Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Statystyki Graczy - CS2

Sprawdź najlepszych graczy naszych serwerów CS2 oraz ich dokładne statystyki!

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• 8 Wszystkich serwerów
  • 165 / 320 Wszystkich graczy
  • 52% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ferstel
Napisano

Jestem na TAK. Jeżeli chodzi o wymagania które spełniasz to:

+wiek

+aktywność

+widać zaangażowanie w Twojej pracy

+wypełniasz swoje obowiązki jako redaktor

Jeżeli chodzi o całe podanie to jest estetycznie napisane a do tych 200 postów to lada dzień i będą nadrobione. Można na to przymrużyć oko, bo lepiej mniej sensownych niż w cholerę nic nie wnoszących.

• Sponsor
Napisano
W dniu 3.02.2019 o 22:54, Ania. napisał:

- 200 sensownych postów,   ---> lepsze 180 SENSOWNYCH postów niż 1000 nabitych gdziekolwiek bez pojęcia o czym się pisze, bądź w czym się wypowiada człowiek ... po za tym jeśli to taki problem i administracja serio się doczepi tego podpunktu to wystarczy dać Kandydatowi 5 min i będziecie mieć te 200 postów :x

Przecież jest wyraźnie napisane 200 SENSOWNYCH, a nie 200 bezsensownych, bierzemy pod uwagę 100% spełnianych wymagań, a nie "z czasem się nadrobi" lub na szybko w tym na styk.

Może mieć nawet 300, ważne żeby były sensowne i godne uwagi.

@ Slodziakna jakiej podstawie w ciągu 3 dni stwierdziłeś, że jest pomocny?

Jest aktywny, wywiązuje się z aktualnych obowiązków co jest dużym plusem i pewnie ogarnął by również to stanowisko, ale...

W dniu 3.02.2019 o 22:07, esej napisał:

Nie posiadasz 200 postów na forum co jest minimalnym wymogiem, resztę wymagań niby spełniasz - nie wiem czemu rekrutacja na Moderatora jest otwarta bo moim zdaniem jest to bez sensu z uwagi na fakt że i tak nie mają wiele do roboty a wręcz prawie nic więc exe sobie poradzi. Podanie jak na Redaktora napisałeś wręcz na poziomie zerowym i nie przekonałeś mnie do swojej osoby wcale.

Jestem na NIE bo jeśli już rekrutacja jest otwarta widział bym w ekipie bardziej wybitną jednostkę od ciebie - bez obrazy :)

... muszę jednak stwierdzić fakt i poprzeć eseja. Na forum póki co nie ma dużo do robienia, głównie praca opiera się na dziale z reklamami serwerów. W innych działach na prawdę zdarza się to sporadycznie. Outhorn wraca dzisiaj, więc znowu nie będzie tyle pracy, a porządek w prawdzie jest, wróci Crvena i już obstawiam, że przy obecnym stanie forum nie będzie pracy dla takiej ilości moderatorów i część po prostu będzie bez sensu przesiadywać.

Nie uzyskaliśmy nawet konkretnej odpowiedzi do ostatnie punktu, a mianowicie Jakim człowiekiem powinien być przyszły prezydent.

Tu nie jest tak, czy Cię lubię, czy nie. Patrzę na aktualną sytuację forum i zapotrzebowanie na to.

Na nie

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

Nie spełniasz wszystkich wymagań. Podepnę się pod wypowiedź eseja i exe. Jestem konserwatywny co do wymagań i podań na wyższe i poważniejsze stanowisko. Nie dzielę osób na forum na tych, których znam i którym dałbym "tak" w podaniu ani na takich których nie lubię i dałbym "nie". Jestem sprawiedliwy w każdym werdykcie, dla siebie jak i dla innych. Szanse na posadę masz, ale jeszcze jest za wcześnie. Mam nadzieję, że Cie nie zniechęce i dalej będziesz aktywnie uczestniczył w życiu forum! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie