Skocz do zawartości
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej

Największy spamer czatbox'a! Weź udział kolejnej edycji konkursu!

Wraz ze startem nowej odsłony forum ruszamy z kolejną edycją konkursu spamer czatbox'a! Do wygrania fajne nagrody w tym $$$$

Czytaj więcej

Csowicze – Odświeżona Odsłona | Parę Ważnych Informacji

Wracamy po krótkiej przerwie... Przeczytaj ogłoszenie by być na bieżąco!

Czytaj więcej

Nasze serwery

• Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6
    • Nowy ONLY DD2 - PRACE
    • 51.77.39.131:27016
    • 0 / 32 graczy
    • mapa:

cs_747

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa cs_747
        • Protokół source
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 1
  • Counter-Strike 2 Counter-Strike 2
    • Nowy Only Mirage
    • mirage.csowicze.pl
    • 1 / 20 graczy
    • mapa:

de_mirage

• Właściciel:

• Minecraft Minecraft
    • MC - Survival - (1.21.4/5)
    • mc.csowicze.pl
    • 0 / 30 graczy
    • mapa:

world

• Właściciel:

• Właściciele
        • Mapa world
        • Protokół gamespy3
        • Procentowe wypełnienie 0%
        • Najwięcej graczy 3
  • Teamspeak 3 Teamspeak 3
    • Nowy TS3 - Csowicze
    • ts3.csowicze.pl
    • 3 / 32 graczy
    • Właściciel:

• Właściciele
        • Protokół teamspeak3
        • Procentowe wypełnienie 9%
        • Najwięcej graczy 3
  • Discord Discord
    • DC CSowicze
    • Kliknij przycisk Połącz
    • 32 / 32 graczy
    • Właściciel:

• 9 Wszystkich serwerów
  • 46 / 268 Wszystkich graczy
  • 17% Zapełnienie serwerów

Sprawdź co u nas się dzieje w

Redakcja

Pokaż ostatnie tematy

Liga typera

Pokaż ostatnie tematy

Serwery

Pokaż ostatnie tematy

Przywitalnia

Pokaż ostatnie tematy

Grafika

Pokaż ostatnie tematy

xxx
xxx
xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przybyłem na forum 23 czerwca - w pierwszy lub drugi dzień gry dostając 3 paczki ssów ;-) na serwerze Cod 401.

Przygoda z csem:

- jak zwykle zaczęła się od lekcji informatyki za "gówniarza" (teraz też dzieciak, ale troszkę bardziej myślący ;>);

- na początku jak jeszcze były te sławetne łącza internetowe za czasów, gdy miałem jeszcze pcta, grało mi się zdecydowanie łatwiej i lepiej, nie było takiego przeciążenia łącza - granie bez lagów(teraz prawie nieprawdopodobne);

- granie na zwykłych serwerach FFa, TP, Aim/Awp, szczególnie bawienie się awp, później przerzucenie się na Diablo Mody - kiedy "umierały" - na cod mody;

- bawienie się na paru pierwszych sieciach w multi-admina, ubt, nawet "modowanie" na jakimś tam forum - sieci było dużo, zazwyczaj zmieniałem jak się rozpadały, potem z biegiem czasu zostawianie sobie tylko admina na diablo modach czy codach;

wszystkie funkcje były bardziej jako za pomoc na tle forum lub po prostu wygrywanie czegoś tam w konkursach i zamiana funkcji na admina;

- swego czasu jak już zacząłem uważać, że gram dosyć dobrze - kupiłem Cs 1.6 na Steam - prawdopodobnie trefny, bo był za tani jak na dane czasy - 15zł; parę ładnych przegranych godzin na "steamie" miałem; pograłem tak z rok, może dwa i steam shakowali + pierwszego maila z takim samym hasłem ^^;

- po jakimś czasie wróciłem do csa - grając już na nsie - nie zauważając wielkiej różnicy w grze - tyle, że po prostu nie miało/ma się kontaktu z ludźmi z gry na jedną sieć na cod mod, upadła, drugą - upadła, teraz jest trzecia, prawdopodobnie ostatnia - może nie dla Was, a raczej dla mnie :p - mam nadzieję.

- granie na laptopie to już nie to samo, co na starym pc'ciaku; teraz w porównaniu do dawnych czasów panicz "zyz." lami jak holera - jedyne co mu wychodzi w miarę dobrze - to granie pistolami, reszta na dużo gorszym poziomie według własnego uznania.

Czym mogę się pochwalić - albo raczej nad czym mogę zapłakać?

- spędziłem stanowczo za dużo godzin z życia wziętych przy tej grze; czego mocno żałuję, teraz gram przynajmniej jako tako sporadycznie(tylko wakacje - więcej czasu), planuje w najbliższym czasie kompletnie porzucić csa ;);

- maniak dostawania ssów - kiedyś trzymałem wszystkie ssy na dysku - ale tego tyle się "usrało" w folderze, że zrobiło się z tego "parę" ładnych giga;

potrafiłem jeszcze kiedyś po różnych sieciach dostawać po 2/3 paczki ssów w parę map gry; kiedyś jeszcze to liczyłem, później uznałem, że nie bardzo jest sens, bo rzeczywiście dochodziło do niebotycznych "rozmiarów";

po paredziesiąt paczek ssów na jednej sieci - na ostatniej sieci(przed tą) dostałem, jak to ładnie policzyłem - 28 paczek ssów - w tym paręnaście na jednym nicku, który się udzielał na forum i był w tej "śmiesznej" topce ;};

- lubiłem zmieniać nicki, bardzo rzadko zostawałem przy jednym - stałym; często też robiłem takie eksperymenty - w ile czasu ze zmienionym nickiem dostanę bana ;>; parę nicków, pod jakimi grałem, to:

Wiru$(Steam), J(u)zek The 3rd, zyz., y., y.(ucze sie grac), Zetka., ZapotocnyZ, Arteta., Janek., Joseph., Zzyzowaty., Z Pistoletem przez Swiat., Gandalf, Jackie Chan, MaYa (i wiele, wiele innych).

- swego czasu granie "mixów", na typowych serwerach FFa, kiedy jeszcze miało się trochę tego "skilla", potem systematyczne granie "dna" :>

(na tej sieci też już dostałem z ok. 7-10 razy ssy - nie pamiętam, jak pisałem - nie liczę, tylko patrzę na "napisane tematy" - a te w koszu lub archiwum nie są pokazywane).

- zapomniałem wspomnieć, że swego czasu grałem przez dłuższy czas na serwerze typu RatsWorld - stąd preferowanie tych map i wyróżnianie się na nich "troszkę" bardziej niż na innych;

poza tym - 20 lat(stary chop :p), pierwszy rok studiów przede mną, kończący przygodę z csem, fan piłki nożnej - kibic Arsenalu FC;

lubię grać -  ręczna -> nożna -> kosz -> tenis(podwórkowy) -> hokej -> siatka; lubię oglądać - (ładne) panienki w sportach -> nożna -> ręczna; człowiek, który zobaczy coś dobrego w każdej muzyce, tylko nie w polskim hip-hopie - po prostu za dużo tego jest i często robione pod publikę lub nie do zrozumienia ;>

Ps: Musiałem się wypisać, dziękuję, dobranoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie