Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga na wszystkich adminow tego serwera

Uchiha Itachi

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: senku 

Nick oskarżonego: Wszyscy Admini serwera

IP/SID oskarżonego: Nie wiem ilu adminow jest i jakie maja SID badz IP skoro ich na serwerze nie widac nawet na 5 min 

Data i godzina zdarzenia: Yyyy godzina skargi to teraz 14:10

Dowody: HLTV.

Opis sytuacji: Wiem ze serwer nie ma reklamy i wgl ale admini / opiekunowie sa chyba nie? macie flagi dodane w ftp wiec co za problem wejsc raz / 2 razy dziennie na serwer gdy sa cheaterzy? no bez przesady ostatnio gram znow na DD2 od 2 dni i co? ani jednego admina nie widze a cheaterow mozna wymieniac na palcach kiedy sa tylko na serwerze. Totalna olewka z strony administracji ale jak chcecie nie ma problemu dam wam HLTV z 2 dni wszystkie linki i pokazcie mi tam w tym czasie chociaz jednego admina na serwerze to wtedy skarge bedziecie mogli uznac za bezsensowna. Panowie i panie troszke zainteresowania prosze po to ten serwer jest na sieci nawet bez reklamy ale jest by sie nim interesowac co to ma byc? Prosze o uwzglednienie mojej skargi pozytywnie jesli dowody poprzez HLTV / logi serwera beda takie jak mowie tu w opisie.
Edytowane przez Uchiha Itachi
https://csowicze.pl/topic/64095-skarga-na-wszystkich-adminow-tego-serwera/

ok mam tez zglos cheatera ale w ciagu tych 2 dni bym zapelnil ten dzial 10 zgloszeniami a tyle co wiem nawet UBS'ow szukacie wiec no bez przesady sa opiekunowie powinni sie cos interesowac serwerem !

Poza tym Co Global Mod moze wiedziec o serwerze na ktorym nawet go nie widac i nie wie jakie tam panuja prawa? Powiedzialem Logi i HLTV sprawdzcie jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wtracaj nie grając na serwerze jesli sprawa sie wyjasni wtedy co jedynie mozesz ją zamknac tyle co wiem i co do twoich obowiazków nalezy. 

Masz swoje zgłos cheatera Jessa :D poczekaj do konca dnia zapelnie dzial zapewne poczekac musze ale demek nie rozpisuje bo sie mi nie oplaca skoro ciagle nowy cheater jest :D  Radze sie wziac za sprawdzanie HLTV badz demek w sprawach zglos cheatera skoro taka madra tu bylas :D 

Edytowane przez Uchiha Itachi
https://csowicze.pl/topic/64095-skarga-na-wszystkich-adminow-tego-serwera/#findComment-305106

Rozumiem twoje oburzenie, ale tak jak to starałem się wczoraj Tobie wyjaśnić, sprawa wygląda tak że aktualnie nie mamy nikogo na ich miejsce a wole mieć pewnych ludzi niż nie mieć ich wcale. Nie zaszkodzą a pomóc mogą ;). Zapewniam Cię, że jak tylko znajdę chętne aktywne osoby to aktualni admini również będą musieli poprawić aktywność.

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

https://csowicze.pl/topic/64095-skarga-na-wszystkich-adminow-tego-serwera/#findComment-305178

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie