MrPeres Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=lSsBFx0S5ag Tekst EroMotam każdy tekst misternie jak origamiSzukaj bo ukryty sens jest tez między wierszamiTen okręt którym płynę przeżył już nie jeden sztormA trasa nie jest łatwa jak na przylądek HornCała na przód szczęście moich bliskich to jest portPiszę te słowa dla nich wszystkich wspierających mordI choć zdarza mi się że zbyt często jeszcze błądzęBo głupie pomysły dyktują mi męskie żądzeWiem że gdzie chcę dotrę dla mnie to pewniakTu nie ma zamulania i wielka siła jest w nasMam w sobie trochę drania i dużo miłościWciąż słyszę pytania kiedy puścisz solo w głośnikJak nie dziś to jutro jak nie jutro to dzień po nimAle wciąż o mnie słyszysz Ero to nie anonimI to nie dla gamoni dla nich ten styl niebezpiecznyNiech czytają między wskazującym a serdecznymRefCzytaj między wierszami tam prawda ma swe miejsceNim skrytykujesz zamilcz odnajdź tajemne wejścieKtoś włożył serce w tusz który wsiąkł w papierNim spluniesz jadem z ust z prawdą na bakierKaczorWokół beton niezwykłych ludzkich zmartwień zalewJa mam pióro i kartkę by nie zginąć w problemów szkwaleJadę dalej choć często talent nie wystarczyWciąż muszę walczyć o przychylny wiatr i szczęścia faleRap mój imarent znajduję w nim schronienieTy wskażesz brak zalet ja w nim swe przeznaczenieChoć kiedyś wieczny balet w nim zatracenieAle nie patrzę wstecz z żalem udźwignę własne brzemięI mogę rzec dziś nim płomień życia zgaśnieMam drogę którą muszę iść i tego życzę tobieSzczwany jak lis omijam waśnie szerokim łukiemGdy często szczere intencje białym krukiemMieć czyste ręce przekleństwo tej rap gryKażdy w każdym widzi hipokrytę nikt nie widzi prawdyW gąszczu liter setkach kartek w tych zeszytachMiędzy wierszami ukryta sztuką jest umieć czytaćRefCzytaj między wierszami tam prawda ma swe miejsceNim skrytykujesz zamilcz odnajdź tajemne wejścieKtoś włożył serce w tusz który wsiąkł w papierNim spluniesz jadem z ust z prawdą na bakierKaczorOddałem duszę tej sztuce w obronie własnych przekonańNim skonam wciąż muszę walczyć jak Conan póki sił starczyChoć z diabłem tańczyć nie łatwo posługuję się gadkąGaz w deskę wciskam nie rzadko jadąc przez bezkres problemówPonadto w tym wszystkim jest sens głębszy w tym słowieW zeszycie z gadką w nim przekaz jest najważniejszyOpowieść na dzień dzisiejszy by nie uciekać przed życiemZ tych wierszy wyciągnąć wnioski choć miast beztroskiOszczerstw zwycięstw ludzkiej małostki nie straszneGdy prawdziwości na maszcie flaga to na niej musi oprzeć się ta sagaWyczyn nie lada to do niej dotrzeć odnaleźć miejsceCo ważne dostrzec z prądem czy pod prąd brnąć właściwym rejsemA moje motto odtąd to trzymać na wodzy lejceZ każdą kolejną zwrotką w którą przyszło włożyć serceO lepszą przyszłość walczę jak na TatamiNa życie nie patrz przez palce czytaj między wierszamiRefCzytaj między wierszami tam prawda ma swe miejsceNim skrytykujesz zamilcz odnajdź tajemne wejścieKtoś włożył serce w tusz który wsiąkł w papierNim spluniesz jadem z ust z prawdą na bakier Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/6600-kaczor-ft-ero-z-prawd%C4%85-na-bakier/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi