MrPeres Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=R8NyWIREQRs Tekst Kiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna ajDla mnie masz stajlaKiedy łączy nas noc upalna ajDla mnie masz stajlaKiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna ajDla mnie masz stajlaKiedy łączy nas noc upalna ajN-U-L-L-OWy macie stajaNie pytaj czy to knajpa czy klubTu piwo ścina z nógSiedzimy tu i pa-patrzymy na sztukiWchodzi, patrzę na niąStworzony do dominacji aniołKwestia kreacji do prokreacjiWiesz, magia ciała działaMiała ciało napięte niczym strunyZa nią kroczyły paryskie perfumyDodam dla sumyŚwieżynka dziewczynkaNawijka za drinkaNa drinku jej szminkaTo tęga rozkminkaRuszaj mała ciałem tu, nie przestawajMała ciałem ruszaj uuu dawaj, dawaj!Aj aj kiedy patrzę tak na ciebieCho no daj, daj chociaż trochę dzisiaj siebieWiele do powiedzenia na ten temat mam boMasz to spojrzenie a ja znam toRuszaj mała ciałem tu, nie przestawajMala ciałem ruszaj uuu dawaj, dawaj!Widać - cztery godziny obok lustraNa ustach rozpustaPlus jej słodka buźkaPlus ta skąpa bluzkaMyślisz- ej będzie bombaJest kompatybilna, stabilna jak kompaktMobilna więc kontaktI jazda! To spontan akcjaWydawana forsa z konta taksaDo domu eskortaTa noc ma smakKiedy patrzę tak na ciebieDla mnie masz stajlaKiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna ajDla mnie masz stajlaKiedy łączy nas noc upalna ajDla mnie masz stajlaKiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna ajDla mnie masz stajlaKiedy łączy nas noc upalna ajN-U-L-L-OWy macie stajaTu tu tutejsze gejsze działają jak żeń- szeńTu tu tutejsze najostrzejsze są najcenniejszeTu tu tutejsze najłatwiejsze są najpiękniejszeA najmniejsze największeA największe najmniejsze /2xEjże, po pierwsze czy wiesz że te wierszeDedykowane tym które ze sobą niosą szczęścieA po drugie lubię gdy w klubie się gubięW grupie małolatek i mam wszystko w dupiePo trzecie przecież to wszystko dzięki mej kobiecieKtóra spowodowała że dwie połówki są w komplecieI po czwarte pozdrawiam te które kształtem mówiąCarpe diem BonaparteWiesz że chodzi mi tutaj o te nieczysteTe, które mają system na mężczyznęI te z umysłem schowanym pod bieliznęKtóre zabawa napawa optymizmemPozdrawiam wszystkie!Kiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna ajDla mnie masz stajlaKiedy łączy nas noc upalna ajDla mnie masz stajlaKiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna ajDla mnie masz stajlaKiedy łączy nas noc upalna ajN-U-L-L-OWy macie staja Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/6186-klasyk-trzeci-wymiar-dla-mnie-masz-stajla/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi