PunisherKox Napisano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Wymagania: Każdy kandydat musi posiadać znośny głos (Najlepiej mutację) Najlepiej jeśli ma 15 lat lub więcej. Kandydat musi przegrać przynajmniej 15 godzin. Każda osoba składająca podanie ma obowiązek znajomości regulaminu. Aktywne uczestnictwo na forum. Posiadanie kultury osobistej. Kandydat jest rozpoznawalny na serwerze i ma poparcie innych graczy. Posiada w pełni sprawny mikrofon. Kandydat musi przeczytać dokładnie regulamin (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Ważne informacje: Jeżeli podanie zostanie odrzucone, kolejne można napisać dopiero po upływie 7 dni. Wzór: Imię: Wiek: Nick z gry: Link do profilu GT na serwerze: Steam ID: Czy dostałeś kiedyś bana/mute na serwerze?: Doświadczenie w byciu adminem?: Oświadczasz znajomość regulaminu?: Dlaczego Ty?: Ile czasu dziennie mógłbyś poświęcić na serwer?: Mikrofon ?(Mutacja): Znajomość SM (w skali 1/10): Kontakt: Skala znajomości sourcemoda: 0/10 - Jestem borowikiem, nie potrafię nic. 1/10 - Wiem, że jest coś takiego ja !admin/sm_admin i coś z tego potrafię. 2/10 - Wiem co i gidzie jest w !admin/sm_admin. 3/10 - Potrafię posługiwać się komendami z !admin/sm_admin bez wchodzenia w menu. 4/10 - Używam komend wykraczających poza znajomość samego sm_admin/!admin znam podstawowe parametry pluginów. 5/10 - Potrafię skonfikurować serwer pod rcona. 6/10 - Potrafię dodać admina, wgrać pluginy oraz potrafię obsługiwać FTP. 7/10 - Potrafię profesionalnie obsługiwać FTP, edycja cvarów, ini nie stanowi większego problemu. 8/10 - Potrafię edytować pluginy, rozumiem ich budowę/działanie. 9/10 - Potrafię pisać pluginy, klasy pod serwer typu RPG. 10/10 - Potrafię pisać pluginy, tworzyć biblioteki oraz tworzyć gotowe paczki pod konkretne modyfikacje serwerowe. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez PunisherKox 1 4 Zapraszam na serwer JailBreak #2 --->91.224.117.26:27090 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/65216-wz%C3%B3r-oraz-wymagania-dla-admina-jb-2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi