Karolinaa' Napisano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Ponieważ moje studia zajmują mi ogrom czasu, a w dodatku muszę odbyć praktyki to niestety będę miała coraz mniej czasu na serwer. Aby serwer sprawnie funkcjonował ogłaszam w dniu dzisiejszym REKRUTACJE NA OPIEKUNA. Jeśli uważasz, że spełniasz wymagania, napisz w odpowiedzi swoje podanie: (wzór) Swój nick: Imię: Wiek: Staż gry w cs'a: Staż na serwerze: Konto Steam: Mikrofon: Znajomość AMXX (0-10): Czy umiesz pisać pluginy: Czy posiadałeś opiekuna na innym serwerze: Dlaczego właśnie Ty :) : Ile czasu jesteś w stanie poświecić na serwerze/forum: Czy jesteś w stanie płacić składki: A teraz napisz coś od siebie, daj się polubić ;) Wymagania: * STEAM ! (obowiązkowo) * Wiek minimum 18 lat ! * Znajomość regulaminów ! * Znajomość ortografii, wysoki poziom kultury ! * Aktywność na forum i na serwerze ! * Wsparcie finansowe ! * Bardzo dobra znajomość AMXX, FTP ! 30.06 Zamykamy rekrutację :) Podania prosimy pisać według wzoru w odpowiedziach pod tematem :) Prosimy o przemyślane podania, zanim je napiszesz, sprawdź czy spełniasz chociaż połowę wymagań :) Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Karolinaa' ] Każda droga w pewnym miejscu się rozwidla, obieramy różne drogi, myśląc że kiedyś się spotkamy. Widzisz jak ktoś coraz bardziej się oddala. To nic. Jesteśmy dla siebie stworzeni, w końcu się spotkamy, ale jedyne co się zdarza to, że nadchodzi zima. Nagle zdajesz dobie sprawę z tego, że to już koniec, naprawdę, nie ma drogi powrotnej. Jest Ci żal? Próbujesz sobie przypomnieć kiedy wszystko się zaczęło, a zaczęło się wcześniej niż Ci się wydaje, o wiele wcześniej. Wtedy zaczynasz rozumieć, że nic nie dzieje się dwa razy. Już nigdy nie poczujesz się tak samo, nigdy nie wzniesiesz się 3 metry nad niebo. <3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36860-rekrutacja-na-opiekuna-serwera-ffa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Ponieważ moje studia zajmują mi ogrom czasu, a w dodatku muszę odbyć praktyki to niestety będę miała coraz mniej czasu na serwer. Aby serwer sprawnie funkcjonował ogłaszam w dniu dzisiejszym REKRUTACJE NA OPIEKUNA. Jeśli uważasz, że spełniasz wymagania, napisz w odpowiedzi swoje podanie: (wzór) Swój nick: Imię: Wiek: Staż gry w cs'a: Staż na serwerze: Konto Steam: Mikrofon: Znajomość AMXX (0-10): Czy umiesz pisać pluginy: Czy posiadałeś opiekuna na innym serwerze: Dlaczego właśnie Ty :) : Ile czasu jesteś w stanie poświecić na serwerze/forum: Czy jesteś w stanie płacić składki: A teraz napisz coś od siebie, daj się polubić ;) Wymagania: * STEAM ! (obowiązkowo) * Wiek minimum 18 lat ! * Znajomość regulaminów ! * Znajomość ortografii, wysoki poziom kultury ! * Aktywność na forum i na serwerze ! * Wsparcie finansowe ! * Bardzo dobra znajomość AMXX, FTP ! 30.06 Zamykamy rekrutację :) Podania prosimy pisać według wzoru w odpowiedziach pod tematem :) Prosimy o przemyślane podania, zanim je napiszesz, sprawdź czy spełniasz chociaż połowę wymagań :) Mój nick:Zduniu Imię:Klaudiusz Wiek: 16lat Staż gry w cs'a: Można powiedzieć,że 7lat Staż na serwerze:No około miesiąca Konto Steam:Tak Mikrofon:Tak Znajomość AMXX (0-10):Tak 8na10 Czy umiesz pisać pluginy:No oczywiście,że tak Czy posiadałeś opiekuna na innym serwerze:Tak posiadałem ale serwer się rozpadł Dlaczego właśnie Ty :) :Chciałbym pomóc w rozkręceniu serwera, i dlatego,że na serwerze brakuje adminów,a gra pełno dzieci na czitach i nadużywają micra a nie mają ukończonych 16 lat i mutacji Ile czasu jesteś w stanie poświecić na serwerze/forum:Na serwerze to codziennie bym był ale na forum rzadziej Czy jesteś w stanie płacić składki:Tak Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36860-rekrutacja-na-opiekuna-serwera-ffa/#findComment-172283 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLLuffka Napisano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Swój nick: SoLLuffkaImię: MichałWiek: 20Staż gry w cs'a: ok. 7 latStaż na serwerze: Krótki ale to nadrobięKonto Steam: TakMikrofon: TakZnajomość AMXX (0-10): 9/10Czy umiesz pisać pluginy: TakCzy posiadałeś opiekuna na innym serwerze: Jeszcze nie ale napisałem podanie. Dlaczego właśnie Ty :) : Znam się na administrowaniu serwerami, jestem miły i ogarnięty. Nie wszczynam zbędnych kłótni ale potrafię być też surowy. Serwerowi potrzebna profesjonalność pomoc, która ogarnie pluginy oraz pomorze go rozkręcić :)Ile czasu jesteś w stanie poświecić na serwerze/forum: ok. 3-4h dziennieCzy jesteś w stanie płacić składki: TakCo by tu napisać? hmm, na sieci miałem już kiedyś opiekuna, był to serwer Jailbreak. Pamiętam, że tworzyliśmy zabawy na serwer i było to mega wyzwanie, któremu podołałem. Udało Nam się przerobić plugin do walki z granatami na snow mod ;) Świetna zabawa ;). Jeżeli ktoś jest tutaj na sieci dosyć długo to powinien mnie pamiętać ;)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36860-rekrutacja-na-opiekuna-serwera-ffa/#findComment-173043 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolinaa' Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: POWÓD: wybór opiekuna :) Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl ] Każda droga w pewnym miejscu się rozwidla, obieramy różne drogi, myśląc że kiedyś się spotkamy. Widzisz jak ktoś coraz bardziej się oddala. To nic. Jesteśmy dla siebie stworzeni, w końcu się spotkamy, ale jedyne co się zdarza to, że nadchodzi zima. Nagle zdajesz dobie sprawę z tego, że to już koniec, naprawdę, nie ma drogi powrotnej. Jest Ci żal? Próbujesz sobie przypomnieć kiedy wszystko się zaczęło, a zaczęło się wcześniej niż Ci się wydaje, o wiele wcześniej. Wtedy zaczynasz rozumieć, że nic nie dzieje się dwa razy. Już nigdy nie poczujesz się tak samo, nigdy nie wzniesiesz się 3 metry nad niebo. <3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36860-rekrutacja-na-opiekuna-serwera-ffa/#findComment-173931 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Serwery Counter Strike 1.6 → CSowicze | FFA - 91.224.117.59:27110 → [FFA] Informacje/Konkursy" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36860-rekrutacja-na-opiekuna-serwera-ffa/#findComment-174216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi