Skocz do zawartości

Zablokowane Skarga

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałem w którym miejscu to mam zamieścić ponieważ nie ma konkretnego miejsca do skarg na użytkowników forum.

Chodzi o użytkownika Wendeta.

Rozumiem, że zna osoby z administracji i tak dalej ale wprowadza duże zamieszanie na forum. Swoim stylem pisania niepotrzebnie denerwuje innych.

Strasznie się wywyższa a jedynym argumentem jest to, że ktoś jest "dzieciakiem"...

Cały czas poucza innych a sam wypowiada się w tematach w których nie powinien.

Świadkiem Kirs. i franko, których proszę o wypowiedź w tym temacie.

Straszył jakimiś permami na SB... Rozumiem, że franko nie był też do końca odpowiedzialny ale żeby wywyższać się, wyzywać i straszyć mutami... chyba przesada, co?

Zwłaszcza, że zarejestrował się dziś i już zaczyna się rządzić. Podejmuje decyzje za adminów w tematach o UB 

Wyciąg z SB (konkretne wypowiedzi na czerwono

+ HyperQ_opor : Bardzo proszę o ub'a, gdyż zostałem nei słusznie zbanowany na okres 30 minut, za "słowa + obraza admina", najlepsze jest to, że jedyne co robiłem to pisalem do cheatera aby OFF, i żeby kupił steam'a. Pozdro dla extreme, za czytanie ze zrozumeiniem

+ HyperQ_opor : na serwerze DD2*

+ franko : do czitera ? cos Ci sie nie pomylilo ?

+ franko : jestes na serwie od dwoch dni i co ty robisz ?

+ franko : nikt mnie nie bedzie obrazal a napewno nie jakies dziecko...

+ Wendeta : franko sam nim jestes i ogarnij sie , takie sprawy to w odwolaniu od bana lub w skardze , bo sb nie jest do wyjasniania , tylko do porozmawiania i luznych rozmow

+ Evix : rico ma racje

+ franko : musialbym byc toba

+ Wendeta : franko za takei zachowania i lamanie regulaminu sb mozesz perma na sb dostac i + warn ;)

+ PanTuNieStal... : SB zawsze jest od spin xDD

+ franko : jejku ale sie boje...

+ Wendeta : franko myslisz , ze co ,ze masz 12 lat i jestes gimbusem to mozesz wszystko ? sie ciez , ze ja nei jestem wlascicielem , za takie zachowanie perm na sb i warna bys wylapal , sie ciez , ze nie masz i nie znasz uczucia miec perman a sb i nic nei mozesz zrobic

+ franko : wypowiadac to ty sie potrafisz nie ma co

+ PanTuNieStal... : Wendeta] Bardziej spinasz niż on -.-' Nie wywyższaj się też tak...

+ frankochce udac ze jest pelnoletni ;d huehuehue

+ Kirs. : NO ale przesada gościu tak na prawdę jest od 2 dni i już do każdego się sadzi ...

+ Wendeta : PanTuNieStal ! ja sien ie wywyzszam , ja mu uswiadamiam , ze sb to nie miejsce na wyjasniania spraw , tylko do luznych spraw ,franko a po drugie to jestem , nie wierzysz , nie musisz , nie bede nikomu nic udowodnial, Kirs. kto jo ?

+ franko : jak sie w gadke wdal hahahah , nq

+ PanTuNieStal... : Wendeta Ja tam kłótliwy nie jestem. Chodzi mi tylko o to jak się wyrażasz. "Jakbym ja był właścicielem" i ten tekst " za takei zachowania i lamanie regulaminu sb mozesz perma na sb dostac i + warn ;)"

+ Wendeta : franko zostawie bez komentarza

+ PanTuNieStal... : Gdybyś inaczej to ujął byłoby w porządku

+ Wendeta : PanTuNieStal ! dobra, dziecku nei wytlumacze i nei bede w to wnikal

+ Kirs. : PanTuNieStal ! odpuśc sobie :)

+ Kirs. : wg to są te zgłoszenia do wywoiadu dla naimara tyle ludzi a on nie wiem czy wg wchodiz na forum , biorę sięsam za to trudno :D

+ frankowszystko do dzieci ujmuje a najwieksze w tym gronie ;)

+ PanTuNieStal... : I po co te nerwy? ;D Wystarczyło spokojnie napisać ^^ Pokazujesz teraz tylko, że nie potrafisz panować dobrze nad sobą

+ PanTuNieStal... : Kirs. Może niedługo Ci pomogę xD

+ Wendeta : PanTuNieStal !] ja jestem spokojny , gdybym byl nie spokojny , to byl banowal kiedys na 1k lvl duzo ludzi , ale nei robilem , bo bylem cierpliwy,franko zostawie bez komentarza i udam , ze cie nei ma

+ Kirs. : nom może :D

+ franko : nie ma mnie dla nikogo ! huehuehue

+ PanTuNieStal... : Wendeta Kim tak właściwie jesteś żeby decydować za administrację?

+ Wendeta : PanTuNieStal ! nikim , ja tylko mowie jak jest , nie jedno z rumcajsem rudzielcem przezylem na tej sieci xd i zlodziejem izconem ;*

+ Kirs. : Takim podejściem szacunku nie zdobędziesz kolego . a to że znasz rumcjsa i izcona o niczym nie świadczy....

+ Kirs. : INFO : NOWE ZGŁOSZENIA NA WYWIADY PODPIĘTE ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ !

+ PanTuNieStal... : Znajomości jakoś mnie nie bardzo obchodzą. Wprowadzasz duży zamęt na forum. Niepotrzebne spiny

+ Wendeta : Kirs. nie znam ich z realu , tylko mowie ,PanTuNieStal ! nie sprowadzam , tylko oswiadczam frankowi , ze sb nei sluszy do wyjasniania spraw , tylko do rozmow luznych

+ Kirs. : PanTuNieStal ! Ale ja czy ty do niego bo ja do niego nadawałem :D co się nabijasz z mojej miny xD ?

+ PanTuNieStal... : Wendeta wprowadza zamęt, nie Ty. Jeśli o to Ci chodziło ^^ A twoja mina mówi: Zgwałcę cię a potem poćwiartuję i usmażę xD

+ Wendeta : PanTuNieStal ! ja nie wprowadzam zamet , ja spokojnie mu tlumacze

+ PanTuNieStal... : Napisałem to, co zaobserwowałem

+ PanTuNieStal... : Z resztą nie chodzi tylko o SB

+ PanTuNieStal... : Ale o tematy w których raczej nie powinieneś się udzielać. Decyzję o tym czy dowody są wystarczające powinna podjąć osoba, która ma to tego predyspozycje,

+ Kirs. : PanTuNieStal ! miedzy innymi za to chyba też jest warn xD :P        

Nie wytłumaczył tego na spokojnie. Spokojnym wytłumaczeniem nie da rady nazwać wyzywaniem od dzieciaków i tego, co jest wyżej. Trzeba było napisać, żeby wytłumaczyli to sobie na PW i dali innym porozmawiać. Mało tego grozi to karą. Wystarczyłoby pewnie. 

Ale tak jak wcześniej też napisałem nie chodzi tylko o SB ale o wypowiadanie się w tematach dla UBteam'u.

Pozostawiam do dyskusji.

kvuq9.png

Faktycznie. Nie stał i to bardzo długo. Ale już stoi.

Stoi i będzie stał aż się nie przewróci.

A zapewniam. Nie przewróci się.

Witam raz jeszcze :)

https://csowicze.pl/topic/494-skarga/

On mnie też wkurza tak jak wcześniej pod nickiem Rico gdy był tu modem.Ciągle się wywyższa,myśli że może wszystko robić i podejmować wszystkie decyzje za innych!!!

Co do skargi Na : Wendeta, może trochę przesadził z tym co pisał ale czy to od razu jest powód do skargi ? Niech skargę rozważy administracja forum, niezbędne komentarze pozostawcie dla siebie.

Nigdy nie ufam, wiesz o tym.

I nie mogę ci nic dać bo sam żyję bez floty.

Czasem wybucham, wiem o tym.

Czasem nie słucham, wiem o tym.

Nigdy nie ufam, wiem o tym.

Ale nic nie uspokaja mnie tak jak jej dotyk...

2159---Anduril-Fantasy-Movie-Sword.png

ewae.pngphoto.jpgewae.png

https://csowicze.pl/topic/494-skarga/#findComment-3450

• Sponsor

Co do skargi Na : Wendeta, może trochę przesadził z tym co pisał ale czy to od razu jest powód do skargi ? Niech skargę rozważy administracja forum, niezbędne komentarze pozostawcie dla siebie.

po 1. ja tlumaczylem frankowi , ze sb nei sluszy do pomagania/skladania skarg itp , tylko do luznych rozmow , ale oni woleli zaczac wojne

po 2. nie znamy sie , tylko mowilem , bo rumcajs bedzie potem marudzil , zeby nie spamic i zeby wyjasnic na pw

po 3. ja jestem spokojny , tylko ty wlascicielu tematu "skarga" i franko zachowujecie sie jak dzieci , pewnie nimi jestescie , widac to , np. ty

PanTuNieStal !   piszesz skarge , bo tlumaczylem do czego sluszy sb -,-

po 4. nikt mi nie bedzie mowil jak mam pisac , ja pisze jak chce i nitk mi nie zabroni tak pisac

po 5. rumcajs moze dac mi perma na forum droga wolna

po 6. zachowujecie sie , jestescie i pewnie wylgadacie na gimbusow z 1 klasy

po 7. mnie sie nie tak latwo sprowokowac :*

po 8. ja jestem cierpliwy

po 9. temat w sensie do zamknieca , bo ja nic nie zrobilem i nie obrazilem i piszesz skarge? drogie dziecko poczytaj co pisalismy i zastanow sie zanim cos napiszesz/zrobisz

to tyle z mojej strony

https://csowicze.pl/topic/494-skarga/#findComment-3455

Nie chciałem wypowiadać się ponownie ponieważ wszystko już właściwie napisałem. Coś mnie jednak do tego skłoniło więc niech się dzieje wola nieba...

Nie chcę żeby to też wyglądało jak wojna między użytkownikami. Myślę, że dobrze niektóre rzeczy wyjaśnić na forum i skonsultować z innymi osobami co o tym myślą.

Wendeta, może trochę przesadził z tym co pisał ale czy to od razu jest powód do skargi ?

Moim skromnym zdaniem: tak. Co dokładnie potwierdziła jego wypowiedź pod tym tematem.

Pozwolicie, że odniosę się do każdego punktu osobno.

1. Tak, to prawda. Powiedziałeś to jednak w taki sposób, który zdenerwował by większą część ludzi.

2. Nie wiem o co tu chodzi, przetłumacz na polski jeśli możesz.

3. Teraz nawet ja zostałem nazwany dzieckiem... Temat nie jest założony tylko z powodu SB

4. To też prawda, mamy wolny kraj. Chciałbym jednak potrafić odczytać to, co ktoś pisze. Poza tym można napisać to też w mniej "wywyższający się" sposób.

5. Tego nigdzie i nigdy nikt nie powiedział.

6. Nie jestem gimbusem, nie zachowuję się jak oni a do trzeciego odsyłam tu: http://csowicze.pl/index.php?/topic/476-poka%C5%BC-si%C4%99-d/

7. Wcale nie chcę Cię sprowokować, nie wiem skąd ten wniosek.

8. Raczej w to wątpię.

9. Obraziłeś m.in. mnie przez wyzwiska jak i franko. Polecam też przeczytać jeszcze raz to, co napisałem. Tym razem w całości. Jak już mówiłem: skarga nie dotyczy tylko SB.

kvuq9.png

Faktycznie. Nie stał i to bardzo długo. Ale już stoi.

Stoi i będzie stał aż się nie przewróci.

A zapewniam. Nie przewróci się.

Witam raz jeszcze :)

https://csowicze.pl/topic/494-skarga/#findComment-3474

• 6 miesięcy później...

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Forum główneOrganizacjaPropozycje"

do

"ŚmietnikArchiwum".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/494-skarga/#findComment-45212

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie