MrPeres Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lPJmkChLhV8 Tekst Wita Cię moja muzyka jak zimna, szorstka polska ulica,Prosta różnica tam gwiazdy tu galaktyka,Kostka Rubika płynie bębnami w wodospad cykat,Postać wspólnika z prawej, po lewej postać wspólnika,Ej mamacita, przerwa na cipa? że tak zapytam,Szad Akrobata wyczytasz z nieśmiertelnika,Student ludzkich charakterów, pierdolony rentgen dusz,Co zamienia we mgłę susz, chadza jak mędrzec w busz,I czerpie energię z brzóz, z dala od betonowych ludzi,Jak chcesz mnie na pętle włóż, a cały świat Ci się wywróci,Wślizguje się w belkę gwóźdź, kolejny jest przykuty,Jak Hannibal Lecter mózg, otwieram za dwie minuty,Możesz czuć jak na Alasce chłód kiedy Ci grzebie w czaszce,Mam coś ciekawego w szafce, obudzę w nas wynalazcę,Chirurg znowu operuje, idzie fama na parafce,Jeden zwykły sen w strzykawce mam...Ref.Umieram na wyobraźnię, a gdy piszę trzęsę ziemią!Tak, żeby Nam było raźniej, gdy Nam kradnie sen bezsennośćTo co teraz tylko w Nas jest . Jesteś ze mną ?Nim się skończy i będzie ciemno....Umieram na wyobraźnię, a gdy piszę trzęsę ziemią!Tak, żeby Nam było raźniej, gdy Nam kradnie sen bezsenność ...Wyostrzone receptory do granic, czasem mam dosyćMam pewność, że jestem chory, pierdolą mnie ich diagnozySą rzy magistry, doktory, szamani, wiedźmy, znachorzyKiedyś za te metafory rzucaliby mnie na stosyW pomieszczeniu zadymionym wprawiam mózgi w stan narkozyNiosę styl zaginiony jak manuskrypt z SaragossyZanim stworzą serum, wiem jedno - że pan nas stworzyłPo to by w tym koloseum wygrywali gladiatorzyNie ruszaj się jeszcze czekaj! przecież tnę Ci potylicęSkalpel płynie przez marcepan, sięgam po pilniczekZaufałeś mi jak dziecko, a ja szperam Ci w psychiceWróć na obrotowe krzesło, zwariujesz od przywidzeńPowiem to co mam powiedzieć, czuję, że ten świat nie słuchaNie umiem myśleć co będzie, wycieram tylko krew z uchaPosłuchaj ołów ma zapach, zaufaj znam się na kwiatachi nie ślepe kule niesie ten co zwie się Akrobata!Ref.Umieram na wyobraźnię, a gdy piszę trzęsę ziemią!Tak, żeby Nam było raźniej, gdy Nam kradnie sen bezsennośćTo co teraz tylko w Nas jest . Jesteś ze mną ?Nim się skończy i będzie ciemno....Umieram na wyobraźnię, a gdy piszę trzęsę ziemią!Tak, żeby Nam było raźniej, gdy Nam kradnie sen bezsenność ...Zima przyszła w święto zmarłych, dzień był zimny, beton twardySzybki krok jak sen polarny jak czas w tempie jednostajnymDzień gdy cmentarz jest otwarty, stróż gołębie resztką karmiłPróbowałem zgubić myśli, jak tu kurwa być normalnym?Po co ciągle chcę świat zmieniać? czemu tylko w mój ideał?Nawet gdyby brud wybielał wciąż żyjemy tu i terazPośród śpiących opowieści, których chwila już minęłai zbiorowych zmów milczenia, gdzie wszystko ma punkt widzeniaNim skończymy jak antyki sącząc to co w nas umieraŁączymy się w galaktyki i wiruje karuzelaKażdy z nas to mały kosmos zależny od zachmurzeniaŻal tylko że z nami rosną zabierając nam złudzeniaChyba czas trochę odpuścić, sztuczne kwiaty mokłyMoje ścieżki jak gąszcz bluszczy pod podeszwami się plotłyPośród myśli nieposłusznych szumiała mi rzeka kropliI choć szedłem wam coś dłużny, dziś nie szedłem się tam modlić.Ref.Umieram na wyobraźnię, a gdy piszę trzęsę ziemią!Tak, żeby Nam było raźniej, gdy Nam kradnie sen bezsennośćTo co teraz tylko w Nas jest . Jesteś ze mną ?Nim się skończy i będzie ciemno....Umieram na wyobraźnię, a gdy piszę trzęsę ziemią!Tak, żeby Nam było raźniej, gdy Nam kradnie sen bezsenność ... Pomogłem ci ? Jesteś zadowolony z mojej wypowiedzi daj Lubię to mnie to motywuje a dla ciebie to tylko małe niewielkie kliknięcie :] Gram na: Kontakt: GG: 51745371 Forum csowicze.pl "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty!" " Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da, nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta. " Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/5619-szad-umieram-na-wyobra%C5%BCnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi