` izcoN (◣_◢) Napisano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=uDQPyDsMemI Zdarzało mi się mieć nieczyste myśli wobec innychPrzez co zawsze czułem się winny, czułem się innyCzułem ten lęk, a ten lęk był bardzo dziwnyDo tej pory czuje go mimo, że jestem prawilnyAlbo mi się wydaję jak tu żyć zgodnie z prawemSamym sobą, od zawsze własnych zasad się trzymałemPrawą stroną szedłem, mimo to zasady łamałemDo góry z głową iść nie szedłem, wierzyć w siebie przestałemPrzez co wiele błędów popełniłem, już zapomniałemJak to było, teraz uczciwym być chcę a przyczynąNie bycia w porządku nie jest kwestią matczynąOd matuli mam dobre cechy, a cechy przez które ginąMój czas, są winą moich słabości i w każdym z nas ta słabość jestOna jest w gotowości, wystarczy zrozumieć sens i użyć swej mądrościBy dotrzeć do silnych stron swej osobowościRef:Nieczystość w Tobie tkwi od podszewkiPo litry krwi, po jej zgrzewkiNie jeden z Ciebie drwi, że taki jesteś lecz się nie martwOn sam z siebie kpi bo też tkwi w jego wartościach mentalny nieład (x2)Niech nie oceniają, dbam o siebie jak dbają moi bliscyOd nich dostałem kodeks moralny, jeden z nich zniszczył goZepsuło to moje wrażenieJak być w porządku wobec drugiego by czuł spełnienieCo ty powiesz? To ja i czego się dowieszBowiem nie byłeś fair i to spędzało sen z powiek TobieA przez to paranoje wjeżdżały na głowęCzłowiek to słaba istota, i coś Ci powiemKochasz swoją Anie, dla niej rzucisz Rzym pod nogiNie przestaniesz jej kochać, staniesz na głowię by bronić jej(czy mnie słyszysz?)Tobie składam hołd w podzięceNie ma emocji nieczystych podarowałem Ci serce z dusząI nieczystość przepadła a czy muszą inni tego słuchać?Muszą bo Tyś moją muzą! Już rozumiesz, Tyś oazą spokoju mą i mą burząPrzy mnie jesteś bezpieczna, nie kochasz mnie na próżnoRef:Nieczystość w Tobie tkwi od podszewkiPo litry krwi, po jej zgrzewkiNie jeden z Ciebie drwi, że taki jesteś lecz się nie martwOn sam z siebie kpi bo też tkwi w jego wartościach mentalny nieład (x2)Nie rozmawiam z Tobą gdy wątpię w co wierzęCiężko mówić o tym co na duszy leżyMoje myśli wobec Ciebie nie są szczereCo będzie z nami nie wiem, okłamuje siebieKochanie nie ma życia bez problemówTak jak ludzi bez grzechów, pytam Boga czemuW realnym życiu i w snach nieczystość siedzi w nas?Że ludzkie pokusy to często zły szlakJa wybrałem właśnie tę, teraz zmawiam pacierzA Ty, którą bierzesz? Od Ciebie zależyZa karę rany solę bo nie jestem ideałemKiedyś serce kochane, teraz skamieniałeTalent do rozczarowań po latach poznałemŚwiadomie duszę osoby bliskiej skradłemZ jedną w łóżku leżę, a z drugą siedzę w kinieDla mojej i tej nieznajomej nieczystości gnijęRef:Nieczystość w Tobie tkwi od podszewkiPo litry krwi, po jej zgrzewkiNie jeden z Ciebie drwi, że taki jesteś lecz się nie martwOn sam z siebie kpi bo też tkwi w jego wartościach mentalny nieład (x2)Kłamać nie potrafię dlatego to rozstanieBez wytłumaczeń kłótnie prostym rozwiązaniemBy nie ranić się, sam tonę w tym bagniePo stracie doceniłem ile życie warteKochanie patrzę w lustro, czuję się jak gównoPo chwili nuda, czas się spotkać z inną dupąNie wiem w co już gram, wódę we krwi mamTaniec z diabłem trwa, rozpoczynamy balBrudne, nieczyste myśli jak ręka szatanaTo wcielone zło siedzi w naszych ciałachTam gdzie pokusa, gdzieś dalej boska karaZa grzechy nie żałuję, winny się spowiadaTak sobie wmawiam „serce nie sługa”Znów zamiast uczuć na drodze obłudaZerwana róża ukuła moje serceNadając sens, że życie jest lepszeRef:Nieczystość w Tobie tkwi od podszewkiPo litry krwi, po jej zgrzewkiNie jeden z Ciebie drwi, że taki jesteś lecz się nie martwOn sam z siebie kpi bo też tkwi w jego wartościach mentalny nieład (x2) Kontaktując się ze mną: - Przedstaw się. - Przejdź do sedna sprawy. - Zawrzyj istotne informacje. - Czekaj cierpliwie na odpowiedź. TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36073-ak-47-luxuria-0410/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVIX Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36073-ak-47-luxuria-0410/#findComment-169603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi