stary_pyrca Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Nick gracza składającego skargę: stary_pyrca Nick gracza oskarżonego: promyczek Powód skargi: obraza / prowokacja Dowód(świadkowie/Demo/Screen): świadkami na pewno są logi z serwera gdzie widać wszystko co było pisane oraz był też admin snuffy Czas zdarzenia: 18:30 Sytuacja wyglądała następująco , byłem w celi z graczem promyczek gdzie była ukryta broń za ścianą którą trzeba zburzyć , gdy promyczek podniósł broń to go blokowałem ( dla zabawy ) a zostałem na czacie obrzucony wulgaryzmami ze strony promyczka . W pewnej chwili napisał on do mnie coś tam coś tam idioto , gdzie dałem się sprowokować i odpisałem idiotą to jest twój stary . Ban dla mnie jak najbardziej słuszny ale no zostałem poinformowany że promyczek nie dostał bana a to on zaczął prowokacje więc raczej ban należy się nam obu a nie tylko jednej stronie a snuffy jeżeli masz być jedno strony to rada ode mnie , nie otwieraj menu admina bo potem są takie akcje . Należy mi się taki sam szacunek jak rodzinie promyczka , więc gdzie kara dla kolegi która potrafi tylko rzucać mięsem na lewo i prawo ? Edytowane 7 Lutego 2021 przez stary_pyrca 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66728-skarga-na-promyczka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNieznany Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) 1 Nie wstawiłeś demka w sprawie. 2 Był admin na serwerze jeżeli dostałeś bana, Jeżeli ktoś inny by też na niego zasłużył to by został ukarany. 3 W skardzę nie ma żadnych dowodów, Z tego co przeczytałem to ty sprowokowałeś Innego gracza blokując go. 4 W regulaminie ogólnym pisze jasno - 1.13 Zakaz utrudniania gry innym graczom Typu blokowanie ich, mylenie żeby specjalnie popełniali błędy. - Wyślij mi demko jeżeli rzeczywiście zostałeś obrażony gracz zostanie ukarany, a ty dostaniesz bana za blokowanie innych graczy, oraz prowokowanie. - Na serwerz jest zakaz przeklinania oraz obrażania graczy, lecz jeżeli ktoś raz na raz sobie 'przeklnie' to nie dostaje odrazu bana, lecz jeżeli ktoś nadużywa przeklinania dostaje upomnienie/bana, Co do obrazy z obrazą jest tak że dostaje się bana odrazu, chyba że gracz obrażony nie czuje się obrażony to wtedy nie dostaje bana. Można kogoś obrazić bo się kogoś lubi, a można obrazić bo się kogoś nie lubi. ~~ Wiadomo zależy to od sytuacji ~~ Edytowane 7 Lutego 2021 przez xNieznany 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/66728-skarga-na-promyczka/#findComment-317604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi