mpN` Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Wymagania na Admina serwera: Ukończony 16 rok życia Mutacja Staż na forum wynoszący 3 dni Nienaganna opinia na serwerze, którym składasz podanie Przegrane minimum 15 godzin tygodniowo na owym serwerze Brak konfliktów Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach Brak ostrzeżeń na koncie tzw. warnów Znajomość komend AMXX Składka: [ 30,75 zł SMS / 30 zł PSC, Przelew, Paypal ] co miesiąc lub 200zł na zawsze. Mając przegrane 30h tygodniowo ADMIN nie musi płacić składki na następny miesiąc. Skala ADMINA: 1 - Komendy SM są dla mnie czymś całkiem nowym i sprawiają mi problem. 2 - Nie znam komend, lecz potrafię w małym stopniu obsługiwać AMXMODMENU. 3 - Nie znam komend, ale AMXMODMENU nie sprawia mi większych problemów. 4 - Znam kilka podstawowych komend oraz biegle opanowałem AMXMODMENU, brak doświadczenia w roli admina. 5 - Znam większość podstawowych komend oraz biegle opanowałem AMXMODMENU, brak doświadczenia w roli admina. 6-7 - Znam wszystkie podstawowe komendy oraz biegle opanowałem AMXMODMENU, brak doświadczenia w roli admina. 8 - Znam większość komend, AMXMODMENU nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu adminem. 9 - Posiadam zaawansowaną wiedzę na temat komend, AMXMODMENU nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu adminem. 10 - Żadna komenda nie sprawia mi problemu, AMXMODMENU nie jest mi potrzebny, doświadczenie w byciu adminem. Wzór: Imię: Nick: Wiek: SteamID: Link do konta STEAM: Link do GT z przegranymi godzinami: Znajomość komend AMXMODA [1-10](SKALA): Kilka zdań o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać Adminem: Składka - (kiedy zapłacisz)*: Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/62137-wz%C3%B3r-wymagania-podanie-o-admina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi