Maateuszeg Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 Nick*:Maateuszeg IP / Steam ID*:STEAM_1:0:78092046 Admin banujący:Oeleg Data i godzina otrzymania bana*:08-18-20 18:09 Runda: Chyba 6 nie wiem w szoku byłem Serwer*:[WYGRAJ SKINY] ★ CSowicze.pl ★ | Only Mirage... Powód:cheaty Link do demka*: Na sb pisze mi brak demka. Wycinek z konsoli*:Czesc, Maateuszeg IP: 137.74.5.146:27015 Wlasciciel:RumcajsJumper & Quch Forum: CSowicze.pl Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź www.CSowicze.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź www.CSowicze.pl aby poznać szczegóły. Krótki opis sytuacji*:Grałem sobie i trochę przyafczyłem bo chciałem wziąść tego vipa z forum jeszcze koledzy z tt tłumaczyli mi jak to zrobić zrobiłem to i kazali mi wpisac retry w consoli to wpisałem i wbiłem na serwer tylko tym razem do ct nie zdązyłem dograć jedenej rudny jeszcze nikogo nie zabiłem i dostałem bana :C *pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63504-odwo%C5%82anie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EssaPL Napisano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2020 @ Oelegproszę o rozpisanie dema minimum 3 podejrzane akcje, czas 24h. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63504-odwo%C5%82anie/#findComment-302614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oeleg Napisano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) http://611.gotv.pro/srv56779/auto0-20200818-171342-1227008343-de_mirage-_WYGRAJ_SKINY______CSowicze.pl_______Only_Mirage_128TR__FreeVIP_Skins_Knife_Gloves_SklepSMS____1s1k.pl.dem.zip 3:55 - pushowałeś pałace 2 poprzednie rundy gdy TT nie było wcelowane [+ w 8 rundzie gdy Cie przeniosło] a teraz gdy TT jest wcelowany nie pickujesz? ciekawe czemu 5:5 - skąd ta nagła zmiana pozycji celownika? idealnie się wcelowałeś - nie mogłeś celować w ew. pick ze strony CT z lewej ścianki, ponieważ celownik miałeś ZDECYDOWANIE za wysoko - jako global i 7 lvl faceit wątpie abyś tak trzymał celownik. 5:28 - totalnie zbyt szybka reakcja - jedyne co było typowi widać to nogi przez 0.5 sekundy a Ty oddałeś strzał oczywiście trafiony. 7:06 - ponownie wceluwujesz się w prawą ścianę - oglądałem tą akcję w spowolnionym tempie do 5% i za nic CT nie było widać ani ułamka sekundy, później biegniesz prosto jakbyś wiedział, że nikogo nie ma 20:05 ponownie zbyt szybki strzał 20:08 co chwile pickujesz w inny sposób aczkolwiek co chwile w typa - tym razem pickujesz w "środek" mida od strony krzesła idealnie w typa. 22:38 - oddałeś ZBYT SZYBKI strzał w pickującego typa z tetrisa ale NIE PRZEWIDZIAŁEŚ, że typek kucnie i strzeliłeś mu mm nad głową. 23:40 - pickujesz idealnie w głowe kucającego typa ogólnie Twój celownik jest praktycznie ZAWSZE powyżej głowy a gdy jest typek, który pickuje ten celownik Ci spada w dół, jako global i 7 lvl faceit powinieneś umieć utrzymać celownik na poziomie głowy. Sam się przyznałeś, że kupiłeś konto MY nie możemy określić czy je kupiłeś wczoraj czy 2 lata temu #edit @ Maateuszegjest to demko z mamy poprzedniej - co za różnica z której skoro specowałem Ciebie i na tej i na tej? A jeśli nawet to tutaj dostaniesz UB i bana w dziale Zgłoś gracza. niestety ale cheaterów będę tępił dzień w dzień. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Oeleg edit Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63504-odwo%C5%82anie/#findComment-302629 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maateuszeg Napisano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 W dniu 19.08.2020 o 05:15, Oeleg napisał: http://611.gotv.pro/srv56779/auto0-20200818-171342-1227008343-de_mirage-_WYGRAJ_SKINY______CSowicze.pl_______Only_Mirage_128TR__FreeVIP_Skins_Knife_Gloves_SklepSMS____1s1k.pl.dem.zip 3:55 - pushowałeś pałace 2 poprzednie rundy gdy TT nie było wcelowane [+ w 8 rundzie gdy Cie przeniosło] a teraz gdy TT jest wcelowany nie pickujesz? ciekawe czemu 5:5 - skąd ta nagła zmiana pozycji celownika? idealnie się wcelowałeś - nie mogłeś celować w ew. pick ze strony CT z lewej ścianki, ponieważ celownik miałeś ZDECYDOWANIE za wysoko - jako global i 7 lvl faceit wątpie abyś tak trzymał celownik. 5:28 - totalnie zbyt szybka reakcja - jedyne co było typowi widać to nogi przez 0.5 sekundy a Ty oddałeś strzał oczywiście trafiony. 7:06 - ponownie wceluwujesz się w prawą ścianę - oglądałem tą akcję w spowolnionym tempie do 5% i za nic CT nie było widać ani ułamka sekundy, później biegniesz prosto jakbyś wiedział, że nikogo nie ma 20:05 ponownie zbyt szybki strzał 20:08 co chwile pickujesz w inny sposób aczkolwiek co chwile w typa - tym razem pickujesz w "środek" mida od strony krzesła idealnie w typa. 22:38 - oddałeś ZBYT SZYBKI strzał w pickującego typa z tetrisa ale NIE PRZEWIDZIAŁEŚ, że typek kucnie i strzeliłeś mu mm nad głową. 23:40 - pickujesz idealnie w głowe kucającego typa ogólnie Twój celownik jest praktycznie ZAWSZE powyżej głowy a gdy jest typek, który pickuje ten celownik Ci spada w dół, jako global i 7 lvl faceit powinieneś umieć utrzymać celownik na poziomie głowy. Sam się przyznałeś, że kupiłeś konto MY nie możemy określić czy je kupiłeś wczoraj czy 2 lata temu Rozwiń Yyyy ale to z innego demka dostaje bana ? dostałem bana przypominam na mapie gdzie było 4;2 chyba prosze równiez o rozpisanie tego demka 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63504-odwo%C5%82anie/#findComment-302679 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EssaPL Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 3:55 - pushowałeś pałace 2 poprzednie rundy gdy TT nie było wcelowane [+ w 8 rundzie gdy Cie przeniosło] a teraz gdy TT jest wcelowany nie pickujesz? ciekawe czemu +/-b 5:5 - skąd ta nagła zmiana pozycji celownika? idealnie się wcelowałeś - nie mogłeś celować w ew. pick ze strony CT z lewej ścianki, ponieważ celownik miałeś ZDECYDOWANIE za wysoko - jako global i 7 lvl faceit wątpie abyś tak trzymał celownik. +/-b 5:28 - totalnie zbyt szybka reakcja - jedyne co było typowi widać to nogi przez 0.5 sekundy a Ty oddałeś strzał oczywiście trafiony. Był wcelowany więc automatycznie czas reakcji się skraca, normalny strzał. 7:06 - ponownie wceluwujesz się w prawą ścianę - oglądałem tą akcję w spowolnionym tempie do 5% i za nic CT nie było widać ani ułamka sekundy, później biegniesz prosto jakbyś wiedział, że nikogo nie ma to też takie +/- często ktoś tam wskakuje na 2skoku, sam tak robię. 20:05 ponownie zbyt szybki strzał strzał trochę szybki ale ponownie był wcelowany. 20:08 co chwile pickujesz w inny sposób aczkolwiek co chwile w typa - tym razem pickujesz w "środek" mida od strony krzesła idealnie w typa. Afera na midzie jest od 20 sekund nie dziwne, że pickuje mida po kawałku. 22:38 - oddałeś ZBYT SZYBKI strzał w pickującego typa z tetrisa ale NIE PRZEWIDZIAŁEŚ, że typek kucnie i strzeliłeś mu mm nad głową. Normalne wcelowanie, widać jak przeciąga celownik w jego stronę a strzał sam w sobie jest normalny. 23:40 - pickujesz idealnie w głowe kucającego typa stoją tam 3 osoby, nic dziwnego, że strzelając był blisko któregoś hitboxa. Podsumowując, akcje na demku są niewystarczające do tego żebym pozostawił bana. Uwagi o pozycjonowaniu celownika etc. nic dla mnie nie znaczą ( jak dla mnie może go nawet trzymać w suficie) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63504-odwo%C5%82anie/#findComment-302730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi