Skocz do zawartości

Zablokowane [Opiekun Rozgrywki] FajtereK

FightereK

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: FajtereK
Opowiedz coś o sobie [ 5 zdań złożonych]: Mam na imię Mariusz, mam 18 lat i mieszkam w Krakowie. Interesuję się ogólnie sportem, dużo trenuję a wieczorami lubię sobie pograć w gierki i odpocząć po całym dniu. Aktualnie zdaję prawko na kategorie A2, na lato lub wiosnę zamierzam kupić motocykl. Jestem osobą która lubi się pośmiać, nie lubi konfliktów *jednak czasem takie są bo komuś coś nie odpowiada*, dużo osób mnie zna na forum i myślę że dużo osób powiedziało by o mnie pozytywna opinie że świr :D 
Jakie konkursy wprowadzisz? Opisz jeden z nich:  Konkurs jaka to melodia, nic trudnego a prostego do wytłumaczenia. Zostaje puszczona muzyka z bota muzycznego, osoby które biorą udział w konkursie muszą odgadnąć jaka leci piosenka. Jeżeli chodzi o konkursy jakie wprowadzone to na pewno nie będzie co chwila to samo, postaram się was zaskoczyć pomysłowością i stworzyć może i coś własnego.
Twoje doświadczenie w byciu opiekunem: Nigdy nie byłem, jednak myślę że dla takiej osoby jak ja nie będzie to nic trudnego a raczej przyjemnego.
Byłeś już na podobnej randze?: Nie, będzie to mój pierwszy raz jeżeli się uda.
Zapoznałeś się z regulaminem?: Zapoznany
Ile możesz poświęcić czasu?: Zależy to od dnia, ostatnio dużo czasu spędzam na serwerze więc moja aktywność jest bardzo dobra. Myślę więc że w tygodniu spokojnie codziennie po dwie godzinki jak najbardziej jak i więcej.
Posiadasz mikrofon?: Tak
Przeszedłeś mutację głosu?: Tak

Wymagania:

Minimum 17 lat +
Poczucie humoru +
Kreatywność tworzenia konkursów/eventów
Aktywność: minimum 3 godziny dziennie.
Podstawowe umiejętności zarządzaniem kanałem rozrywki. +

Edytowane przez FightereK
zła nazwa tematu
https://csowicze.pl/topic/57129-opiekun-rozgrywki-fajterek/

Gość Mrs.Fuksiara

Jaka to melodia to nie jest Twój pomysł wiec sobie go nie przywłaszczaj XD juz było to napisane dawno w temacie przez Bartka ;p Bo mu to podsunęłam. Xd

- Brak pomysłów. 

+/- Aktywność 

- Brak doświadczenia

+ Chęci

Jestem za okresem próbnym, aczkolwiek nie jestem przekonań co to Ciebie ;)

https://csowicze.pl/topic/57129-opiekun-rozgrywki-fajterek/#findComment-273837

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie