Skocz do zawartości

Zablokowane MAPY TOTALNY ABSURD MONOTONNOŚCI NA SERWERZE GO #3

torcida

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zmiana była tylko na korzyść graczy, gdyż mnie o to prosili, nawet jest to w logach, proszę o sprawdzenie skoro mam mieć za to delete. admina.

Jestem adminem z 2 ostrzeżeniami, pewnie dziś stracę admina gdyż mapę zmieniłem po po amx_vote czy chcą zagrać de_nuke. Gracze się zgodzili więc chciałem zmienić ale patrzę brak mapy, przez komendę amx_map na liście, przypomniałem sobie że jest przecież css_nuke, więc ją po chwili przełączyłem, po czym dałem pod końcem rozegranej mapy vote, czy mapa się podobała, w 80 % graczy wszyscy ją zatwierdzili.  Teraz zadajmy sobie pytanie, dlaczego było tyle tematów o mapy a i tak nie zostały one wprowadzone a były zatwierdzone, jest opiekun serwera, to niech ogarnie serwer, gracze co chwilę mi piszą lub mówią przez majka że mapy są monotonne. Gdy dałem css_nuke serwer był prze szczęśliwy że mógł zagrać starą mapę która była już kiedyś grana na serwerze, a nie ciągle to samo.

Nie chodzi tutaj o mapy które będą podobne do tych co są, jakieś modyfikacje tych map, bo to by było chore, chodzi o całkiem nowe mapy które gracze by poznali, mogą być te co są, ale proszę o dodanie 2/3 mapek, oraz rozmieszali map_cykl map by nie było one co np miech w tej samej kolejności, gdyż jest to nużące, nie wierzysz, zapytaj graczy, nie mnie!

Patrzcie code na dole, wszystko jest jasne, czy z kolejnymi mapami było by lepiej można zawsze sprawdzić jak się nie spodobają, zostaną one usunięte.

Wszystko jest w logach, nawet graczy można się spytać czy był  to wymuszony vote.

] amx_vote "czy na serio css_nuke bylo dobrze zagrac" "tak" "nie" "nie chce mapy na serwie"
[Silver III]  *DEAD* Dzik :  /wymien

Glosowanie rozpoczete
[Silver II]  *DEAD* FuR YoU Mr:* :  /zamien

[~VIP~] [Gold Nova I]  *DEAD* BonFireOnFire :  /wymien

[Silver Elite Master]  *DEAD* Volken :  tez niemacie skinw

[Gold Nova Master]  *DEAD* Kacu :  /top5

ADMIN: glos wlasny
WPIERDOL dropped
WPIERDOL has left the game
[Silver Elite Master]  *DEAD* uqmo' :  kupie case ak

[Squad] White zaglosowal na #1
FuR YoU Mr:* zaglosowal na #1
[Silver Elite Master]  *DEAD* ~NBL|EazyAss! :  nie no kur** pie***** te skrzynki jade do domuuu !!!!

R4V3N zaglosowal na #1
BonFireOnFire zaglosowal na #1
jakcpot1 zaglosowal na #2
TUSIA:* zaglosowal na #1
MaciuPL zaglosowal na #1
uqmo' zaglosowal na #3
czesio  POMPA TEAM zaglosowal na #1
~NBL|EazyAss! zaglosowal na #2
[Silver Elite Master]  *DEAD* G@nd@lf :  Sprzedam M4 Dragon King//Howl !!! Kose Neon//M9 Bayonet Fade !! Deagle Crown !!

Bananowy_Fart zaglosowal na #1
[Toxic Team] Toksyczny Plemnior zaglosowal na #1
G@nd@lf zaglosowal na #1
Dzik zaglosowal na #3
[Silver Elite Master]  *DEAD* uqmo' :  kupie case ak

Kacu zaglosowal na #1
~NBL|EazyAss! d
Glosowanie udane (ma "11") (potrzeba "1"). Rezultat: czy na serio css_nuke bylo dobrze zagrac - tak

Przez przypadek dałem, cute w console i ścielo, lecz logi serwera są, vote był robiony może z 10 minut przed pisaniem tego posta. wynik podany wyżej.

Co do kropek w code, ogar przekleństw bo bym jeszcze degradacje za to dostał, już mam 2, szkoda mi 3. a chcę coś w końcu zmienić na serwie na korzyść graczy.

Proszę osoby które grają na tym serwerze o wypowiedzenie się w temacie...

Regards.

https://csowicze.pl/topic/42343-mapy-totalny-absurd-monotonno%C5%9Bci-na-serwerze-go-3/

Witam. Wiekszosci niby sie nie podobaja obecne mapy. Dzieje sewera zaczynaja sie od samego only dd2,pozniej dd2/cache i na koncu to FFa [choc nie wiem czy tak mozna powiedziec jezeli jest tylko 6 map]. Na kazdym z tych etapow bylo narzekanie ze nie ma map.Moral z tego taki ze co sie nie doda,to zaraz trzeba cos zmieniac 'bo sie znudzilo'. Jezeli ktos jest glodny map to wez typie idz na inne ffa ;) Wiekszosc graczy serwera to 10-13 lat, chca innej mapy,choc jej nie znaja nastepnie narzekaja i oczywiscie placz typu zmien to.Nie mowie o wszystkich bo sa i ogarnieci playerzy typu Kacu. Ja osobiscie wole obecny stan,choc westwooda mozna zmienic na nuke`a.Ostateczny glos pozostawiam administracji.Pozdro

Edytowane przez Slom3K
https://csowicze.pl/topic/42343-mapy-totalny-absurd-monotonno%C5%9Bci-na-serwerze-go-3/#findComment-201284

Nie wiem czy administracja z serwera ogólnie ma w*jebkę na serwer czy tylko mam takie wrażenie, ale przez 11 dni nie otrzymano odpowiedzi od nikogo z administracji prócz słomka który był wcześniej tutaj adminem.

Wrzucam mapki które mogłyby być na serwie.

css_cbble

css_overpass

css_nuke2

css_kabul

css_kabul2

Wszystkie wyżej mapy działają bo sprawdzałem.

Dzięki słoma, kac, dzik za odp.

czekam na więcej odp.

Może w końcu ktoś się przełamie.

https://csowicze.pl/topic/42343-mapy-totalny-absurd-monotonno%C5%9Bci-na-serwerze-go-3/#findComment-202219

No przydałyby się nowe mapy ale administracja ma wyj*be na ten serwer i ludzi piszących takie tematy jak ten zresztą ze skinami też niektóre są słabe, można by ogarnąć jakieś nowe.

Edytowane przez Boteqq
https://csowicze.pl/topic/42343-mapy-totalny-absurd-monotonno%C5%9Bci-na-serwerze-go-3/#findComment-202236

Racja, map może nie jest za wiele.. ale jeśli jest to GO MOD, to mapy powinny odzwierciedlać mapy właśnie z serii CS:GO.

A nie jest tych map dużo, przy wgraniu nawet wszystkich zmodyfikowanych, po maks. 2 tygodniach będzie ten sam problem.

line.pngline.png

Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać.

line.pngline.png

c6xPXvV.gif

line.pngline.png

Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu.

line.pngline.png

https://csowicze.pl/topic/42343-mapy-totalny-absurd-monotonno%C5%9Bci-na-serwerze-go-3/#findComment-202266

Wiadomość wygenerowana automatycznie
Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Propozycja zaakceptowana.
Nie zapomnij zapraszać na CSowicze.pl swoich znajomych :)

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja CSowicze.pl

https://csowicze.pl/topic/42343-mapy-totalny-absurd-monotonno%C5%9Bci-na-serwerze-go-3/#findComment-202276

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie