h!$p0l3k Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Nick*:BialyMisiu IP / Steam ID*:93.159.183.11 Admin banujący: RumcajsJumper Data i godzina otrzymania bana*: 29.07.2020 godzina ok. 13:20 Runda: Serwer*: GO MOD Powód: Wykorzystawanie bogów gry Link do demka*: Nie posiadam demka Wycinek z konsoli*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BialyMisiu [AMXBans] Powod : ' Wykorzystywanie bugow serwera ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.159.183.11 ' [AMXBans] =============================================== Krótki opis sytuacji*: Odkryłem baga servera przez którego można było dostać svipa na całą mapę i przyznaje ze wykorzystywałem go przez długi okres czasu. Po dłuższym namyśleniu pomyślałem ze server musi zarabiac i nie po to sie kupuje svipy więc postanowilem to zgłosić adminowy gdyż nie chcialem wyjsć na chama i zdałem sobie sprawe ze moge dostać za to Perma. (Zgłosiłem to adminowi). Gdy chciałem dziś po raz 3 wejśc dziś na server pisało mi ze dostałem bana.. Bardzo żałuje i nigdy nie bendę już tak robić gdy dostane unbana. *pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63234-odwo%C5%82anie-do-bana/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Buga nie wykorzystywałeś tylko dziś i zapewne wiesz, że nie tylko Ty o nim wiesz. Nie zgłosiłeś mi go w ogóle a s@ba nie jest adminem byś jemu zgłaszał. Każda jedna osoba którą zobaczę w logach która próbowała bugować skończy tak jak Ty 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/63234-odwo%C5%82anie-do-bana/#findComment-301026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi