Masayoshi Napisano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Twój nick:(1)LionNick admina:RumcajsJumperData i godzina:Mam wam pisać godzinę po tym co odwalacie ? Sami sobie sprawdźcie to wy daliście bana za nicSerwer:DD2Link do Twojego bana:Znajdźcie sobie :)Screen Shoty spakowane w paczkę: http://www5.zippyshare.com/v/jsfJzXE6/file.html Chciałbym dodać że to syf co odwala RumcajsJumper właściciel serwera, lata 10 latek z aimbocikiem i strzela same heady, kolejny to gimbus który strzela co 2 strzal headshoot z famasa i go nie zbanuje, pozdrawiam taką sieć :) W sumie widać po facebooku że trochę upośledzony, (kwestia nie ma na celu nikogo urazic, nie wpływa ona na opinię Właściciela forum, została napisana w celach informacyjnych, ukranie warnem WebDevelopera skończy się zamnkięciem strony oraz wnioskiem o odszkodowanie w wysokości 100 000 PLN, przez złamanie regulaminu na temat, sprawdzania oprogramowania użytkowników korzystających z usług waszej sieci ;)) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46323-unban/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiGhT Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Okej, skoro brak zainteresowania tematem ze strony kolegi, BRAK UB. Uczymy się czytać, piszę wyraźnie żeby wypełnić wzór. Link do Twojego bana:Znajdźcie sobie :). A kto ma wypełnić to pole? No chyba Ci wyraźnie w wzorze wstawienia piszę, że szukasz swojego bana w bansie, i dajesz dokładnego linka. Jeszcze właściciela obrażasz za to że Ciebie zbanował oraz kierujesz groźby w jego stronę? Data i godzina:Mam wam pisać godzinę po tym co odwalacie ? Sami sobie sprawdźcie to wy daliście bana za nic. A od czego masz wzór i żeby go wypełnić? Może i SSy masz czyste, ale ze swoim pseudo "zaangażowaniem" oraz pogardliwym zachowaniem daje BRAK UB. UBT jest niby od sprawdzania daty oraz dawania linka do bansa? Jak tak, to kupię Ci nawet auto, tylko jak mi pokażesz czysty dowód na to. Koledze dziękuje za ukaranie kolegi warnem za to pogardliwe zachowanie. Z góry dziękuje. Nie zgadzasz się z brakiem UB? Napisz do samego Rumcajsa, skoro w temacie potrafisz go nawet wyzywać, to pogadaj sobie z nim jak facet z facetem na GG/PW/STEAM. Tyle ode mnie w temacie. Myślę że członkowie zespołu UBT to zrozumieją. Nie będę na Ciebie czekał, aż łaskawie dopełnisz ten wzór. Tak jak mówiłem, tyle w temacie, możesz to sobie z samym Rumcajsem wyjaśniać. /zamek 1 PC1: CPU: i7 6950x@5,5ghz [overclocked] Cooler: NZXT Kraken X62 GPU: 3x ASUS STRIX 1080 TI 11GB GDDR5X OVERCLOCKED Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo: MSI X99A Gaming Pro Carbon SSD1: Samsung 950 Pro 256GB M2 SSD2: Kingston HyperX 3K 120gb SSD3: Kingston HyperX 3K 240gb SSD4: Crucial MX200 500gb SSD5: Samsung 960 Evo Pro M.2 1TB HDD:WD Blue 1TB PSU: Thermaltake Toughpower DPS G RGB Digital 80+ 1250W Case: Fractal Design Define R5 PC2: CPU: i7 6700k @4,7GHZ OVERCLOCKED Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 2x Geforce GTX 1080 TI MSI GAMING X Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte AORUS GA-Z270X-Gaming 5 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Lian Li PC-Q37WX PC3: CPU: i9 7900x@5,3GHZ Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 3x NVIDIA TITAN X@ 3 slot SLI HB brigde [mostek SLI HB (3 slotowy)] Ram: 64gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte X299 AORUS GAMING 9 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Corsair Carbide Series 540 Air PC4: CPU: AMD Ryzen ThreadRipper 1950X Cooler: Thermaltake Pacific RL360 RGB GPU: 3x NVIDIA TITAN X Ram: 128GB G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHZ Mobo:ASUS ROG ZENITH EXTREME SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] HDD4:Seagate Barracuda Pro 10TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Be Quiet! Dark Base Pro 900 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46323-unban/#findComment-219394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR. Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Banów → Wrzuć Screeny" do "Strefa Banów → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/46323-unban/#findComment-219418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi