Skocz do zawartości

Zablokowane [Moderator] KamiLeK

Kamil.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ferstel

Jestem na TAK. Jeżeli chodzi o wymagania które spełniasz to:

+wiek

+aktywność

+widać zaangażowanie w Twojej pracy

+wypełniasz swoje obowiązki jako redaktor

Jeżeli chodzi o całe podanie to jest estetycznie napisane a do tych 200 postów to lada dzień i będą nadrobione. Można na to przymrużyć oko, bo lepiej mniej sensownych niż w cholerę nic nie wnoszących.

https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/page/2/#findComment-247431

• Sponsor
W dniu 3.02.2019 o 22:54, Ania. napisał:

- 200 sensownych postów,   ---> lepsze 180 SENSOWNYCH postów niż 1000 nabitych gdziekolwiek bez pojęcia o czym się pisze, bądź w czym się wypowiada człowiek ... po za tym jeśli to taki problem i administracja serio się doczepi tego podpunktu to wystarczy dać Kandydatowi 5 min i będziecie mieć te 200 postów :x

Przecież jest wyraźnie napisane 200 SENSOWNYCH, a nie 200 bezsensownych, bierzemy pod uwagę 100% spełnianych wymagań, a nie "z czasem się nadrobi" lub na szybko w tym na styk.

Może mieć nawet 300, ważne żeby były sensowne i godne uwagi.

@ Slodziakna jakiej podstawie w ciągu 3 dni stwierdziłeś, że jest pomocny?

Jest aktywny, wywiązuje się z aktualnych obowiązków co jest dużym plusem i pewnie ogarnął by również to stanowisko, ale...

W dniu 3.02.2019 o 22:07, esej napisał:

Nie posiadasz 200 postów na forum co jest minimalnym wymogiem, resztę wymagań niby spełniasz - nie wiem czemu rekrutacja na Moderatora jest otwarta bo moim zdaniem jest to bez sensu z uwagi na fakt że i tak nie mają wiele do roboty a wręcz prawie nic więc exe sobie poradzi. Podanie jak na Redaktora napisałeś wręcz na poziomie zerowym i nie przekonałeś mnie do swojej osoby wcale.

Jestem na NIE bo jeśli już rekrutacja jest otwarta widział bym w ekipie bardziej wybitną jednostkę od ciebie - bez obrazy :)

... muszę jednak stwierdzić fakt i poprzeć eseja. Na forum póki co nie ma dużo do robienia, głównie praca opiera się na dziale z reklamami serwerów. W innych działach na prawdę zdarza się to sporadycznie. Outhorn wraca dzisiaj, więc znowu nie będzie tyle pracy, a porządek w prawdzie jest, wróci Crvena i już obstawiam, że przy obecnym stanie forum nie będzie pracy dla takiej ilości moderatorów i część po prostu będzie bez sensu przesiadywać.

Nie uzyskaliśmy nawet konkretnej odpowiedzi do ostatnie punktu, a mianowicie Jakim człowiekiem powinien być przyszły prezydent.

Tu nie jest tak, czy Cię lubię, czy nie. Patrzę na aktualną sytuację forum i zapotrzebowanie na to.

Na nie

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/page/2/#findComment-247455

Nie spełniasz wszystkich wymagań. Podepnę się pod wypowiedź eseja i exe. Jestem konserwatywny co do wymagań i podań na wyższe i poważniejsze stanowisko. Nie dzielę osób na forum na tych, których znam i którym dałbym "tak" w podaniu ani na takich których nie lubię i dałbym "nie". Jestem sprawiedliwy w każdym werdykcie, dla siebie jak i dla innych. Szanse na posadę masz, ale jeszcze jest za wcześnie. Mam nadzieję, że Cie nie zniechęce i dalej będziesz aktywnie uczestniczył w życiu forum! ;)

https://csowicze.pl/topic/52163-moderator-kamilek/page/2/#findComment-247457

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie