MrPeres Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fPbk0yKFGnE Tekst Ref. x2Cztery żywioły tańczą hucznie nad mym kurhanemUpite i naćpane, burza tańczy z huraganemDeszcz płacze ogniem po mnie, ziemia drży pod stopamiW czterech kolorach wspomnień płyną łzy pod muramiNie wiem kto jest sprawcą mego stanu, wolałbym być dawcą organówPo co to marnotrawstwo? Korzysta robactwo, nie naródMoże ktoś w zaufaniu wbił mi pieprzony nóż w plecyLecz wtedy chyba usłyszałbym cichy mruk z ust mordercyNieważny powód śmierci, bo jak Olewnik kończęChoć też Krzysiek nie powie o tym Olejnik w "Kropce..."Chciałem coś zmienić jak filmy Barei oblicze komedii w PolsceA los to zmienił, zamienił w cholerny nonsensMogłem zatrzymać zło jak Kopernik SłońceZagrać kolejny koncert, spędzić trochę dni z ojcemZwiedzić z nią Berlin Royce'm, Paryż i MoskwęZbierać dla biednych forsę jak ci z Orkiestry w PolsceWypić za błędy, zgubić na rok stres, mieć opcjęLub jak Kolędnik z Bolcem śpiewać nocą swoją historięMógłbym zwiedzić wnętrze Ziemi lub zdobywać na niej co chcęDziś ta Ziemia jak Zeppelin blokuje powietrza dostępRef. x2Cztery żywioły tańczą hucznie nad mym kurhanemUpite i naćpane, burza tańczy z huraganemDeszcz płacze ogniem po mnie, ziemia drży pod stopamiW czterech kolorach wspomnień płyną łzy pod muramiTylko ja i promień świateł, co wali ten blask w strefęRedukcja, sprzęgło, bieg, pieprzony gaz w dechęJadąc rap lepię, to ostatnie co pamiętamPobocze w centymetrach i piach na zakrętachWięc może jakaś dziwka jadąc z naprzeciwka co piłaNa mnie trafiła, okno złamane w pół, pęknięta szybaA może po prostu była zima, ja miałem prosto kołaI gdzieś tam wyrzuciła mnie siła odśrodkowaZawsze myślałem, że zabije mnie nałógPapieros, alkohol, narkotyczny całunPomału zabierze układ immunologiczny ciałoOddział onkologiczny z krajuWyśle mnie na urlop według wytycznych do rajuChcę wiedzieć co mnie pogrzebałoJestem próżny jak każdy, odpowiedz śmiało co po mnie zostałoParę wspomnień, chaos? Jaki był pogrzeb? Jak wielu ludzi stało?Dużo? Mało? Było słonecznie czy lało?Mówię do siebie znów, lecz to chyba domena raperówLub w tym podziemiu cierpię na chroniczny brak tlenuŻycie bywa trudne, w swym biegłem przed siebie jak każdyDziś leżę w trumnie i co? Jestem śmiertelnie poważnyRef. x2Cztery żywioły tańczą hucznie nad mym kurhanemUpite i naćpane, burza tańczy z huraganemDeszcz płacze ogniem po mnie, ziemia drży pod stopamiW czterech kolorach wspomnień płyną łzy pod muramiNie mam dzieci, jedyne co stworzyłem to te płytyZamiast drzewa posadziłem w życiu tylko krzak marychyI nie zbudowałem domu, może namiot z ostrokołuPośród płyt z betonu chłonąc syf zamiast joduChoć wiele w życiu przespałem, przećpałem i przechlałemNiczego nie żałuję, c'est la vie, ten tekst to testamentWięc spalcie moje zwłoki jak cienką kartkę z tuszemI rozsypcie prochy, niech popędzą z wiatrem w głuszęZostawiam Ci muzykę, więc w zamian biorę Twą pamięćTe płyty są jak klisze pełne moich zdjęć bez ramekWięc zrób co chcesz zrobić dziś, bo zabraknie jutro dni CiA teraz uczcijmy proszę jedną czwórką ciszyRef. x2Cztery żywioły tańczą hucznie nad mym kurhanemUpite i naćpane, burza tańczy z huraganemDeszcz płacze ogniem po mnie, ziemia drży pod stopamiW czterech kolorach wspomnień płyną łzy pod murami Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/5663-pork-pores-porkinson-%C5%9Bmiertelnie-powaznie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi