sker Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 @ bl4nt [P] Ile masz lat? [O] 15. [P] Grasz w Among Us? [O] Nie przepadam, więc nie gram w to [P] Ulubiony serwer na sieci [O] JailBreak 1.6 [P] Ulubiony przedmiot szkolny [O] Język angielski. [P] Grasz na DD2? [O] Sporadycznie @ Mrs.Fuksiara [P] Dlaczego nick Sker? [O] Szczerze mówiąc, sam nie pamiętam Parę lat temu pewnie sam wymyśliłem. [P] Ile lat grasz w CS? [O] Około 5 lat w CS 1.6, natomiast w CS:GO w okolicach 3 lat. [P] Jak podoba Ci się sieć? [O] Super, wszystko jest okej. Nie spodziewałem się, że tak mi się spodoba! [P] Czy masz swoją drugą połówkę? [O] Posiadam. [P] Chciałbyś mieć jeszcze jakąś rangę na sieci? [O] Sporo ludzi by coś chciało, lecz nie każdy jest w stanie do tego dojść. Mówiąc o mnie - mierze wysoko, czas pokaże @ El Jokeros [P] Dlaczego sker a nie ser albo skyr? [O] Nawet jeśli byłby ser, to i tak byłbym SkeR albo skyr xD [P] Lubisz mnie? [O] Oczywiście. [P] Która sieć jest dla ciebie lepsza? [O] Obie są okej - nie mam zdania. [P] Twoja wymarzona posada na sieci? [O] Wyżej napisane u fuksiary, wysoko mierze. Stay tuned [P] Ile tak na prawdę masz fps? [O] To zależy. Na DD2 mam po 950, na JB 200-400 - jak jest 19 graczy obok siebie, no to 40 xD [P] Czemu jesteś botem? [O] To może 1vs1? [P] Czy podoba cię praca twoich kumpli na tej randze? [O] Ja nie jestem od oceniania, ale skoro pytasz - nie mam nic do zarzucenia. [P] Pizza czy Kebab? [O] Kebsik. [P] Hot-dog czy hamburger? [O] Po melanżu hot-dog, a żeby sobie zjeść coś, to hamburger. [P] Twój ulubiony polski posiłek ? [O] Schabowy. [P] Twój ulubiony zagraniczny posiłek? [O] Spaghetti. [P] Masz kogoś? [O] Posiadam. [P] Jakbyś kogoś awansował na jakąś posadę, kto by to był? I dlaczego to ja xd ? [O] Nie mam pojęcia, nie myślałem nad tym [P] Jaki serwer 1.6 byś chciał zobaczyć na sieci? [O] Zombie + EXP [P] Z czego najlepiej idzie ci w szkole ? [O] Myślę, że angielski. [P] Z czego najsłabiej idzie ci w szkole ? [O] Matematyka. [P] Jakie masz plany na przyszłość ? [O] Nadal nie wiem, ale mam jeszcze czas na myślenie [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie ? [O] Policjantem. [P] Twój ulubiony kolor? [O] Niebieski. [P] Gdybyś miał 2 minuty na spakowanie się, to co byś ze sobą zabrał? [O] Jedzenie, picie, telefon, ładowarkę i pewnie pitos. [P] Wstajesz lewą czy prawą nogą? [O] Lewą i prawą [P] Szklanka jest do połowy pusta czy pełna? [O] Pełna [P] Masz jakiś talent? [O] Pewnie jakiś mam, ale nie odkryty xD [P] Jaki jest Twój ulubiony sklep z ubraniami? [O] House. [P] Którego Polaka podziwiasz? [O] Jan Błachowicz. [P] Widziałeś kiedyś spadającą gwiazdę? [O] Zależy jaką xD Niee no, widziałem [P] Skoczyłbyś na bungee? [O] Tak. [P] Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Dzieciak kontra kot. [P] Jaki jest Twój największy w życiu przypał? [O] Zostawię to dla siebie. [P] Wziął byś udział w wyścigu autostopem? [O] Autostopem? Jasne xD [P] Czy jest coś, czego się boisz? [O] Pająków [P] Czy jest coś, czego byś nie zrobił? [O] Jest wiele takich rzeczy. [P] Czego byś nigdy nie zjadł? [O] Tego, o czym myślisz [P] Twój ulubiony film? [O] Jak zostałem gangsterem. [P] Adidas czy Nike? [O] Nike. [P] Jakie są Twoje wymarzone wakacje? [O] Wyjazd do Dubaju. [P] Jak będzie wyglądać Twoje życie za 10 lat? [O] Nie wiem, zobaczymy. [P] Czego nie lubisz w ludziach? [O] Chamstwa. [P] Co cenisz sobie w ludziach? [O] Szczerość. [P] Szybko się przywiązujesz do kogoś? [O] Zdecydowanie nie. [P] Najgorsza twoja cecha charakteru? [O] Lenistwo. [P] Najlepsza twoja cecha charakteru? [O] Szczerość. [P] Jakie byś chciał mieć auto? [O] Jakiegoś mercedesa [P] Czy chcesz inne prawo jazdy oprócz B? [O] Z pewnością, na motor np. [P] Kogo praca na forum najbardziej ci się podoba? [O] @ RumcajsJumper pozdro. [P] Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu to co by to było? [O] Jest parę rzeczy, ale zostawię je dla siebie. [P] Jeżeli mógłbyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był? [O] Było. [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz? Za co? [O] Było już o polaku podobne. Cenię rodziców za opiekowanie się, ogarnianie całego syfu. [P] Jakie jest twoje ulubione wspomnienie? [O] Było kiedyś pytanie dnia, tam macie odpowiedź [P] Jaka jest 1 rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? [O] Pewnie jest wiele, natomiast teraz sobie nie przypominam konkretnej. [P] Jaka 1 postać z przeszłości chciałbyś poznać osobiście i móc z nią porozmawiać? [O] Przeszłość? Magik. [P] Jaki jest Twój ulubiony moment w ciągu Twojego standardowego tygodnia? [O] Piątek wieczór [P] Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? [O] Było podobne. [P] Co znaczy według Ciebie być szczęśliwym człowiekiem? [O] Dążenie do celu, spełnianie swoich marzeń. [P] Jak lubisz spędzać wolny czas ? [O] W wolnym czasie lubię sobie pospać, pograć, pooglądać coś, czy wyjść ze znajomymi. [P] Co cię uspokaja? [O] Netflix i łóżko. [P] Co Cię denerwuje ? [O] Chamstwo. [P] Gdybyś napisał książkę o sobie jaki miała by tytuł? Jak nazywałyby się rozdziały, które przeżyłeś a jak te, które chcesz przeżyć? [O] Ciężkie pytanie, generalnie nie przepadam za czytaniem, a więc za pisaniem ich też. Jak nazywałyby się? Pewno jakoś standardowo - "Moje życie", "Wszystko, co przeżyłem" [P] Jaki jest Twój wymarzony dzień? Co robisz, kogo spotykasz, co czujesz? [O] Było podobne, można podpiąć tamto. Aczkolwiek kogo spotykam? McGregora [P] Załóżmy, że istnieje reinkarnacja – jaką postacią z przeszłości byłbyś? Co byś robił jakie były twoje talenty? [O] Fajnie byłoby być takim gosteczkiem jak McGregor, czyli zrobiłbym to, co on. [P] Gdybyś miał możliwość przenieść się w czasie do jakiegokolwiek momentu zapragniesz, kiedy by to było i dlaczego? [O] Do roku 2031, zobaczyć co będę robił w życiu. [P] Czy robisz w życiu, to co kochasz i co Cię inspiruje? [O] Staram się. [P] Jesteś introwertykiem czy ekstrawertykiem? [O] Zależy w jakiej sytuacji, ale na ogół ekstrawertyk. [P] Kto jest Twoim autorytetem? I dlaczego jestem to Ja? [O] Rodzice. [P] Dokąd biegniesz, jaki jest Twój cel? [O] Powtarza się. [P] Co Cię motywuje do codziennego wstawania z łóżka? [O] Coś, co muszę wykonać danego dnia. [P] Gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy do wydania- jak byś je wykorzystał? [O] Powtarzają się pytania [P] Gdybyś mógł przez jeden dzień być dowolną osobą, zwierzęciem, rośliną bądź postacią z bajki kogo byś wybrał? [O] McGregor. [P] Gdybyś mógł zadać jedno pytanie o Twoją przyszłość i uzyskać pewną odpowiedź, czego by ono dotyczyło? [O] Kim będę? [P] Jak spędziłbyś wymarzony dzień nie mając żadnych ograniczeń finansowych? [O] Gdzieś polecieć pewnie się nie uda, więc ogień do miasta i zakupy cały dzień [P] Gdybyś wiedział,że za rok świat się kończy to jak spedziłbyś pozostały czas? Czego byś spróbował po raz pierwszy?Na czym byś się skupił, a czego absolutnie nie zrobił? [O] Chciałbym zrobić