Skocz do zawartości

Zablokowane SKARGA VANS

ROGAL DDL

Rekomendowane odpowiedzi

SKARGA NA ADMINA/GRACZA

Twój nick: ROGAL DDL
Nick oskarżonego: Vans
IP/SID oskarżonego: SSy
Godzina i data zdarzenia: 16.06 ~18:55
Mapa: de_dust 2 
Screeny/demo: W załączniku
Opis sytuacji: Witam. Dostałem bana na jeden dzień. Ale przede wszystkim za co? ZA POWIEDZENIE PRADWY? Od kiedy powiedzenie komuś prawdy to obraza? Po drugie - długość bana. Na jeden cały dzień? Troche przesada tymbardziej ze napisałem tylko, iż jest "spedalony" a nie obraza typu "Ty kur*o jeba*a wypi*erdalaj szmaciarzu". Wcześniej również parę osób, w tym ja, dostaliśmy kicka za "Albo gracie normalnie albo wypad" - coś w tym stylu. Tyle, że nasza gra była normalna. Nie chodzilismy w kółko i nic nie robilismy, a dążyliśmy do tego, żeby podłożyć C4. Podczas próby wyjaśnień co dla niego nie jest normalne w naszej grze - żałosne, ogólnikowe odpowiedzi typu "Wszystko". A przy próbie dowiedzenia się kto dał te kicki nawet nie miał odwagi się przyznać. Gościu kupił admina i ma się za niewiadomo kogo. Od siebie dodam tylko tyle, żebyście zaczęli dawać admina normalnym osobom, a nie dostaje byle kto, kto zapłaci. Gram na tym serwerze ponad rok czasu myślę, a nagle widzę kogoś pierwszy raz i ten ktoś jest adminem. Lepiej kilku ogarniętych aniżeli wielu którzy nie mają pojęcia o administrowaniu i AMXX. I tak jak w mojej wcześniejszej skardze nawet nie prosiłem o ostrzeżenie - bo mimo wszystko Tevikowa to dobry admin i wie co robi, tak też w tym przypadku wnioskuję wręcz o odebranie praw temu graczowi. Pozdrawiam

EDIT: AHA I PROSZĘ JESZCZE O NIEZAMYKANIE TEMATU BEZPOŚREDNIO PO WYPOWIEDZI OSKARŻONEGO, TYLKO PROSIŁBYM RÓWNIEŻ O ZACZEKANIE NA MOJĄ ODPOWIEDŹ. WIADOMO, OSKARŻONY MOŻE PISAĆ NIEPRAWDZIWE RZECZY DZIAŁAJĄCE NA JEGO KORZYŚĆ.

EDIT2: 

• Grupa: Admin [DD2 Classic]
  • Całość postów:

##Nie usuwać dopisku z regulaminem !
Regulamin:

• Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona.
  • Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona.

post-26639-0-87465100-1497632895_thumb.jpg

post-26639-0-63573300-1497632896_thumb.jpg

Edytowane przez ROGAL DDL
https://csowicze.pl/topic/47598-skarga-vans/

Oj Rogal Rogal ty to chyba dziś lewą nogą wstałeś :D, nie przesadzaj od razu z tym odebraniem admina, a sam wiesz i widziałam też wcześniej że potraficie odpierdzielić maniane z dariuszem itd. :D jedni mają to gdzieś, innym to może przeszkadzać pewnie stąd ten ban :)

https://csowicze.pl/topic/47598-skarga-vans/#findComment-224666

Nie, nie wstałem lewą. Skarga na Ciebie była raczej dlatego, że nie miałem co robić przez 10 minut bana. Ale w tym przypadku już jest ewidentna przesada. I tak jak lubie sobie pożartować z paru rzeczy - tym razem jestem jak najbardziej poważny. A maniane jaką? Taką, że graliśmy innymi broniami niż reszta? Przecież za takie coś nie ma bana. Brak wzmianki o tym w regulaminie. Nie kampiliśmy na respie, cele wykonywaliśmy. A no i ban, który dostałem nie ma absolutnie nic wspólnego z tym, o czym wspomniałaś

Edytowane przez ROGAL DDL
https://csowicze.pl/topic/47598-skarga-vans/#findComment-224669

SKARGA NA ADMINA/GRACZA

Twój nick: ROGAL DDL

Nick oskarżonego: Vans

IP/SID oskarżonego: SSy

Godzina i data zdarzenia: 16.06 ~18:55

Mapa: de_dust 2 

Screeny/demo: W załączniku

Opis sytuacji: Witam. Dostałem bana na jeden dzień. Ale przede wszystkim za co? ZA POWIEDZENIE PRADWY? Od kiedy powiedzenie komuś prawdy to obraza? Po drugie - długość bana. Na jeden cały dzień? Troche przesada tymbardziej ze napisałem tylko, iż jest "spedalony" a nie obraza typu "Ty kur*o jeba*a wypi*erdalaj szmaciarzu". Wcześniej również parę osób, w tym ja, dostaliśmy kicka za "Albo gracie normalnie albo wypad" - coś w tym stylu. Tyle, że nasza gra była normalna. Nie chodzilismy w kółko i nic nie robilismy, a dążyliśmy do tego, żeby podłożyć C4. Podczas próby wyjaśnień co dla niego nie jest normalne w naszej grze - żałosne, ogólnikowe odpowiedzi typu "Wszystko". A przy próbie dowiedzenia się kto dał te kicki nawet nie miał odwagi się przyznać. Gościu kupił admina i ma się za niewiadomo kogo. Od siebie dodam tylko tyle, żebyście zaczęli dawać admina normalnym osobom, a nie dostaje byle kto, kto zapłaci. Gram na tym serwerze ponad rok czasu myślę, a nagle widzę kogoś pierwszy raz i ten ktoś jest adminem. Lepiej kilku ogarniętych aniżeli wielu którzy nie mają pojęcia o administrowaniu i AMXX. I tak jak w mojej wcześniejszej skardze nawet nie prosiłem o ostrzeżenie - bo mimo wszystko Tevikowa to dobry admin i wie co robi, tak też w tym przypadku wnioskuję wręcz o odebranie praw temu graczowi. Pozdrawiam

EDIT: AHA I PROSZĘ JESZCZE O NIEZAMYKANIE TEMATU BEZPOŚREDNIO PO WYPOWIEDZI OSKARŻONEGO, TYLKO PROSIŁBYM RÓWNIEŻ O ZACZEKANIE NA MOJĄ ODPOWIEDŹ. WIADOMO, OSKARŻONY MOŻE PISAĆ NIEPRAWDZIWE RZECZY DZIAŁAJĄCE NA JEGO KORZYŚĆ.

EDIT2: 

• Grupa: Admin [DD2 Classic]
  • Całość postów:

##Nie usuwać dopisku z regulaminem !

Regulamin:

• Dowody typu IP/SID lub wycinek z konsoli, muszą być pokazane na screenie - w innym przypadku, Twoja skarga nie zostanie pomyślnie rozpatrzona.
  • Wulgarny język będzie odpowiednio nagradzany, a Twoja skarga może nie zostać rozpatrzona.

To nie jest potwierdzenie prawdy człowieku ;) no chyba że Ci to powtarzają i tak to uznajesz :3 Przykro mi ale to jest obraźliwe. Więc dlatego napisałem jeśli wgl.. zrozumiałeś "Nie OBRAŻAJ admina :) nie uważam się nie wiadomo tylko za osobę odpowiadającą (jak inni Admini) za spokój i porządek na serwerze. Czego wy dwoje nie umieliście utrzymać :3

https://csowicze.pl/topic/47598-skarga-vans/#findComment-224671

"To nie jest potwierdzenie prawdy człowieku ;) no chyba że Ci to powtarzają i tak to uznajesz  :3" To jest taka sama obraza wiec wnioskuję w tym momencie, o zbanowanie Ciebie. :> 

A tak całkiem poważniej, prawdą to jest. Bo nie powiedziałem, że jesteś pedałem - tego nie wiem, tylko że wyglądasz jak pedał i tutaj nie ma wątpliwości. A druga sprawa nie jest to odpowiedni stosunek obrazy o ile tak to można nazwać do długości bana. Plus sam potrafiłeś na kogoś cos powiedzieć :) Raz widziałem na własne oczy. Ile razy zrobiłeś to poza nimi - nie wiem. Wejdź se w hltv i zobacz wszystko, ja na takie cos nie bede marnował czasu

https://csowicze.pl/topic/47598-skarga-vans/#findComment-224676

Kazdy AdmiN inaczej interpretuje taryfikator kar...

JeŻeli przy mnie na serwerze obraził byś komuś rodziców znikasz na tydzień...

Bany dłuŻsze sa dobre i nie dobre...

Admin myśli że gracz się czegoś nauczy a niektórzy gracze potem się mszcza i pyskuja znalazli sobie inny serwer a tu wbijaja żeby wkrw admina...

maciek.jpg
https://csowicze.pl/topic/47598-skarga-vans/#findComment-224709

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie