Skocz do zawartości

Zablokowane Zmieniamy Serwer na Lepsze - Propozycje Jailbreak

Mistyczne Gacie

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zaproponować parę pozycji od siebie na poprawę jakości gry na serwerze.

Bardzo zależy mnie i innym graczom na serwerze by gra po stronie Klawiszy była łatwiejsza !

Wszystko jest w porządku. Więźniowie mają się buntować - Cały sens tej Gry.

Ale mają za Łatwo ! Nie może być tak że serwer w swojej konfiguracji pomaga więźniom się buntować.

Nie może być tak że jeden Klawisz nie ogarnie wszystkich więźniów przez dodatki w grze po stronie więźniów.

Poważnie trzeba nad tym popracować :)

Na razie tylko 3 punkty.

Propozycji mam więcej , ale nie mogę też nimi zasypać.

Tylko małymi krokami :)

Przeczytać i Zastanowić się nad tym ...

Czy chcemy by Klawisz miał Cholernie ciężko i by serwer przez swój sklep zniechęcał do pozostania nim.

Czy chcemy jednak by szanse były wyrównane i by więzień musiał sobie zapracować na zrobienie budyniu.

1. Zacznijmy od Strony Sklepu - Więźniowie

Sklep Więźniów jest mocno przesadzony.

Dodatki typu : Deagle, Klucz do Cel

Powinno to zniknąć ze sklepu !

Nie powinno być tak że Dodatki w sklepie pomagają aż tak mocno się zbuntować.

Na bunt powinno się zapracować.

Kupując taki dodatek przez sklep - Gra z punktu strategicznego traci sens bo tu już nie ma planowania zasadzki . Zero Strategii . Zero Taktyki na Bunt ! Co za problem zarobić na pistolet , kupić i wymierzyć w Klawisza ?

Dodatkowo - Klucz do Cel .

Przez to - Klawisze nie mogą prowadzić bez presji.

To samo przez Deagle w sklepie - Klawisz nie może prowadzić bez presji.

2. Przejdźmy do Ruletki

Ruletka ma losować dobre i złe rzeczy.

Co rozumiemy przez dobre ? - Jakiś przyjemny dodatek który pomoże się zbuntować lub doda dużo frajdy i zabawy.

Ale znów jest deagle - To co w sklepie ... Coś co powinno zniknąć.

To już nie jest Dobre, to znów staje się za łatwe.

To już jest podanie broni do ręki - na którą więzień powinien sobie zapracować ucieczką lub kradzieżą.

________________________________________________________________________________

Losowanie umiejętności - Chodzenie po Ścianach.

Nie działa  - Do usunięcia albo Do naprawy.

Informacja o tym co się wylosowało powinna być wyświetlana tylko dla drużyny TT lub tego gościa co wylosował.

Nie może być tak że CT widzi kto wylosował i co wylosował !

3. VIP i SVIP

Vip i Svip - podejrzewam że jest na tą samą flagę.

Dlatego że Svip posiada dwa vipy - przez co ma 250 hp , a nie 200 hp.

Znów przewaga nad ct jest podwójna.

Flaga powinna zostać oddzielona by Svip miał tylko Svipa, a nie dodatkowo jeszcze Vipa !.

4. HeadShot Day

Zabawa pod tą nazwą jest Zabawą Paintball na Kulki.

W opisie jest podane - że zabijamy się kulkami i rzeczywiście strzelamy kulkami z markera.

Ale nazwa zabawy jest zła i wypada zmienić ją na - Paintball bo HeadShot Day to nie jest :D

5. Killday z Klasami

Klasa Ninja : W opisie jest napisane że klasa dostaje TMP + Deagle - A dostaje inny pistolet niż Deagle. 

Do poprawienia :D

Edytowane przez Mistyczne Gacie

b_460x42_C000000-000000-1F2642-8790AE-FF

https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/

Informacja o tym co się wylosowało powinna być wyświetlana tylko dla drużyny TT lub tego gościa co wylosował.

Nie może być tak że CT widzi kto wylosował i co wylosował !

Moze byc , teoretycznie mi obojetne to czy to zostanie zmienione bo i tak mam sluchawki i slysze kto gdzie cos zdobyl z ruletki/kupil.

Ruletka ma losować dobre i złe rzeczy.

Co rozumiemy przez dobre ? - Jakiś przyjemny dodatek który pomoże się zbuntować lub doda dużo frajdy i zabawy.

Ale znów jest deagle - To co w sklepie ... Coś co powinno zniknąć.

To już nie jest Dobre, to znów staje się za łatwe.

To już jest podanie broni do ręki - na którą więzień powinien sobie zapracować ucieczką lub kradzieżą.

Na to jest mala szansa , o to chodzi w ruletce mamy ryzoko , ale tez dobre nagrody ;)

Kupując taki dodatek przez sklep - Gra z punktu strategicznego traci sens bo tu już nie ma planowania zasadzki . Zero Strategii . Zero Taktyki na Bunt ! Co za problem zarobić na pistolet , kupić i wymierzyć w Klawisza ?

Straznik zazwyczaj biega (jesli mysli) , bo faktycznie latwo go sciagnac jak stoi w miejscu. Jest planowanie zasadzki , strategia tez jest to zalezy wszystko od wiezniow i nie da sie tego przewidziec i przedwczesnie zareagowac. A jesli ktos kupi deagla/granat to odrazu to slychac i latwiej uciec/zabic ow wieznia.

Mam przy okazji cos od siebie , gdy w kantorze wymieniamy $ za szlugi to za 10k jest napisane , ze dostaniemy 15 szlugow a dostajemy 25 :D

๑۩۞ ๑۩۞๑۩۞Pozdrawiam๑۩۞๑۩۞๑۩۞

https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/#findComment-171484

Masz racje sklep jest do zmiany, klucz i deagl z nabojami do usuniecia, polecam deagl z 1 ammo za 100 szlugów.

Ruletka - Wspinanie do poprawy, deagl do usuniecia, dodać deagla z 1 ammo :)

Svip, jest to mocne uprawnienie, gracze którzy go nie mają są osłabieni do 10% szans.

Co do zabawy to z tego co mi wiadomo to zabawa jest dobrze nazwana, tak się po prostu nazywa.

Dla mnie ten Kill Day z klasami jest bez sensu, według mnie do usunięcia.

QkZrNST.png

https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/#findComment-171511

Deagla z 1 ammo mało kto kupuje i zostanie w sklepie (TT też musi coś mieć) ;)

Klucze do cel praktycznie nikt nie kupuje więc odpada

Co do ruletki możesz wylosować deagla

z 1 ammo ale możesz też śmierć ;)

Co to 4 to tylko nazwa i chyba kazdy wie że to gra w paintballa :V

"Informacja o tym co się wylosowało powinna być wyświetlana tylko dla drużyny TT lub tego gościa co wylosował.

Nie może być tak że CT widzi kto wylosował i co wylosował !"

Czyli wg Cb TT ma losować śmiertelne, deagle, granaty i CT ma o tym nie wiedzieć ? Szanse CT były by 5%

crp_2.jpg

Zapraszam na JailBreak !

https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/#findComment-171656

• Weteran

Wywalcie totalny bezruch, to jest żenujące, że coś takiego macie na serwerze. Największe gówno na JB. Aktualnie chyba żaden JB czegoś takiego nie posiada. lepszy jest bezruch i bezruch do odwołania, a nie jakiś tam totalny, który myślałem, że raz na zawsze zniknął z serwerów JB.. a jednak jest tutaj.

https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/#findComment-171698

W dniu 23.06.2016 o 19:49, ~eZ. napisał:

Wywalcie totalny bezruch, to jest żenujące, że coś takiego macie na serwerze. Największe gówno na JB. Aktualnie chyba żaden JB czegoś takiego nie posiada. lepszy jest bezruch i bezruch do odwołania, a nie jakiś tam totalny, który myślałem, że raz na zawsze zniknął z serwerów JB.. a jednak jest tutaj.

No widzisz czymś wyróżniać się musimy i prawidłowo :)

Po za tym propozycja bez wzoru jest do natychmiastowo zamknięta no cóż ale nie którzy zdążyli się wypowiedzieć więc od mojej strony dodam, że w sklepie nic nie będzie zmieniane. Dlatego został poprawiony regulamin by wzmocnić prowadzenie CT. 

Resztę się ogarnie

Właściciel serwera:

~~[Zombie Plague]~~

picture_8183.gif~~[JailBreak]~~
https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/#findComment-171716

• 2 miesiące później...

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6CSowicze | Jailbreak - 193.33.176.20:27015[JB] Propozycje zmian"

do

"Archiwum ForumTematy Archiwalne".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

https://csowicze.pl/topic/36736-zmieniamy-serwer-na-lepsze-propozycje-jailbreak/#findComment-190464

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Color format