wszystko, czego do tej pory nie zrobiłem (jest tego wiele). Od czegokolwiek bym zaczął, aby doświadczyć. Czego bym nie zrobił? Nie wiem. [P] W razie pożaru jakie trzy rzeczy będziesz ratował jako pierwsze? Nie wliczając dokumentów i ludzi. [O] Noo już wszystko wymieniłeś, w miarę możliwości jakieś telefony, komputery czy whatever. [P] Co bardziej się dla Ciebie liczy, droga czy cel? [O] I to i to jest ważne, więc nie wybieram. [P] Notatnik i długopis czy laptop [O] Laptop. [P] Jaka książka najbardziej wpłynęła na Twoje życie? [O] Nie czytam książek. [P] Jaka była Twoja pierwsza samodzielnie podjęta decyzja i jej konsekwencje? [O] Nie pamiętam, było to dawno. [P] Czy chciałbyś być sławny? Dlaczego tak lub nie? [O] Czemu nie, łatwiej w życiu jest jednak z tym (chodzi o zarobki). Chociaż ciężko na ulice wyjść pewno [P] Co byś zrobił z wygraną w totka? [O] Oddałbym dla taty i mamy [P] Jacy są twoi przyjaciele? [O] Wierni, wyrozumiali. Pomagają mi w wielu rzeczach [P] Co jest dla Ciebie ważne? [O] Było już podobne pytanie. [P] Jakie Twoje cechy sprawiły, że jesteś dziś tu, gdzie jesteś? [O] To zależy o co pytasz, pytanie brzmi jakbym osiągnął coś wielkiego Żadne, po prostu życie poszło do przodu. [P] Z jaką sławną osobą chciałbyś pójść na kolację? [O] Z żadną. [P] Co oznacza dla Ciebie słowo szczęście? [O] Coś, co obudzi we mnie entuzjazm. [P] Na czym Ci zależy? [O] Na rodzinie i znajomych. [P] Kim chciałbyś się stać, gdybyś miał magiczne moce? [O] McGregorem [P] Jak znajdujesz w sobie siłę i determinację? [O] Przez rozmowę z kimś, bądź jakieś filmiki [P] Jaką masz osobowość? [O] Ciężko stwierdzić [P] Kogo podziwiasz? [O] Polak był wyżej, ale tak bliżej to rodziców. [P] Czy czujesz się spełniony? [O] Tak. [P] Gdzie chciałbyś pracować? [O] Tego nie wiem. [P] Lubisz podróże? [O] Uwielbiam. [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez rodziny. [P] Masz silną wolę? [O] Myślę, że tak. [P] Co myślisz kiedy słyszysz słowo kompromis? [O] To co większość, wspólne dojście do porozumienia. [P] Dokończ zdanie “Wolność to…" [O] Melanż, no jak to co? [P] Czego się boisz (tak globalnie i tak każdego dnia)? [O] Utraty kogoś bliskiego. [P] Jakie są Twoje pragnienia związane z życiem prywatnym, a jakie z zawodowym? [O] Prywatnie się spełniłem, a zawodowo już gdzieś było pytanie o to, tego nie wiem. [P] Co chciałbyś, aby było napisane na Twoim nagrobku. [O] Moje ostatnie słowa. [P] Jakie jest Twoje wewnętrzne zwierzę? [O] Kot xD [P] Czemu nie wbijasz na ts3? [O] Nie mam mikrofonu Nominuję @ El Jokeros Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67382-65-odpowiedzi-sker/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrs.Fuksiara Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Świetne odpowiedzi kochany Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67382-65-odpowiedzi-sker/#findComment-320695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP takko Napisano 9 Marca 2021 VIP Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 18 godzin temu, SkeR napisał: Na DD2 mam po 950, chyba pingu Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67382-65-odpowiedzi-sker/#findComment-320748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sker Napisano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Godzinę temu, takko napisał: chyba pingu Zdarza się Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67382-65-odpowiedzi-sker/#findComment-320755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi