1337

Rekomendowane odpowiedzi

Gość achtung1337

●OOC ●
Nick discord: ! achtung_1337#5759
Znajomość regulaminu serwera (1-10): 9
Doświadczenie w serwerze RolePlay: ponad 700h na serwerach rp
Doświadczenie w pracy w grupie: byłem dwa razy w jednostce lspd, potrafię pracować w grupię jak i dostosowywać się do poleceń rang wyższych
Doświadczenie na służbie LSPD: byłem oficerem II stopnia, oraz jeszcze później na innym serwie byłem kadetem. jakieś 200h na służbie przegrane mam
Ile godzin jesteś w stanie poświęcić na grę? dziennie w tygodniu jakoś myślę z 5 godzin

● IC ●
Imię i nazwisko: Georgio Bushing
Dlaczego akurat LSPD?: Ponieważ jestem osobą opanowaną, fanatykiem broni palnej oraz pościgów
Czy będziesz przestrzegał regulamin? jak najbardziej
Czym się wyróżnisz w LSPD?: 
 Historia postaci(min. 100 słów): rok 1994 w małym domku u podnóży liberty city urodził się mały Bryan McWilson kiedy miał 8 lat jego ojciec popadł w alkoholizm  oraz w uzależnienie od hazardu przez automaty. kiedy bryan miał  13 lat jego ojciec zmarł przez przedawkowanie alkoholu oraz przez 4 krotną padaczkę alkoholową, jego matka Sophia za wszelką cenę chciała wszystkiego co najlepsze dla swojego syna. jednak poprzez złe dowarzystwo w szkole średniej Brayan się stoczył a do jego życia wkroczyły wszelkiego rodzaju używki i hazardy. po kilkunastu latach ciągłęgo picia i niszczenia sobie życia w końcu postanowił wziąść się za siebie i przyleciał do los santos w celu ułożenia sobię życia na nowo. przeszedł szkołe policyjną i zamierza przejść na dobrą strone mocy.

https://csowicze.pl/topic/67499-podanie-do-lspd/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie