MrPeres Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=kRHWgPrMURs Tekst Ref:Nie wierzyli w nas z dnia na dzień skreślili nasSzerzyli fałsz z niższych drwili klas nie dawali cienia szansI przegapili dyliżans kiedyś byli tymi nadDziś karmimy nimi strach x21.Nigdy nie byłem bogaty,jedynie bogaty w miłośćNie ważne ile jak było byliśmy rodzinąIlu nam źle życzyło patrzyło stale z drwinąA my z każdą godziną coraz lepsi jak stare winoDzieciństwa czas minął w Szkole WyrzutkówCi niby lepsi mówili,że to szkoła dla głupkówTych niby lepszych dzieci nie widziałem na podwórkuDziś wielu z nas zmieniło twarz jak w bajce o KopciuszkuMój ojciec-górnik trzy razy uszedł śmierciNawet nie wiesz tato jaką noszę dumę w piersiDzięki Tobie umiem unieść pięściTobie mamo za szacunek dzięki że rozumiesz w wersach tezyChcieli nas skreślić to chore samo w sobieGdy mój brat rzucił szkołę powiedzieli gamoń,złodziejDziś ma własny biznes decyduje sam o sobieBo ma więcej oleju w głowie niż Ty w samochodzieRef.Nie wierzyli w nas z dnia na dzień skreślili nasSzerzyli fałsz z niższych drwili klas nie dawali cienia szansI przegapili dyliżans kiedyś byli tymi nadDziś karmimy nimi strachNie wierzyli w nasnie wierzyli w nas2.Oglądając świat zza szyby postawili czarny krzyżykDla nich same recydywy zamieszkują karny dystryktŻal mi tych ich przeambitni nagle inniA gdy mają nóż na gardle nagle wiedzą gdzie są bliscyNie wszyscy idą na dno bowiem mój człowiek powieCzuł to bagno co dzień dziś jest kardiologiemZ różnych rodzin rozbitkowie tutaj radzą sobieSą jak stado owiec i za sobą skaczą w ogieńTym co wyskoczyli z puchy dałeś bilet w jedną stronęZnów wylałeś mętną wodę,teraz nogi miękną TobieGdy ich mijasz na Piaskowej musisz mierzyć tętno potemPopuściłeś błędną plotę zabłysnąłeś cechą kobietTo otoczony prawdą obiektu znaczy każdą drogęA spod wydarzeń w głowie jest twardym psychologiemNie skreślaj ludzi karma wróci,nikt nie jest z nas tu BogiemBądź człowiek na co dzień wiesz a nie wyjdzie Ci to bokiemRef.Nie wierzyli w nas z dnia na dzień skreślili nasSzerzyli fałsz z niższych klas drwili nie dawali cienia szansI przegapili dyliżans kiedyś byli tymi nadDziś karmimy nimi strachNie wierzyli w nasnie wierzyli w nas3.To nie opowieści z krypty,to żywe historieZapraszam na mój dystrykt gdzie słyszę symfonięBo Skazani na instynkt dziś świętują wiktorięA Ty w swej nienawiści wróżyłeś im agonięMałolat bystry znasz tą historię z Inni niż wszyscyDziś ma się dobrze,jest czysty i z firmy liczy zyskiW wolnej chwili chyli whisky zmienił image, czyny i stylTeraz powie bliskim jestem już po wszystkimA gość od witryn nigdy nie mówił dość kieliszki opróżniałJak podczas prohibicji,alkoholik z definicjiZa ostatni grosz ambicji kupił wolność przestał pić syfRuszył zegar dla złodziei odszedł od pijackiej fikcjiNie rób z ludzi amunicji by wybudować własne egoBo strzelasz na ślepo, znakiem czego Ty jesteś kalekąSzanuję Siwego choć nie jeździ Korwetą i wybrał betonJest żywą legendą, którą będę puszczał dzieciomRef.Nie wierzyli w nas z dnia na dzień skreślili nasSzerzyli fałsz z niższych drwili klas nie dawali cienia szansI przegapili dyliżans kiedyś byli tymi nadDziś karmimy nimi strachNie wierzyli w nasnie wierzyli w nas4.Nie rozliczam ludzi, nie rozmieniam ich na drobne.Lecz gdy mają do mnie problem płacę pięknym za nadobneChcieli skreślić 3W lecz ruszyli anakondęWypłyniemy dalej z prądem przez muzyki AmazonkęZ dala od kazań Babilon wie kogo wynagradzaMożesz skreślić wrogów zaraz lecz nie możesz ich wymazaćDzisiaj czujesz wielki spokój wokół, lecz nie ciesz się na zaśBo los skreśli Twój karnawał. Nie wiesz, że Bóg lubi hazard?Według ulicy przykazań szanuj kulisy sąsiadaBo nie ma polisy Szatan, gdy odwraca role reżyser świataTen z literata, nie bądź persona non grataJa szanuję SPG jak matkę dlatego mam gdzie wracaćRef.Nie wierzyli w nas z dnia na dzień skreślili nasSzerzyli fałsz z niższych drwili klas nie dawali cienia szansI przegapili dyliżans kiedyś byli tymi nadDziś karmimy nimi strachNie wierzyli w nasnie wierzyli w nas Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/5890-nullo-skre%C5%9Blili-nas/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi